Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim bildigim 1.5-2 saat icinde cozuldugu. Benim ilk transfer de 8.30 da olmustu. Insallah bu sefer saglicakla bebisine kavusursun canim.

Ben her Sabah ve aksam hissetmeye basladim canim.
Anne karninda uslu olan cocuk dogduktan sonra da uslu olur derler ne kadar dogru bilmiyorum. Insallah senin oglusunda uslu bir cocuk olur.
Yaaa... ne tatlı 😍 bakalım ben ne zaman net net hissedicem senin gibi☺️ Merakla bekliyorum.
Hepimizinki sağlıkla doğsun da... Uslu olursa da ekstrası olsun ☺️☺️☺️

Benim bildigim 1.5-2 saat icinde cozuldugu. Benim ilk transfer de 8.30 da olmustu. Insallah bu sefer saglicakla bebisine kavusursun canim.

Ben her Sabah ve aksam hissetmeye basladim canim.
Anne karninda uslu olan cocuk dogduktan sonra da uslu olur derler ne kadar dogru bilmiyorum. Insallah senin oglusunda uslu bir cocuk olur.
Eğer öyleyse ben yandım benimki çok yaramaz içerde kıpır kıpır dışarda da öyleyse yandım:)
Ama bu son hafta artık hareketleri eskisi kadar çok değil yeri daraldı ama daha sert oldu .

Ay canım benim:) güzel olacak herşey ☺
İnşallah canım, tekmeleri atsın da uyutmasın problem değil. Dün akşam dönmüş gibi geldi hareketini hissettim. Bugün yine beklemedeyim 😊 böyle böyle çoğalır umarım.

Uslu mu olacak dersin? Bilmem ki alakası var mıdır 😊😊😊

Oh, ne güzel halletmişsin canım:) hadi geçmiş olsun.

cankm çok sevindim bulantıların azalmasına bak demek ki böyle devam etmeyecek doğuma kadar, bitecek demek ki ☺
Dilan ya, her gün mü hissediyorsun tekmeleri?

Ayy, deme ya gelmese daha iyi öyle yapacaksa. En ihtiyacın olmayan şey stres o dönemde. En çok ihtiyacın olan şey de huzur... umarım normal doğum olur canım, döner bebeğin ☺

Hayırlı olsun canım 😍
Baya erkenmiş, ay minicik bişeyler aslında hemen çözülüyolar demek ki.
benim de bu son transferim erken olmuştu. sabah 07:00 deki fotoğrafını vermişlerdi elimize ☺
Aynen canım yavaş yavaş devamı gelecek tekmelerin :)....

Bencede gelmese daha iyi ama malesef bi alt katta biz istemesek de gelecek:)😂😂😂

Eğer öyleyse ben yandım benimki çok yaramaz içerde kıpır kıpır dışarda da öyleyse yandım:)
Ama bu son hafta artık hareketleri eskisi kadar çok değil yeri daraldı ama daha sert oldu .
O zaman senin yaramaz bir kizin olacak canim. Sag salim olsunlar da kosustururuz peslerinde artik.

O zaman senin yaramaz bir kizin olacak canim. Sag salim olsunlar da kosustururuz peslerinde artik.
Aynen sağ salim gelsin de...
Artık bi iki hafta sonra gelsin çok sıkıldım valla davul gibi şiştim ayaklarım baya şiş bugün yürüyemiyorum.
Onun peşinden koşturmak daha kolaydır eminim:)

Aynen sağ salim gelsin de...
Artık bi iki hafta sonra gelsin çok sıkıldım valla davul gibi şiştim ayaklarım baya şiş bugün yürüyemiyorum.
Onun peşinden koşturmak daha kolaydır eminim:)
Aman sisliklere dikkat et. Tansiyon falan filan olmasın. Tansiyon çıkmasına rağmen hiç ayakları şişmedi. Son aylarda o sertlerleler karında sancıya hazırlık. Basit Bi hazirlik

Aman sisliklere dikkat et. Tansiyon falan filan olmasın. Tansiyon çıkmasına rağmen hiç ayakları şişmedi. Son aylarda o sertlerleler karında sancıya hazırlık. Basit Bi hazirlik
Bugün çok fazla şişti ayaklarım bende endişelendim biraz tuzlu suya koydum biraz bekledim gezdim ama aynı hala yanıyorlar resmen .
Yalancı doğum sancıları da başladı bende sanirum bi iki gündür yokluyor.
Bebek de toplanıyor bi yerde sertleşiyor artık doğuma hazırlık yapıyor vücut.

Bugün çok fazla şişti ayaklarım bende endişelendim biraz tuzlu suya koydum biraz bekledim gezdim ama aynı hala yanıyorlar resmen .
O sertleşme son ay da hep oldu ben de normal. Akışına birakmstm. Ayakların sis tansiyon normalse sknti etme. Ayağını biraz kaldır uzan. Artık bu saatten sonra 4 nokta mühim senin için; su gelirse, şancı düzenli olursa,kanama gelirse ve bebek hareketini tatlı yemene rağmen hissetmezsrn. Aklında kalsn inş kopkolay doğumun olur.

O sertleşme son ay da hep oldu ben de normal. Akışına birakmstm. Ayakların sis tansiyon normalse sknti etme. Ayağını biraz kaldır uzan. Artık bu saatten sonra 4 nokta mühim senin için; su gelirse, şancı düzenli olursa,kanama gelirse ve bebek hareketini tatlı yemene rağmen hissetmezsrn. Aklında kalsn inş kopkolay doğumun olur.
Sağol canım allah razı olsun.

Ay minnoş doğuma hazırlık yapıyormuş ☺️
Allah sana kolaylıklar versin canım.. harika bir doğum geçir inşallah, sağlıkla bebeğine kucağına al 🤰🏻🐣

Hayırlı olsun canım çok sevindim. 😊😊
Ne durumdasın? Nasıl gidiyor?

Canim buraya giremedim uzun zaman cunku ailem burda onlarla vakit geciriyoruz. Tesekkur ederim 😊Ben iyiyim. Simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum. 28’inden itibaren ignelere baslicam bakalim. Sen nasilsin? Hamileligin kolay geciyormu?

Selmaal25 Selmaal25 canim erken baslamissin temizlige. Yorma kendini bebis biraz daha icerde kalsin. 38. Hafta sezeryan icin ideal. Esin senin en buyuk destekcin olacaktir o zaman eminim. Kuzenin de yardim eder biraz. Kaynanan da belki insafa gelir de yemek getirir sana. Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
dennisgo dennisgo canim son durum ne? Transfer tarihi belli oldu mu?
S Sese1212 canim senin tedavin nasil ilerliyor?
yelek yelek canim Sen de yakinda hissetmeye baslarsin. Buyuk ihtimal cok uslu bir oglun olacak.
Beklemede olan diger arkadaslar insallah zaman sizin icin de cok hizli ilerler ve bir an once tedavi surecine girersiniz.

Canim simdilik dogum kontrol hapini aliyorum. 28’inde ilk ilacimi yapicam. Sen nasilsin?

Bugün progestan fitil başladım canım. Haftaya Salı sabah 8:30 da transfer olacak. Ama sabahın köründe olmasına şaşırdım embriyoyu şafak sökmeden mi çözdürecekler :) gerçi ne kadar sürüyor çözülmesi onu da bilmiyorum ama :)

Hayirli olsun canim. Yine heyecanli beklicez. Bu isin en guzel asamasi transfer. Bence erken olmasi iyi olmus sonra evde dinlenirsin uyursun falan.

Canim simdilik dogum kontrol hapini aliyorum. 28’inde ilk ilacimi yapicam. Sen nasilsin?
Ignelere basladiktan sonra zaman cabuk geciyor. Cok guzel zamanlar suan senin icin. Tedavinin icin de olmak cok guzel bir duygu beni. Icin. Her tedavi yeni bir umut oluyor.
Benim idrarimda enfeksiyon cikti , dr antibiotic verdi onu kullanmaya basladim dun aksam insallah en yakin zaman da atlatirim bunu da.

Canim buraya giremedim uzun zaman cunku ailem burda onlarla vakit geciriyoruz. Tesekkur ederim 😊Ben iyiyim. Simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum. 28’inden itibaren ignelere baslicam bakalim. Sen nasilsin? Hamileligin kolay geciyormu?
Hayırlı olsun canım az kalmış ☺️
ben iyiyim, büyük bir sıkıntım yok şükür 🙏🏻🙏🏻🧿

Ignelere basladiktan sonra zaman cabuk geciyor. Cok guzel zamanlar suan senin icin. Tedavinin icin de olmak cok guzel bir duygu beni. Icin. Her tedavi yeni bir umut oluyor.
Benim idrarimda enfeksiyon cikti , dr antibiotic verdi onu kullanmaya basladim dun aksam insallah en yakin zaman da atlatirim bunu da.
Atlatırsın canım, geçmiş olsun...

Back
X