- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.981
Ayyyyyy kıyamammmm soğuma soğuma küsmesın lazım o yumurtalar sanaYumurta var aslında çok da düzenli buyur çatlar ama sağ taraftan olunca gebelik olmuyor.sag tarafimdan soğudum :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyy kıyamammmm soğuma soğuma küsmesın lazım o yumurtalar sanaYumurta var aslında çok da düzenli buyur çatlar ama sağ taraftan olunca gebelik olmuyor.sag tarafimdan soğudum :))
Ben şimdiden onu bu fikire alıştırayım o zaman..hahaha çok güldüm ok atar gibi:))Alttan alttan işle o zaman kocayıııııııtatlı tatlı inan ilk zor oluyo benımkı ok atar gıbı yapıyodu sonra usta olduuuuu
![]()
Vallahhhh bak öleydiiiiii şimdi ustalastı:)Ben şimdiden onu bu fikire alıştırayım o zaman..hahaha çok güldüm ok atar gibi:))
Ayyyyyy kıyamammmm soğuma soğuma küsmesın lazım o yumurtalar sanaallah korusun küser felan
Ben 27 yaşındayım. Benim sağ tüpüm kapalı bende endometriosis var .ameliyat oldum temizlendi ama yine de tekrarliyormus. O yüzden tüpüm de yapışıklık olmuş ve yumurtam da hep kapalı taraftan büyüyüp çatlıyor 4 ay takip yapıldı en son doktor tup bebek yapalım dedi.
Aynen benimde endometriosis olabilir deyip bakmak için ameliyat ettiler çok sancim oluyordu adet döneminde ve tüpüm kapalı cıkmış rahimden polip alınmış bunu doktorum hiç bize söylemedi sonuçlarında yazıyordu halbuki bişeyin yok hamilelik için engel yok dedi folik asit veril yolluyordu.sonra bu doktoru bulduk 5 ay oldu ona gidiyorum o söyledi bana tedavi de gördüm normal yollardan olur diye olmadı...benim annemde hep derdi bana ne olacak diyirdum şimdi de cekiyoruz böyle.ay canım benimde aynı durum sol kapalı ve sanırım bende hep ordan çatladım
çünkü her yumurtlama zamanı sol tarafım ağrı yapıyordu
bana da endometriose var dediler ameliyat ettiler sonra da yokmuş dediler
o zaman tüplere rahime baktılar
op den sonra ortaya çıktı ki bo taraf kapalı
sonra yine hsg yaptim kapali.cikti
Bizde tüp bebeğe yöneldik
bende 28 yaşındayım.
işte zamanında dikkat etmeyip üşüttük sonra da iltihaplan kapandı tüpler
çok pişmanım annemin corapsiz gezme belini sıkı tut dediklerinde dinlemedigim icin
Benım sadece bacaklarım morardı göbüşde zaten bebış olmadan şiş durumda morarmadı ama şiştıvalla ben çatır çatır vurdum 3 tane başta vurulan ignelerde hiç zorlanmadım ama bu progesteron iğnesi çok canını yakıyor vurduktan sonra top gibi kalıyor mor gibi acı yapıyor
bu arada sizler çok morardınız mı kızlar bende 1 tane morluk yok![]()
Doğru cNım yzdıktan sonra fark ettim yanlış oldukız inş bu arada test V Veaskgittibizden nin ben daha yapmadım
o kadar çok istiyorum ki olsun artık
sonra da sağlıkla doğsun kokusunu icime cekeyim
Basa gelen çekilir yapıcaz artık bebiş için herşey e katlanırım ben.bu progesteron un haplarını kullansak olmaz mı illaki iğne mi olmalı.doktor bana fitilini vermişti geçen ay.valla ben çatır çatır vurdum 3 tane başta vurulan ignelerde hiç zorlanmadım ama bu progesteron iğnesi çok canını yakıyor vurduktan sonra top gibi kalıyor mor gibi acı yapıyor
bu arada sizler çok morardınız mı kızlar bende 1 tane morluk yok![]()
Şükür elhamdulillah tatlım beterın beterı var işallah olcak sıkma canını derdı veren Allah dermanıınıda tez göndeeırmış olcak işallah tedavın güzel ilerlicek ıyı düşün iyi olsun:)Aynen benimde endometriosis olabilir deyip bakmak için ameliyat ettiler çok sancim oluyordu adet döneminde ve tüpüm kapalı cıkmış rahimden polip alınmış bunu doktorum hiç bize söylemedi sonuçlarında yazıyordu halbuki bişeyin yok hamilelik için engel yok dedi folik asit veril yolluyordu.sonra bu doktoru bulduk 5 ay oldu ona gidiyorum o söyledi bana tedavi de gördüm normal yollardan olur diye olmadı...benim annemde hep derdi bana ne olacak diyirdum şimdi de cekiyoruz böyle.
Doğru cNım yzdıktan sonra fark ettim yanlış olduOlsun ne farkeder senin de olcak inşallahh
Basa gelen çekilir yapıcaz artık bebiş için herşey e katlanırım ben.bu progesteron un haplarını kullansak olmaz mı illaki iğne mi olmalı.doktor bana fitilini vermişti geçen ay.
Öyle tabiki hiç umutsuz olmadım çok şükür. Rabbim bizi de sevindirecek inşallah sonra da burda bebislerimiz hakkında konuşuruz inşallah.Şükür elhamdulillah tatlım beterın beterı var işallah olcak sıkma canını derdı veren Allah dermanıınıda tez göndeeırmış olcak işallah tedavın güzel ilerlicek ıyı düşün iyi olsun:)
şişlik iner kuzum transfer den sonraBenım sadece bacaklarım morardı göbüşde zaten bebış olmadan şiş durumda morarmadı ama şiştı![]()
En sevmediğim ikili desene :))bende hem fitil hem iGne var şuan da canım ikisini de kullanıyorum
Ayyyyyy boncugum uysal demek bak anasına huzur verıyo hadı işallah tutmustur anacıgnı sımsıkı:)şişlik iner kuzum transfer den sonra
benim bütün sancılarım hemencecik geçti bebişim rahme girince:))
Canım olmaz diyo doktorlar ama bekle istersen 1 haftan bi geçsin sonra olursun. Garanti olsun
10.gününmü bugün cnmArkadaşlar iyi akşamlar... Ben çarşamba transfer olmuştum ya bugün dayanamadım idrar testi yapim dedim bi öğlen vakti...Nasıl bi tepki versem bilemedim. Herşey için erken olduğunu düşünüyorum. sonuç böyle ;