Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

dennisgo dennisgo Selmaal25 Selmaal25 yelek yelek DilanBoran DilanBoran kizlar Allah yardimciniz olsun, sag saglim kucaginiza alirsiniz insallah yavrularinizi,, Rabbim bizede en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah.
Bir Arkadasimiz vardi burda galiba, hamileydi ama bebek Hasta olabilir demis doktorlar, haberiniz varmi Dogum yaptimi? Rabbim korktuguna ugratmaz insallah saglicakla kucagina alir
Sağol canım allah razı olsun. Inşallah en kısa zamanda rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
Rabbim kimseye yasatmasin inşallah onunda mucizesi onu bulur ve bebeği sağlıkla gelir dünyaya.

dennisgo dennisgo Selmaal25 Selmaal25 yelek yelek DilanBoran DilanBoran kizlar Allah yardimciniz olsun, sag saglim kucaginiza alirsiniz insallah yavrularinizi,, Rabbim bizede en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah.
Bir Arkadasimiz vardi burda galiba, hamileydi ama bebek Hasta olabilir demis doktorlar, haberiniz varmi Dogum yaptimi? Rabbim korktuguna ugratmaz insallah saglicakla kucagina alir
Canım
Ben hamileler değil hamile kalmaya çalışanlar grubundayım :) bugün yeni tedavi başlıyor umarım bu kez pozitif olur ve güzel dileklerin benim için de gerçek olur :)

Canım
Ben hamileler değil hamile kalmaya çalışanlar grubundayım :) bugün yeni tedavi başlıyor umarım bu kez pozitif olur ve güzel dileklerin benim için de gerçek olur :)
Ne diyelim ozaman Allah söylettii :) :) Bak bugunde Tedaviye basliyorsun, Insallah bu Tedaviyle Yavruna kavusursun, hersey gönlünce olsun

Amin canim Insallah. Allah hic kimseyi fazla bekletmeden nasip etsin. Sen nasilsin toparlanabildin mi? Ne zaman basliyacaksin tedaviye? H Helen cleopatra carsamba Dogum yapti canim. Kendi dun eve gecti bebis hastanede. Allah bebise saglik ve hayata tutunma gunu versin insallah.
Geçmiş olsun canım ya ne ilginç aynı saatte kurulu saat gibi her gün aynı saatte çıkartman. Umarım 9 ay sürmez. İlaçlarını bıraktın mı? Dediklerini ihmal etme bari doktorun. Peki mide bulantın için işe yarar mıymış bol su içip yürüyüş yapman?

Çok teşekkür ederim canım, allah isteyen herkese versin, dualarım tedavisi devam eden ve edecek olanlarla... 🙏🏻🧿
Yok canim ayni saatte cikartmiyorum. Saat 5 de bulantim basliyor ne zaman yemek yersem 1-2 saat sonrasinda cikartiyorum. Su ve yuruyus bebegin gelisimi icin onemliymis canim mide bulantisi icin ilac yaziyim tekrar dedi ama Ben istemedim. Evde ilac var zaten.
Oğlumuz oluyor demek ki.. net belli, ultrason kağıdında bile özellikle o bölgeyi çekip verdi. Kesin dedi. :)
Net belli ise degismez artik canim. Hayirli Olsun oglusun canim.
Bebiş büyüsün sen alma daha iyi valla ben her tartiya çıktığımda şoka girip iniyorum :)
Sen son halinin bana fotosunu at bakim merak ettim ne kadar sistin? Dedigin gibi bebis kilo aldin saglikli olsun yeterki. Kilo almazsam sanki bebis. De buyuyemiyecekmis gibi geliyor ama bu aylarda baslar herhalde karnim sismeye.
Kızlar
Regl oldum bugün akşam ilaca başlıyorum.. ilk kontörlüm 17 Haziran’da..
Canim hayirli olsun yeni tedavin. Bu sefer degisik olacak tedavin insallah sana simsiki tutunur. Canim bir de transferden sonra 3-4 gun evde gecirsen daha iyi bence. Devamli yatma ama evde dinlenmis ol bacagini uzat, muzigini dinle ve komedi filmleri izle.

Amin canim Insallah. Allah hic kimseyi fazla bekletmeden nasip etsin. Sen nasilsin toparlanabildin mi? Ne zaman basliyacaksin tedaviye? H Helen cleopatra carsamba Dogum yapti canim. Kendi dun eve gecti bebis hastanede. Allah bebise saglik ve hayata tutunma gunu versin insallah. Yok canim ayni saatte cikartmiyorum. Saat 5 de bulantim basliyor ne zaman yemek yersem 1-2 saat sonrasinda cikartiyorum. Su ve yuruyus bebegin gelisimi icin onemliymis canim mide bulantisi icin ilac yaziyim tekrar dedi ama Ben istemedim. Evde ilac var zaten.
Sen son halinin bana fotosunu at bakim merak ettim ne kadar sistin? Dedigin gibi bebis kilo aldin saglikli olsun yeterki. Kilo almazsam sanki bebis. De buyuyemiyecekmis gibi geliyor ama bu aylarda baslar herhalde karnim sismeye.

Canim hayirli olsun yeni tedavin. Bu sefer degisik olacak tedavin insallah sana simsiki tutunur. Canim bir de transferden sonra 3-4 gun evde gecirsen daha iyi bence. Devamli yatma ama evde dinlenmis ol bacagini uzat, muzigini dinle ve komedi filmleri izle.
Haftaya Salı son sınavım var sonra kursum bitiyor. Tatilde olacağım için bu kez evde kalabilirim canım. Dediğin gibi uzatır bacaklarımı, film,dizi birşeyler izlerim :)

Amin canim Insallah. Allah hic kimseyi fazla bekletmeden nasip etsin. Sen nasilsin toparlanabildin mi? Ne zaman basliyacaksin tedaviye? H Helen cleopatra carsamba Dogum yapti canim. Kendi dun eve gecti bebis hastanede. Allah bebise saglik ve hayata tutunma gunu versin insallah. Yok canim ayni saatte cikartmiyorum. Saat 5 de bulantim basliyor ne zaman yemek yersem 1-2 saat sonrasinda cikartiyorum. Su ve yuruyus bebegin gelisimi icin onemliymis canim mide bulantisi icin ilac yaziyim tekrar dedi ama Ben istemedim. Evde ilac var zaten.

Tamam canım yollarım.
+16 kiloyla devam.
Her gün tartıda fark ediyor valla sonumu çok merak ediyorum:)

Kızlar selam herkese
Ben hastaneden döndüm. Geçen sefer 2 saat beklemiştim sıra bana gelmemişti ben de mecbur randevuyu erteleyip işe gitmiştim. Bu sefer 3 saat sürer dedikleri bekleme süresi 50 dakika sürdü. Neyse aynı şeyleri duydum haliyle, tüplerimde hidrosalpenks varmış. 24 temmuza laparoskopi için gün verdiler. Bekleme sürecinin bir sonraki aşamasına geçmiş bulunuyorum. Sizin levele geçmem için hala çoooook var :ıslık:

Kızlar selam herkese
Ben hastaneden döndüm. Geçen sefer 2 saat beklemiştim sıra bana gelmemişti ben de mecbur randevuyu erteleyip işe gitmiştim. Bu sefer 3 saat sürer dedikleri bekleme süresi 50 dakika sürdü. Neyse aynı şeyleri duydum haliyle, tüplerimde hidrosalpenks varmış. 24 temmuza laparoskopi için gün verdiler. Bekleme sürecinin bir sonraki aşamasına geçmiş bulunuyorum. Sizin levele geçmem için hala çoooook var :ıslık:
Geçmiş olsun tanı aşamasını atlattın hem de kamp kurmadan. emin adımlarla ilerliyorsun. Laparoskopiden sonra tedaviye başlayacak olman en sağlıklısı. Belki biraz geç başlayacaksın ama yeterki sonu güzel olsun.

Kızlar selam herkese
Gec olsun guz olmasin derler canim. En azindan bekleyecegin belirli bir gun var. Zaman cok hizli geciyor belirli bir gunu bekliyince. Laporoskopi den kac adet sonra basliyabilirmissin tedaviye?

Kızlar selam herkese
Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah tedavin bu yıl olumlu sonuçlanır kış hamileliği geçirirsin yazın fena geçiyor.

Geçmiş olsun tanı aşamasını atlattın hem de kamp kurmadan. emin adımlarla ilerliyorsun. Laparoskopiden sonra tedaviye başlayacak olman en sağlıklısı. Belki biraz geç başlayacaksın ama yeterki sonu güzel olsun.

Evet ya o kadar hazırlanmıştım. Armudumu bile yiyemedim, tam bir ısırık aldım, doktor çağırdı :P
İnşallah dediğin gibi sonu güzel olur. Ben o kadar uğraştıktan sonra eşim vazgeçerse tüp bebekten kahrolurum

Gec olsun guz olmasin derler canim. En azindan bekleyecegin belirli bir gun var. Zaman cok hizli geciyor belirli bir gunu bekliyince. Laporoskopi den kac adet sonra basliyabilirmissin tedaviye?

Hiç sormadım canım ya. Zaten hep yarım yamalak cevaplar alıyorum sorsam da.
Ama galiba operasyonda bedenin ne kadar yorulduğuna göre bi bekleme süresi verirler.
Benim bu talihle bir 3 ay da o sürer. Gel tezkere gel.

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah tedavin bu yıl olumlu sonuçlanır kış hamileliği geçirirsin yazın fena geçiyor.
Sağol canım.
Ben de tam tersi hep yaz hamilesi olmak istemişimdir. Şöyle göbeğimi sere sere gezmek :cool:
Hem kışın bir sürü ekstra pahalı kıyafet almak zorunda kalırım diye endişeleniyorum galiba bilinçaltıma işlemiş sefalet, çıkamıyorum :P

Sağol canım.
Ben de tam tersi hep yaz hamilesi olmak istemişimdir. Şöyle göbeğimi sere sere gezmek :cool:
Hem kışın bir sürü ekstra pahalı kıyafet almak zorunda kalırım diye endişeleniyorum galiba bilinçaltıma işlemiş sefalet, çıkamıyorum :p
Hahaha olsun gelsinde bebisin yaz kış farketmez:)
Ama yazın zor oluyor ya kisin rahattim dışarı da pek çıkmıyordum kıyafet de çok almadım ben :)
Şimdi sayılı kıyafetim var bana olan ben hep gobüşumu saklayan şeyler giydim artık saklayamiyorum:)

Back
X