- Konu Sahibi kirmizigitar
-
aslinda ulkeyi ozellikle belirtmedim ifsa olmamak icin. almanya daymisYurt disi derken neresini kastediyorsunuz?
Kaygı noktanız çok doğru. Sıkıntılı bir konu ben olsam uzak dururdum.
asla imkani yok. hesaplari hacklenmis falan trilyonluk zarar olmasi imkansizdan da öte. baska bi is var bunun altinda. ayrica yas farki cok fazla.aslinda ulkeyi ozellikle belirtmedim ifsa olmamak icin. almanya daymis
soyledigine gore olay avukatlik hale geldiginde ogrenmis. bana da imkansiz geldi. esim hesabimdan 50 lira kullansa en cok 1 aya haberim olur yani. bir gunde trilyonluk borc yapacak degil ya bu kadin...yok artık ...o kadar zaman pekı bu adam hıc mı uyanmamış..
yas farkli, farkli ulke, adamin cocugunun olmasi vs hepsi arkadasimin kendi karari dogrultusunda o yuzden asla yorum yapmam. ama adam guvenilir degilse o noktada onu uyarmazsam vicdan azabindan ölürümasla imkani yok. hesaplari hacklenmis falan trilyonluk zarar olmasi imkansizdan da öte. baska bi is var bunun altinda. ayrica yas farki cok fazla.
Hadi hesaptaki parayı aldı, kredi kartı limitini bitirdi dese anlarım da 10 yılda ödenecek trilyonluk borç öyle hacklemeyle olmaz. Hem o kadar becerikliyse karısı başka hesapları hackleyip zengin olsaymış, kumara ne gerek var.
Londrada eşin dahi olsa onun kredi kartını kullanmak yasak derhal karta el koyarlar bence adam oynamış karısının üzerine atıyoraslinda ulkeyi ozellikle belirtmedim ifsa olmamak icin. almanya daymis
borclar bitmis sayilir 10 yildir oduyormus 600 tl kadar bir mebla kalmis.Belliki adam kumarbaz. Ayrıca o kadar borca girmişse Almanyaya arkadaşını nasıl götürecek. Devlete teminat göstermesi lazım bu bayana ben bakacam diye yani maddi olarak. Bir de o kadar borca kesin kara listeye düşmüştür, burda öyle kara listeye düştün mü yıllarca kendi üstüne hiç bir şey alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?