Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar
Yarın endokrin hemşiresi ile randevum var. Doktorum aramış, bir an önce gitmem için.. bir de doktorum değişecekmiş. Yarın daha net öğreneceğim. Ama anladığım, hamilelik şekeri çıkma ihtimali nedeniyle riskli gebelikte uzmanlığı olan bir doktorla devam edecekmişim..
Merhaba öncelikle inşaAllah yavrunuzu sağlıklı Bi şekilde kucağınaza almak nasip olur size Bişey danişmak istiyorum da sizin ilk değeriniz kaçtı acaba

Merhaba öncelikle inşaAllah yavrunuzu sağlıklı Bi şekilde kucağınaza almak nasip olur size Bişey danişmak istiyorum da sizin ilk değeriniz kaçtı acaba
Merhaba
Teşekkür ederim. Umarım hepimiz alırız kucağımıza.. Benim 5. Gün embriyosu transferim oldu 8. Gün değerim 19 du, 11. Gün değerim 51 di..

Hakkındahayırlısı olsun inşallah. Rabbim sevindirsin senin yine iyi ben 14. Güne kadar bekledim 😂
Şu an bile dakkalari sayıyorum, 2 gün daha eklersek artık yerimde duramazdim herhalde😅
Bekleme değmiş çok sevindim adına, böyle güzel sonuçlanan postları görünce moral da oluyor.

Şu an bile dakkalari sayıyorum, 2 gün daha eklersek artık yerimde duramazdim herhalde😅
Bekleme değmiş çok sevindim adına, böyle güzel sonuçlanan postları görünce moral da oluyor.
Bilirim o bekleyişi günler geçmek bilmiyor .
Sağol canım darısı başına inşallah. Bekleyişin inşallah mutlu sonla biter .

Bir şey söyleyin lütfen

Eklentiler

• DSC_0083.webp
    DSC_0083.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 34
Bugün 8. gün acaba gerçek mi inanamıyorum. Test alıp yarın sabah tekrar deneyeceğim.
İnanamıyorum ya yanlissa sonra hayal kırıklığından da korkuyorum.
Yani sonuçta en garantisi kan testi, idrar testlerinde yalancı pozitif oluyor ama bu kadar net bir çizgi ile olduğunu sanmıyorum. Daha silik, varla yok arası bir çizgide genelde yanılıyor sanki.. şimdilik tadını çıkar, kan testi ile kesinleşince de daha bir inanırsın artık :)

Bugün 8. gün acaba gerçek mi inanamıyorum. Test alıp yarın sabah tekrar deneyeceğim.
İnanamıyorum ya yanlissa sonra hayal kırıklığından da korkuyorum.
8. Gün için çizgi gayet belirgin canım. Dikkat et kendine misafirin varmış. Insan inanamıyor ilk başta. Inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.

Back
X