yurtdisinda nasil oluyor bu borc harc isleri?

detaylari bilmiyorum belki mektup geldiginde haberi olmustur o kismini bilemiyorum. mektup gitmis oldugunu varsayalim, trilyon haline gelmeden gider miydi bu mektup?

detaylari bilmiyorum belki mektup geldiginde haberi olmustur o kismini bilemiyorum. mektup gitmis oldugunu varsayalim, trilyon haline gelmeden gider miydi bu mektup?

en basiti diyelim ki internet bankaciligini hacklediler belli bir mebla üzerine asla cikamiyorsun. eksiye bile düsce belli bir miktar anca. baska uygulamalar üzerinden olsa 2.500€ gecen harcamalarda bildirim oluyor kimlik bilgisi falan isteniyor. olmaz yani yalan

10 sene önce de internet, cep telefonu vardı.
Kadın adamın hesabını hackleyebiliyor da adam banka, icra yazı göndermeden hesabındaki parayı, yapılan işlemleri kontrol edemiyor mu?
Bu para nasıl harcanmış olabilir ki? Ya hesabında vardır -ki o zaman kendi parasından gitmiş olur, borç olmaz- ya da kredi kartı kullanılmıştır. O zaman da limiti dolunca olay biter.
Başkası adına trilyonluk kredi çekecek hali yok herhalde kadının.

Ben geçen gün işle ilgili bir malzeme alışverişinde kredi kartı kullandım. Normalde harcadığımdan daha yüklü bir miktar olduğu için banka anında bloke etti kartlarımı.
Gidip "bu işlem bana aittir" diye dilekçe vermek zorunda kaldım.
Başkasının kartını trilyon borca sokmak kolay bir şey değil.

Adam yalan söylüyor bence. Zaten yaş farkı da çok. Arkadaşınız için gereksiz bir macera olur bu iş.

Tabi ki giderdi. Üstelik burda bankalarda limitinizi 2 euro aştınız mı hemen mektup gönderiyorlar. Targo bankasi mesela sizi sabahtan akşama kadar arar 50 cent eksiğiniz varsa. Ben bu adama zerre inanmadim. Arkadaşınızi saf gördü bence

ben mi paranoyagim diye dusunuyordum ki degilmisim... hepinize tesekkur ederim kizlar. mesajlarinizi arkadasima ilettim, bundan sonrasi onun bilecegi is. ister adamla konussun onu ikma etmes masum oldugunu ispat etmesini istesin isterse ben inaniyorum desin yoluna devam etsin. ben arkadasi olarak bu surecte ona sadece gormedigi seyleri soyleyebilirim, gerisi onun bilecegi is verecegi karardir. insallah pisman olacagi seyler yasamaz...

Tabiki evet. Adam arkadaşınıza nasılsa oradaki hayatı bilmiyor diye yalan söyledikçe söylemiş.

Böyle bir şey mümkün değil yurtdışında yaşıyorum( Almanya) burda doğdum kesinlikle yalan.Detaylara girmeyim sadece imkansiz diyorum

yani ben kocamin butun kartlarinin sifrelerini butun banka online erisimini bilirim istersem onu zarara da sokarim. ama trilyon?
adamin belli bi limiti vardir ancak o kadar borca sokabilir haberi olmadan.
bu ancak adam kendi borca girmis ve krediyo krediyle kapatmis vs ise olabilir.

Almanya’da yaşıyorum, eşim avukat . Onunla konuştuk bu konuyu , adamdan habersiz olması mümkün değil dedi . Ki gerçekten de burada yaşayanlar bilir buranın kağıdı küreği bitmez .. yani öyle hop diye icra filan gelmez.

bence arkadaşınız biraz daha araştırsın.

adamin soyledigi, bir keresinde yanlislikla kendi mailini girmis oyle anlasildi onun yaptigi... nasil oluyor bilmiyorum.
600 TL? Mi 600 bin mi ?

Gerçi ne olursa olsun yalan dolan
600 tl kadar kalmis 100 euro kadar yani
almanyada ikisinin imzasi olmadan kredi alamiyorsun evli olsan bile.
kredi mi cekti ne yapti hic bi fikrim yok.

arkadasima soyledim bunlari adama sordum ben ikna oldum sende bunsan sonra bu mevzuyu acma dedi... kendi karari ama biliyorum yine pisman olacak

Adam yalan söylüyor. Almanyada yaşıyorum ve bankada çalışan bir avukatim.
Kadin -can catlasin- adamin hesabini ve bankanin tanıdığı "dispo" kredisini kullanabilir. Buda sadece bir kere olur.
Yani hesap şöyle: hesabinda 10.000 Euro...eksiye girme hakkin diyelim 5.000 Euro. Kadin bu 15.000 harcar...
Başka paraya ulaşamaz.
Adamin adina kredi cekemez.
Almanyada kredi cekmek kolay değil...önüne gelene verilmiyor. Scoring vs. Var. Eğer kredin varsa taksitle don bile alamıyorsun. Zaten açık borcun varsa tam yandin- kredi karti bile cikmaz.

İcra gelmeden önce banka zaten hesabi kilitliyor ve ATM kartı yutuyor. Birde trilyonluk borc demiş...yahu ben bankada çalışıyorum ve avukatım ama dispo limitim 5000 Euro. Bu adam sakip sabanci değilse nasil trilyonluk kredi limiti oluyor?? :)
Yalan gördüm ama bu adamin yalani tam kuyruklu olmuş.

adamin yalan soyledigi bu borcu kendi yaptigi bu anlattiklariniza bakilirsa %99. ama arkadasim gozunu acmayacak adamin agzindan cikan her soze kanmaya niyetli anlasilan.

adamin yalan soyledigi bu borcu kendi yaptigi bu anlattiklariniza bakilirsa %99. ama arkadasim gozunu acmayacak adamin agzindan cikan her soze kanmaya niyetli anlasilan.

Arkadaşının aşık olduğunu zaten sanmiyorum. Doğru düzgün tanımadığı, bolca zaman geçirmediği bir adami sevmesi zaten absürt. Arkadaşın yurtdışı için geliyorsa düzgünce danışsın bir avukata. Bildiğime göre borcu harci olan hacizli insan TRden eş getiremiyor.
Hadi getirdi diyelim hacizli insan çalışsa bile eline kalan parayla fakirlik sinirinda yaşiyor.
Arkadaşın burda sosyal yardim seviyesinde yaşayacak...
Neyse...hayırlısı olsun

İnsan ne yaparsa kendine yapar işte. O kadında buraya gelip farklı bir hayat kurayım diye düşünüyordur belki bilmiyorum. Gerçi artık öyle pat diyede gelinmiyor ki! Günlük yaşamda yer alacak kadar dil bilgisi isteniyor gerekli vize için. Almancasi varmı bilmiyorum ama durum böyleyse zaten imkanı yok gelemez. Bu kadar borç içinde yaşayan bir adamın birde karısına mi bakicaklar? İmkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…