- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.061
Bence de erkek işimi bulmak zor.. o nedenle sana sordum aklınızda seçenekler var da seçim mi yapamıyorsunuz yoksa seçenek mi yok diye merak ettim :)Evet, kız olsaydı çok güzel isimler var. İsmim de hazırdı zaten ama erkek çok zor maalesef.
Canım bence de dondurulmuşların varken değerlendir. Kendin bilirsin tabii en iyisini.
Güzel isimmiş canım Boran... varsa başka fikirlerin açığım
Az kaldı canım, şişliklerin de inecek.
CanımBaya detayli testler yapilmis canim. Esin ile senin kararin tabi ama dondurulmuslarin var iken bence birakma. Daha sonra bunun icin pismanlik duyabilirsin.
Son karari vermedik ama suan icin Boran diye dusunuyoruz.
Canımİyiki haftasonuna denk geliyor canım, güzelce oyalanır sonrada güzel haberi kutlarsınız inşallah.
Selma’cım bu hafta sıcaklık düştü, umarım artık daha rahatsındır evinde.
Ben iyiyim, işler yoğun, kızımın okul hazırlıklarını yapıyorum. Temmuz sonunda iş gezisi ve tatil derken 7 hafta yokum Almanyada. Döner dönmez okul başlayacak, beni bir telaş aldı.
İnşallah bereketli olur canım :) Kaliteli ve bol olsun hasat :) Transfer hemen olacak mı? Yoksa dinlendirecekler mi, belli mi?
Dilan’cım çocuksuz son tatilinin keyfini çıkar. Bizim içinde okyanusta bol bol yüz :) Bence bir zararı olmaz ama aman güneşe dikkat et.
Ben taramayı yaptırdım. Historoskopi yapıldı, rahimde birşey çıkmadı. Troid, kan pıhtılaşması ve diğer hormonlar da normal çıktı. Killerceller ve Plasma celler e bakıldı, sonuç haftaya gelecek. Ordan da birşey çıkmazsa genetik sonucunu bekleyeceğiz artık. Şuanda yeni bir tedavi planlamıyorum. Bana çok uzak gelmeye başladı zaten bebek fikri zamanla. O yüzden kliniğedr bir cevap vermedim. Ağustosta zaten dondurulmuşların 6 aylıl süresi doluyor. Yeniden uzattırırmıyız bilemiyorum şuan.
Siz bebeğe isim düşündünüz mü?
Ah erkek ismi çok zor canım. Allah kolaylık versin :)
Baya detayli testler yapilmis canim. Esin ile senin kararin tabi ama dondurulmuslarin var iken bence birakma. Daha sonra bunun icin pismanlik duyabilirsin.
Son karari vermedik ama suan icin Boran diye dusunuyoruz.
Evet sıcaklık biraz düştü Iyim biraz daha ama şişliğim geçmedi eller ayaklar çok fena ağrıyor bide.
Oh ne güzel tatil yapacaksınız keyfini çıkar bol bol .Bende çok fena tatil aşeriyorum
Ama bu yıl imkansız gibi seneye bizde inşallah gideriz .
Yoook, seçim yapmak için bile yok. Ama hissiyatı var. Güneşli, mutlu, mavi gökyüzü ve beyaz bulutlu bir gökyüzü hissiyatı versin istiyorum. Anlamı bu ama kelimesi yokBence de erkek işimi bulmak zor.. o nedenle sana sordum aklınızda seçenekler var da seçim mi yapamıyorsunuz yoksa seçenek mi yok diye merak ettim :)
Canım, önereceğin bir yerler var mı?Canım deniz tatili olması şart değilki, gidin kara ormanlarda bir çiftlik oteline, 1 haftasonu bile yeter. Bu havada suvak evde kalmaktansa, Mis gibi serin bol oksijenli hava. Yemekler, manzara harika. Kısa mesafe yürüyüş yaparsın, Hemde bebek öncesinde biraz meditasyon olur size. Biz çok sık gidiyoruz, bana çok iyi geliyor orası. Hamileyken insan özellikle daha çok ihtiyaç duyuyor böyle şeylere...
GökselYoook, seçim yapmak için bile yok. Ama hissiyatı var. Güneşli, mutlu, mavi gökyüzü ve beyaz bulutlu bir gökyüzü hissiyatı versin istiyorum. Anlamı bu ama kelimesi yokhangi dilde olduğu fark etmez ama her dilde telaffuz edilebilsin istiyoruz.
Ö harfi çoğu ülkede telaffuz edilemez ama o kısmı atlamışım :)Göksel
Kız olsaydı Gökçe derdim.
Ben gizli okuyuculardanım bu arada herkese merhaba. İlk mesaj şimdiye nasipmiş.
Aynen çok güzel olur tabiki ama bu saatten sonra biraz zor gitmek bebek heran gelebilir artık burdan uzaklaşmak istemiyorum .Inşallah bebek geldikten sonra biseyler yaparız bizde .Güzel isim seçmişsiniz canım, uğur getirsin inşallah.
Testler için kliniğe gidip geldikce yeniden adapte olurum diye düşünüyordum ama tam tersi biran önce şu dosyayı kaptmak istedim hep. Şuan bana çok uzak geliyor hamilelik fikri. Son 6 ayı ben yaşamamışım gibi. Kalan embriyoları dondurmaya devam etsek yine bir zaman gelecek yine bu konuyu düşünüp karar vermemiz gerekecek. Bilemiyorum be yapsam. Attırsamda asla içim rahat etmez. Sanırım zamanı gelince karar vereceğim.
Canım deniz tatili olması şart değilki, gidin kara ormanlarda bir çiftlik oteline, 1 haftasonu bile yeter. Bu havada suvak evde kalmaktansa, Mis gibi serin bol oksijenli hava. Yemekler, manzara harika. Kısa mesafe yürüyüş yaparsın, Hemde bebek öncesinde biraz meditasyon olur size. Biz çok sık gidiyoruz, bana çok iyi geliyor orası. Hamileyken insan özellikle daha çok ihtiyaç duyuyor böyle şeylere...
utku, emir, Baran, alp ve aras da benim begendigim isimler.Evet, kız olsaydı çok güzel isimler var. İsmim de hazırdı zaten ama erkek çok zor maalesef.
Canım bence de dondurulmuşların varken değerlendir. Kendin bilirsin tabii en iyisini.
Güzel isimmiş canım Boran... varsa başka fikirlerin açığım
Az kaldı canım, şişliklerin de inecek.
Sagol canim, darisi sizlerin basina insallahCanım
Güzel bir isim seçmişsiniz şimdilik.. :) sağlıkla gelsin..
Sagol canim, son 6 ayda iki hamilelik yasadin suan ki psikolojik durumunu az cok anliyabiliyorum. Sen dondurmaya devam et biraz kendini toparladiktan sonra karar ver. Zaman her seyin ilacidir. Eminim Kendin icin dogru karari vereceksin o zaman.Güzel isim seçmişsiniz canım, uğur getirsin inşallah.
Testler için kliniğe gidip geldikce yeniden adapte olurum diye düşünüyordum ama tam tersi biran önce şu dosyayı kaptmak istedim hep. Şuan bana çok uzak geliyor hamilelik fikri. Son 6 ayı ben yaşamamışım gibi. Kalan embriyoları dondurmaya devam etsek yine bir zaman gelecek yine bu konuyu düşünüp karar vermemiz gerekecek. Bilemiyorum be yapsam. Attırsamda asla içim rahat etmez. Sanırım zamanı gelince karar vereceğim.
Canım deniz tatili olması şart değilki, gidin kara ormanlarda bir çiftlik oteline, 1 haftasonu bile yeter. Bu havada suvak evde kalmaktansa, Mis gibi serin bol oksijenli hava. Yemekler, manzara harika. Kısa mesafe yürüyüş yaparsın, Hemde bebek öncesinde biraz meditasyon olur size. Biz çok sık gidiyoruz, bana çok iyi geliyor orası. Hamileyken insan özellikle daha çok ihtiyaç duyuyor böyle şeylere...
Canim Türkiye ye gitmekten vazgectiniz mi?Aynen çok güzel olur tabiki ama bu saatten sonra biraz zor gitmek bebek heran gelebilir artık burdan uzaklaşmak istemiyorum .Inşallah bebek geldikten sonra biseyler yaparız bizde .
Şuan çok zorlaniyorum eğilip kalkmak biraz ayakta kalmak işkence gibi geliyor .
MerhabaGöksel
Alkım diyeceğim nedense o geldi.. gökkuşağı demekmiş, bir arkadaşımın kuzeninde duymuştum farklı gelince anlamını sormuştum. Şimdi gök, gökyüzü, güneş deyince aklıma geldi :)Yoook, seçim yapmak için bile yok. Ama hissiyatı var. Güneşli, mutlu, mavi gökyüzü ve beyaz bulutlu bir gökyüzü hissiyatı versin istiyorum. Anlamı bu ama kelimesi yokhangi dilde olduğu fark etmez ama her dilde telaffuz edilebilsin istiyoruz.
Hoşbulduk. Ben de öyle umuyorum inş :) Buradaki enerji çok güzel gerçekten. Böyle devamını merakla okuduğum birkaç topik var sadeceMerhaba
Hoşgeldin.. daha fazla yazar daha fazla bizimle olursun umarım :)
Kocaman bi pko yazısı görüyorum. Bi çok kişiye fayda olan bi macun vardı adı clife hiç duydun mu? Belki sana da şifa olur ?Göksel
Hiç duymadım canım, ne varmış ki bu macunun içinde? Ben denemediğim ot çöp kalmadı sanıyordum ama hala varmış bir şeyler :) şimdi bakayım int den neymiş diye. Sağolasın. Gerçi şu an başka bir tedavideyim yine alternatif tıpla alakalı ama bu da aklımda bulunsun.Kocaman bi pko yazısı görüyorum. Bi çok kişiye fayda olan bi macun vardı adı clife hiç duydun mu? Belki sana da şifa olur ?
Kocaman bi pko yazısı görüyorum. Bi çok kişiye fayda olan bi macun vardı adı clife hiç duydun mu? Belki sana da şifa olur ?
Yok vazgeçmedik ama kesin gider miyiz de belli değil. Tamamen bebeğe bağlı aslında zamanında hayırlısıyla gelse evraklarını haledersek bi sorun çıkmazsa gidicez inşallah.Canim Türkiye ye gitmekten vazgectiniz mi?
Canım, önereceğin bir yerler var mı?
Uzun zamandır doğa tatili yapasım var.
Hemen yapabilir miyiz bilmiyorum ama..
utku, emir, Baran, alp ve aras da benim begendigim isimler.
Sagol canim, darisi sizlerin basina insallah
Sagol canim, son 6 ayda iki hamilelik yasadin suan ki psikolojik durumunu az cok anliyabiliyorum. Sen dondurmaya devam et biraz kendini toparladiktan sonra karar ver. Zaman her seyin ilacidir. Eminim Kendin icin dogru karari vereceksin o zaman.
Bu yazıyı buldum sitesinde: İçeriğinde özel miktarlarda ve özenle seçilmiş Adaçayı, Aslanpençesi, Civanperçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunmaktadır.
Malesef içeriği bana uygun değil canım. Daha yeni araştırmıştım hayıt kullanacaktım ben de ama Fsh ve Lh hormonunu arttırıyor. Bu hormonları düşük olanlara iyi yarıyor ama yüksekse kullanmayın diye uyarılar vardı okuduğum yerlerde. Forumda da hayıt kullanıp hormonları daha da yükselenler var. Benim fsh 9, lh 19 yani kullanamam malesef. Diğer bitkilerin de çayını kür olarak yapmıştım bi faydasını görememiştim. Yine de içinde hayıt olmasa bir şans verebilirdim. Hayırlısı. Yine de tavsiyede bulunduğun için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?