Cok yazismamissiniz kizlar, hemen okudum geri geldim :)
Iyi bayramlar herkese

Ah canim ya... Cok uzuldum ama dondurulmusun oldugu icin de cok sevindim. Hayirlisi boyleymis demekki, biz 2. haklari da yaktik seninle. Dur bakalim ne zamana yazildi adimiz listeye :) Bana biraz pozitif enerji gonder lutfen
Cok gecmis olsun canim, bu is 1 yumurta 1 sperme bakiyor gercekten, bir sekilde 2 sini elde edince herkesin sansi esit. Moralini yuksek tut! Igne sureci cok hizli geciyor biliyorsun. Insallah en kisa zamanda hersey istedigin gibi olacak.
Geldim canim ben, vatana geri dondum :) Yukarida anlattigim nedenlerden dolayi gorunmez oldum bir sure.
Dilan`cim iyi olmanize cooook sevindim. Bana Turkiye`de bir hemsire dediki, ne kadar cok bulanti, o kadar cok tutunma ve saglikli dogum :) Bilimsel bir aciklamasi yokmus ama o gordugu gebeliklerden bu kaniyi cikarmis :)
Merhaba Caprice`cim. Sana yapilan testlerin almanca adlarini biliyor musun acaba? Ben tr de muayene oldum, ne tuplerde, ne yumurtada, ne de spermde sorun var, hatta 1 saglikli dogumum da var, ama almanyada bana hic test yapilmadan tüp bebege yonlendirdiler. Doktorumla konusmayi dusunuyorum hangi tetkikler yapilmadi diye. Cok tesekkurler ve boool sanslar!
Canim nefesimi tutarak okudum hastahaneden yazdiklarini, cok sukur prensesin biraz kapris yapmis anneye sadece :) Cok az kaldi artik dogumuna, bol bol dinlen. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Canim hayirli olsun tedavin! Insallah cok guzel sonuclanacak! Ben cok begendim uzun protokolunu :) Anestezi yerine güclu bur agri kesici falan verirler diye dusunuyorum.
Merlin`cim 3 saat hastahanede bekletmek gercekten insanlik disi. Tahammul etmesi cok zor. Istersen gidip girisini yaptir sonra cik dolas geri gel... Veya kamp kur dedigin gibi :) 3 saat sessiz sakin sana ait bir zaman, bence super :)
yelek`cim iyi olmaniza cok sevindim! Insallah cinsiyeti de gorursun bu defa.