- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
detaylari bilmiyorum belki mektup geldiginde haberi olmustur o kismini bilemiyorum. mektup gitmis oldugunu varsayalim, trilyon haline gelmeden gider miydi bu mektup?Almanya da yaşıyorum şu an konunuzu esimle tartışıyoruz ve bu olayın doğru olmasına imkan olmadığı kararını verdik. İcra gelene kadar eve defalarca mektup gelirdi. Yada görevli memurlar borcluyu defalarca ziyarete de gelirdi. Bizce kubarbaz olan adam.
detaylari bilmiyorum belki mektup geldiginde haberi olmustur o kismini bilemiyorum. mektup gitmis oldugunu varsayalim, trilyon haline gelmeden gider miydi bu mektup?
detaylari bilmiyorum belki mektup geldiginde haberi olmustur o kismini bilemiyorum. mektup gitmis oldugunu varsayalim, trilyon haline gelmeden gider miydi bu mektup?
Tabiki evet. Adam arkadaşınıza nasılsa oradaki hayatı bilmiyor diye yalan söyledikçe söylemiş.detaylari bilmiyorum belki mektup geldiginde haberi olmustur o kismini bilemiyorum. mektup gitmis oldugunu varsayalim, trilyon haline gelmeden gider miydi bu mektup?
Böyle bir şey mümkün değil yurtdışında yaşıyorum( Almanya) burda doğdum kesinlikle yalan.Detaylara girmeyim sadece imkansiz diyorumkiz kardesim dedigim, canim gibi sevdigim bir arkadasim var farkli sehirlerdeyiz. 32 yasinda ve bu gune kadar talihsizlik mi yoksa fazla temiz kalbinin safligindan mi bilmem hayatinda hic mutlu olabilecegi bir erkek olmadi. hep talihsizlikler yasadi.
bu arkadasim bir kac gun once beni arayip yurt disindan biriyle tanistirildigini, adama asik oldugunu anlatti. cok heyecanli ve cok mutluydu cok sevindim onun adina. ancak adamla ilgili bazi detaylar benim kafama takildi.
arkadasim 32 yasinda
adam 45 yasinda, evlenmis ayrilmis, 23 yasinda bir oglu var.
buraya kdar problem yok, fakat problem surda basliyor.
esiyle neden bosanmislar diye sordugumda "kadin kumar oynuyomus adamin butun hesaplarini hacklemis adamin uzerinden oynamis ve adami trilyon zarara sokmus 10 yil once bosanmislar 10 yildir hala borclarini oduyor kadinin hala da odeyecek borclari var" dedi.
esi bile olsa insanin hesaplarindan bu kadar yuklu borc yapabilmesi teknik olarak bana mumkun gelmedi. bu kumari oynayan adamin kendisi de karisina mi atiyor acaba sucu diye dusundum. nihayetinde turkiye den kalkip oraya gidecek tek basina boyle bir durum varsa bas basa kalsin istemem. kaygimdan bahsettim, hic boyle dusunmemistim dedi.
simdi size soruyorum ozellikle yurtdisinda yasayanlar, bir insanin kocasinin hesabiyla boyle bir borc yapmasi ve adamin bunu icra memurlari gelene kadar hic fark etmemis olmasi mumkun mu? yoksa bu adam kumarbazin biri de benim guzelim arkadasimin basini mi yakacak?
600 TL? Mi 600 bin mi ?borclar bitmis sayilir 10 yildir oduyormus 600 tl kadar bir mebla kalmis.
adamin soyledigi, bir keresinde yanlislikla kendi mailini girmis oyle anlasildi onun yaptigi... nasil oluyor bilmiyorum.Almanya’da yaşıyorum, eşim avukat . Onunla konuştuk bu konuyu , adamdan habersiz olması mümkün değil dedi . Ki gerçekten de burada yaşayanlar bilir buranın kağıdı küreği bitmez .. yani öyle hop diye icra filan gelmez.
bence arkadaşınız biraz daha araştırsın.
600 tl kadar kalmis 100 euro kadar yani600 TL? Mi 600 bin mi ?
Gerçi ne olursa olsun yalan dolan
kredi mi cekti ne yapti hic bi fikrim yok.almanyada ikisinin imzasi olmadan kredi alamiyorsun evli olsan bile.
Almanya da yaşıyorum şu an konunuzu esimle tartışıyoruz ve bu olayın doğru olmasına imkan olmadığı kararını verdik. İcra gelene kadar eve defalarca mektup gelirdi. Yada görevli memurlar borcluyu defalarca ziyarete de gelirdi. Bizce kubarbaz olan adam.
adamin yalan soyledigi bu borcu kendi yaptigi bu anlattiklariniza bakilirsa %99. ama arkadasim gozunu acmayacak adamin agzindan cikan her soze kanmaya niyetli anlasilan.İcra gelmeden önce banka zaten hesabi kilitliyor ve ATM kartı yutuyor. Birde trilyonluk borc demiş...yahu ben bankada çalışıyorum ve avukatım ama dispo limitim 5000 Euro. Bu adam sakip sabanci değilse nasil trilyonluk kredi limiti oluyor?? :)
Yalan gördüm ama bu adamin yalani tam kuyruklu olmuş.
adamin yalan soyledigi bu borcu kendi yaptigi bu anlattiklariniza bakilirsa %99. ama arkadasim gozunu acmayacak adamin agzindan cikan her soze kanmaya niyetli anlasilan.
İnsan ne yaparsa kendine yapar işte. O kadında buraya gelip farklı bir hayat kurayım diye düşünüyordur belki bilmiyorum. Gerçi artık öyle pat diyede gelinmiyor ki! Günlük yaşamda yer alacak kadar dil bilgisi isteniyor gerekli vize için. Almancasi varmı bilmiyorum ama durum böyleyse zaten imkanı yok gelemez. Bu kadar borç içinde yaşayan bir adamın birde karısına mi bakicaklar? İmkansızİcra gelmeden önce banka zaten hesabi kilitliyor ve ATM kartı yutuyor. Birde trilyonluk borc demiş...yahu ben bankada çalışıyorum ve avukatım ama dispo limitim 5000 Euro. Bu adam sakip sabanci değilse nasil trilyonluk kredi limiti oluyor?? :)
Yalan gördüm ama bu adamin yalani tam kuyruklu olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?