• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında boşanırsam velayeti vermezmiş? Akıl verirmisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Eşimle uzun süredir problem yaşıyorum , doktorlar birdaha hamile kalamazsın dedikleri için çocuk yaptım ama Doğumdan sonra boşanma planı yaptı, hamileyken ve lohusayken saygısızdı, zaten şiddet eğilimi var, aldatmada var sanırım Doğumdan sonra kolayca ilk o boşanmaktan bahsetti çünkü, neyse ayrılık kararı aldım olaylar karmaşık, yurtdışında boşanırsam velayet için savaşıcakmış türkiyede boşanırsam velayeti verirmiş ama kızım 11-12 yaşına geldiğinde yurtdışına çıkmak isterse sorun çıkarmıyacakmışım yanına alıcakmış, ve kızımı alıp gittiğim içinde kızımın benden hesap sorucağını söyleyip duruyor, bir babanın ahını almışım , ben bu ortamda çocuk büyütmeye çalışıyorum ne yapıcağım bilemiyorum

Nasil? Canim 88 liysen daha gencsin belki daha iyi biri cikardi karsina? Sirf bu yuzden cocuk mu yaptin : (

konunuzdan bişey anlaşılmıyor. çocuk küçük ise velayet size verilir zaten. 12-13 yaşına gelince de kim öle kim kala. velayet sizde olduğu sürece izinsiz yurtdışına vs götüremez.

yurtdışında kalmanızı istemiyor neden?
çocuğu istediği falan yok tr ye dönmenizi garanti altına almaya çalışıyor.
Durum aynen bu bence de. Yıldırmaya çalışıyor sizi. Yurt dışında bile şiddet gösteren eşe vermezler çocuğu. Size şiddet gösterdiğinde şikâyet edin ve boşanma davası açın. Baksın bakalım o yabancı ülkeden gönderilen kim oluyor, çocuk kimde kalıyor? Bir babanın ahını almışsınmış, annenin ahı ne olacak? Kanmayın bu laflara, gözünüz korkmasın.

Cocugunun velayetini almak isteyen insan icin yer mekan zaman ne onemi var? Sizi tamamen hayatindan cikarmak uzaklastirmak istiyor. Ayni yerde yasasaniz ister istemez en azindan cocuga karsi sorumluluklar devreye girecek. Belki daha iyi bir evlilik yapacaksiniz gozu gorecek vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X