- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #3.981
Amannn burdakıler hep tanker gıbı bacım yaaaaaBende 58 ı hiç geçmemiştim. Burda hep evde olunca çok kilo aldım. Hareket yok pek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannn burdakıler hep tanker gıbı bacım yaaaaaBende 58 ı hiç geçmemiştim. Burda hep evde olunca çok kilo aldım. Hareket yok pek.
Yukarıdan çekim yapınca minnakNeyyyyyyyyyyyy şaka kız minnak suratın var
Aranızda en kilolu benim sanırım. 92 kiloyum, tedavilerde kilo alıp yeni tedaviye kadar veriyorum.
Aynen valla en azından bahane buluruz çocuk doğurdum ondan deriz.Amannn burdakıler hep tanker gıbı bacım yaaaaaboşver bebiş olsun sıkıntı yok alalım
O sahnenin olduğu bölüm, ben negatifi aldığım gün verilmişti. Saatlerce bağıra bağıra ağlamıştım.
Evet ogün bızde öğrenmiştık senın sonucu cok üzülmüştüm canımsın üzülme olurmu olcak allahın izniyle canommmmO sahnenin olduğu bölüm, ben negatifi aldığım gün verilmişti. Saatlerce bağıra bağıra ağlamıştım.
Kasım 7 de aldım sonucumu.ay canimmm sen ozaman yakin zaman da yaptın som tedaviyi
inş bu sefer olacak ablacım dualarımız seninle olacak
bu topik iyi geldi bizlere sana da gelecek
Yoooo gördün herhalınle güzelsın sen canoöömmmYukarıdan çekim yapınca minnakharbiden ve vermiş halim bu.
İnşallah canım benim.Evet ogün bızde öğrenmiştık senın sonucu cok üzülmüştüm canımsın üzülme olurmu olcak allahın izniyle canommmm
Ye ye boncuğa vıtamın oluyooo ohhh yarasınbebiş olsunda kilo verilir yaaaa sıkı bi diyet ben şuan hiç düşünmüyorum
bide hobidi gırtlak yiyorum :))))))
yarim tabak bitmezdi valla sildim süpürdüm
bide aşırı canım tursu çekiyor yemeğin yanında kizlaaaaaar
Ye ye boncuğa vıtamın oluyooo ohhh yarasın
Julideyiiiiiiii yemeeeeeee sakınnnn heeeeeeaynen ne bulursam atıyorum mide ye
annemde dün bi ceviz yedim kadın şok oldu dur kızım yeter tiksineceksin diye korktu hahahahah
Bugün cumartesi işleri va5dir geziyorlardir. Sonra gelirler .Bu bizim kızlar gece coşuyoooo heeeee ara bulamazsın 11 den sonraaaaa ışığı gören geliyoooooo bizde beklemekten sıkılıp uyuyozzzz
Julideyiiiiiiii yemeeeeeee sakınnnn heeeeee![]()
Bu bizim kızlar gece coşuyoooo heeeee ara bulamazsın 11 den sonraaaaa ışığı gören geliyoooooo bizde beklemekten sıkılıp uyuyozzzz
Gentille nin kızı nasıl oldu acaba?