- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.781
Merhaba arkadaşlar hamile olup bebek bekleyenlere ve hamile olmayı bekleyenlere rabbim kolaylık versin inşallah. Evet bende yurt dışında tup bebek yaptıranlardanım ve çok şükür ilk denememizde pozitif sonuç aldık ama sevincimiz kursagımızda kaldı 7+1 de ilk ultrasona gittik kese vardı ama bebek yoktu, doktor düşük yapacaksın kese de yerinden çıkmaya başlamış dedi ve beni en baştan başladığım doktora gönderdiler 1 hafta sonrası için. Ben tabi çok üzüldüm ama o 1 hafta içerisinde artık bu durumu kabullendim yapacak birşey yok dedim, veren de rabbim alan da.. ve 8+1 de tekrar gittim başka doktora fakat o zaman kese boş değildi minicik göründü bebek ama bu defa da doktor 8 haftalık görünmesi gerekirken 6 haftalık gibi görünüyor hiç umutlanmayın dedi. Yine boynumuz bükük döndük, bu hafta çarşamba yine randevum var o zaman da 9+2 olmuş olacak ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım 2 gün önce kahverengi akıntım oldu ama şimdi hafifledi düşecek mi kalacak mı gelişim geriliği mi var kafam allak bullak, durumu kabullendim artık düşecek diye bekliyorum ama Allahtan ümit kesilmez tabiki, bu süreçte psikolojik olarak çok sarsıldım, resmen 2 aylık hamileyim ama değilim
böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım hiç bilmiyorum