yurtdisinda nasil oluyor bu borc harc isleri?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kiz kardesim dedigim, canim gibi sevdigim bir arkadasim var farkli sehirlerdeyiz. 32 yasinda ve bu gune kadar talihsizlik mi yoksa fazla temiz kalbinin safligindan mi bilmem hayatinda hic mutlu olabilecegi bir erkek olmadi. hep talihsizlikler yasadi.

bu arkadasim bir kac gun once beni arayip yurt disindan biriyle tanistirildigini, adama asik oldugunu anlatti. cok heyecanli ve cok mutluydu cok sevindim onun adina. ancak adamla ilgili bazi detaylar benim kafama takildi.

arkadasim 32 yasinda
adam 45 yasinda, evlenmis ayrilmis, 23 yasinda bir oglu var.

buraya kdar problem yok, fakat problem surda basliyor.

esiyle neden bosanmislar diye sordugumda "kadin kumar oynuyomus adamin butun hesaplarini hacklemis adamin uzerinden oynamis ve adami trilyon zarara sokmus 10 yil once bosanmislar 10 yildir hala borclarini oduyor kadinin hala da odeyecek borclari var" dedi.

esi bile olsa insanin hesaplarindan bu kadar yuklu borc yapabilmesi teknik olarak bana mumkun gelmedi. bu kumari oynayan adamin kendisi de karisina mi atiyor acaba sucu diye dusundum. nihayetinde turkiye den kalkip oraya gidecek tek basina boyle bir durum varsa bas basa kalsin istemem. kaygimdan bahsettim, hic boyle dusunmemistim dedi.

simdi size soruyorum ozellikle yurtdisinda yasayanlar, bir insanin kocasinin hesabiyla boyle bir borc yapmasi ve adamin bunu icra memurlari gelene kadar hic fark etmemis olmasi mumkun mu? yoksa bu adam kumarbazin biri de benim guzelim arkadasimin basini mi yakacak?

Ülkeden ülkeye degisikdir kesin diye düsünüyorum fakat benim bildigim evliyken hersey pay olur yani borclar hepsi yari yari olur diye biliyordum. Bankadan hacklenmis bu pek inandirici gelmemis gidip kredi cekip de öyle borca girmek sanki daha mantikli ve ki ben öyle oldugunu düsünüyorum .. ve eminimki eve icra memuru gelmeden kesin ama kesin ön bilgilendirmeler gelir... kredi ödenmediginde bile ön bilgiler hemen gelir ...
Ben düsünüyorumki bu beyefendi borclari kendi acti ve kendisi kumarci muhtemelen ama bunu böyle söyliyemedigi icinde eski esini dile getiriyor yani onun yapdigi gibi

trilyonluk borç yahu 100-200 tl mi ki farketmesin ? kim olsa anlar. bana çok inandırı gelmedi. yurtdışı bağlantısı olan bir avukat tanıdığınız varsa bilgilerine ulaşabilir belki. bu durumda ben olsam ben de güvenmem. adam belki de borcunu yıkacak başka bir kadın arıyor.

yada eski eşini bir şekilde stalklasın, onun hayatını öğrenmeye çalışsın.

yok artık ...o kadar zaman pekı bu adam hıc mı uyanmamış..
soyledigine gore olay avukatlik hale geldiginde ogrenmis. bana da imkansiz geldi. esim hesabimdan 50 lira kullansa en cok 1 aya haberim olur yani. bir gunde trilyonluk borc yapacak degil ya bu kadin...
asla imkani yok. hesaplari hacklenmis falan trilyonluk zarar olmasi imkansizdan da öte. baska bi is var bunun altinda. ayrica yas farki cok fazla.
yas farkli, farkli ulke, adamin cocugunun olmasi vs hepsi arkadasimin kendi karari dogrultusunda o yuzden asla yorum yapmam. ama adam guvenilir degilse o noktada onu uyarmazsam vicdan azabindan ölürüm

Üstüne mahkemede ispat etse kadının oynadığını borcu karısı ödemek zorunda kalır üstelik sahtekarlıktan ceza da alır kadın. Mahkemeye vermemiş mi eski eşi acaba. Ordan gerçek bilinir. Üstüne arkadaşına boşanma evraklarına bakmasını tavsiye ederim. Asıl kumarci kimmiş belli olur

pek inandırıcı değil hikayesi, yabancı görmüş kandırmaya çalışıyo.arkadaşınız 32 yaşında adamın 23 yaşında oğlu var.nerden tutsan sıkıntı bişey.

Belliki adam kumarbaz. Ayrıca o kadar borca girmişse Almanyaya arkadaşını nasıl götürecek. Devlete teminat göstermesi lazım bu bayana ben bakacam diye yani maddi olarak. Bir de o kadar borca kesin kara listeye düşmüştür, burda öyle kara listeye düştün mü yıllarca kendi üstüne hiç bir şey alamaz

borclar bitmis sayilir 10 yildir oduyormus 600 tl kadar bir mebla kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…