• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Öncelıkle hayırolsun rüyan bacım benım hislerımı bılıyon hep bıseyler dıyıp duruyo senle ilgılı cok pozıtıfım ben sankı hersey tık tık ilerlicek ve yosun gözlümmmmmm hamiş olcakkkkj işallah:)
İnşallah canım benim, hepimiz aynı mutluluk için savaşan güçlü kadınlarız. Rabbim güldürecek yüzümüzü, inanıyorum.

Size geçen gördüğüm rüyamı anlatayım.
Evimde misafir kaynıyordu, bende çay servisini hazırlıyordum. Bir bardak çay doldurdum, sütlü ve demini almamıştı. Dedim ki, az daha bekleyeyim. Neyse bekledim tekrar doldurdum, yine demini almamıştı. Biraz daha bekledim ve yine doldurdum, tavşan kanı çay oldu.
Rüyamı tabir ettirdim bir ablama, Yasemin olacak sakın tedavini bırakma dedi.
Şimdiye kadar 2 defa transferim gerçekleşti kızlar, ilki kimyasal gebelik oldu. 2. de hiç gebelik oluşmadı. Şimdi önümüzdeki ay ya nasip diyerek başlayacağım.

Rüyan hayr olsun inşaAllah canım... Rabbim bu başlayacağın tedavinin sonucu müjdeyle tamamlatsın inşaAllah ❤️ Olumlu sonuçlarla mutlu etsin Allahım ❤️

Size geçen gördüğüm rüyamı anlatayım.
Evimde misafir kaynıyordu, bende çay servisini hazırlıyordum. Bir bardak çay doldurdum, sütlü ve demini almamıştı. Dedim ki, az daha bekleyeyim. Neyse bekledim tekrar doldurdum, yine demini almamıştı. Biraz daha bekledim ve yine doldurdum, tavşan kanı çay oldu.
Rüyamı tabir ettirdim bir ablama, Yasemin olacak sakın tedavini bırakma dedi.
Şimdiye kadar 2 defa transferim gerçekleşti kızlar, ilki kimyasal gebelik oldu. 2. de hiç gebelik oluşmadı. Şimdi önümüzdeki ay ya nasip diyerek başlayacağım.

inş bu bi işarettir ve bu sefer tutacak
okuduklarıma göre zaten ortalama 3 tedavi de gebe kalınıyor o yüzden inş bu sefer olacak canım rüyamda çok uymuş
bu sefer demi tutacak inş

Back
X