• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim ben opuya giderken sampuan ve sac kremi kullanmistim. Vucudum icin de dogal Sabun kullanmistim. Burda okumustum sampuan kullanmayin falan diye ama bana mantiksiz gelmisti. Ben kullanmasam hemsireler kullanacakti. Hatta onlar embrio lara benden daha yakin olacaklardi. Hemen hemen 8 tane kadin vardi ameliyathanede. Her biri de sampuan ve sac kremi kullanmistir ama parfum kokusu almadim hic. Sabah giderken koltuk alti deodoranti parfum kullanmadim hic. Ama senin gonlunden nasil geciyorsa oyle yap. Bir de opudan sonra 2 gun dus yasak demislerdi. Ama senin 2 gun sonra transferin olacak. Sen 1 hafta dus alamazsin canim.
Tamam canım benim sen benım can arkadasımsın benı yarın yalnız bırakma dualarınla yanımda ol emi canımıniçi:)

Zaten beni mahvetti ağlayışı.......Neden Annem neden başka laf çıkmadı ağzından
Canım benim cok üzüldüm ama lütfen evladın için dık dur olurmu pes etme hepimiz mücadele edıyoruz kımımız kolay kımımiz zor varıyoruz hedefe napalım sınavımız bu şükür elhamdulillah

Tamam canım benim sen benım can arkadasımsın benı yarın yalnız bırakma dualarınla yanımda ol emi canımıniçi:)
Olmazmiyim canim benim, sen her zaman dualarimdasin. Rahat ol , stress yapma. Hayirlisi ile yarin da gececek Insallah. Yat , dinlen yarin canim. Ev isi falan yapma sakin.

Kızlar ben geldım yemek yedım artık bişey yıyıp içmicem kalktım ıkı tepsıde poğaça yaptım bırı kocayaaaaa bırıde doktorumaaaaaa işim bıttı fırına attım gecede duşumu alcam allahın izniyle yarın opuuuuuuu
Canım hadi bakalım yarın toplansın güzel güzel yumurtalar kaliteli kaliteli söyle ohh.dualarım seninle olucak.

Back
X