Selma’cim adiyla saglikli, mutlu büyüsün insallah. Anne babasina hayirli evlat olsun. Buradaki herkese böyle güzel uykusuz geceler nasip etsin Allah :)
Masallah Dilan’cim, artik yüz sekli bile belli, zaman hizla gecsinde kavusun birbirinize :)
Biz iyiyiz, tatil öncesi isyerinde hizli bir tempo, kizimin okul hazirlari, kurslarin ve kresin kapanis etkinlikleri, hobileri vs derken kosturup duruyoruz. Bunlar disinda hep evdeyiz ama sanki gunler yetmiyor. Haftaya tatile gidiyoruz insallah.
Tüp bebek defteri tamamen kapandi canim. Agustos’un 7 sine kadar embriyolar dondurulmus olarak kalacakti. Sonra uzatma istemedik, atilacaklar maalesef

Ama yapacak baska birsey yok.
Bana çok ilginç gelmisti sen burdan haber veridiginde. Ben düsük yaptigimda bu degerlerle katlanma, dis gebelik yaptigimda da 100 lü sayilarda katlanma gördüm. Ama
doktor kesinlestirene kadar kan testi yaparak ilac dozlariyla oynamisti. Böyle zorlu bir tedavi sonrasinda daha ince eleyip sik dokumak lazim, tabii bu neyi degistirirdi bilemeyiz. Bazi seylere mudahale edilemiyor, saglikla gelecegi, yiyecek ekmegi, icecek suyu varsa neler atlatiliyor hamilelikte... Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun. Bizi de haberdar et buradan mutlaka.
Simdiden afiyet olsun

Yarin insallah 2 transfer olur.