- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #13.041

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı insanlar yogayı mat üzerinde oturuyorsun şeklinde düşünüyor. Yoga zihne fayda sağlamak dışında yağ yakmaya, vücudu sıklaştırmakta da yardımcı oluyor.Bloss Yoga ile nasıl zayıflanıyor? Bu kısmi anlamadm??
Var mı bi video. Ben de 7 günlük meditasyon bulmuştum evde onu yapıyorum. Dik durmayı sağlıyor aslında o da.Bazı insanlar yogayı mat üzerinde oturuyorsun şeklinde düşünüyor. Yoga zihne fayda sağlamak dışında yağ yakmaya, vücudu sıklaştırmakta da yardımcı oluyor.
Ben internetten yapmıyorum ama " Yoga with Adriene " kanalı iyi bu konuda. Başlangıç seviyesi de var kanalında.Var mı bi video. Ben de 7 günlük meditasyon bulmuştum evde onu yapıyorum. Dik durmayı sağlıyor aslında o da.
Onu aklıma geldikçe yapıyorum. Bende hamilelikten önce 7 ay falan market ürünleri yemeği kestim. Ki hala da sagliksiz bi cok seyi yememeye gayret ediyorjm.Hayatıma meditasyon pilates ve sporu koydum. Baya kg vermiştim. Şimdi vücudu şaşırtip başka şeyler denemek istiyorum. Bu dediklerine bakaym inş. Duvara dayanıp yapılan egzerzileri de çoğu zaman yapmaya çalışıyorum.Ben internetten yapmıyorum ama " Yoga with Adriene " kanalı iyi bu konuda. Başlangıç seviyesi de var kanalında.
Hatta netten bakarak ilk " Sun salutation" ile de baslayabilirsin.
Bir de dik durma konusunda duvara doğru yapılan iyi hareketler var.
Normal de her ay bir yumurta buyuyor. Bazi kadinlarda bazi aylar iki tane de olabiliyor. Tup bebek te ilaclar ile birden fazla yumurta uyarilip buyumesi saglaniyor. Boylelikle sans orani yukseltiliyor.Selam kizlar, aklima bir ahret sorusu geldi: tüp bebekte büyüyen yumurta sayisi normalden fazla mi oluyor alinan ilaclardan dolayi yoksa o ay zaten kendiliginden olusacak yumurtalar mi toplaniyor?
Bir de her ay regl olsak bile, her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. İş, garantiye de alınmış oluyor.Selam kizlar, aklima bir ahret sorusu geldi: tüp bebekte büyüyen yumurta sayisi normalden fazla mi oluyor alinan ilaclardan dolayi yoksa o ay zaten kendiliginden olusacak yumurtalar mi toplaniyor?
Canim yapmadim test ama bugun biraz kanamam oldu. Dun cok asiri sancim olmustu zaten. Adetim geliyor yavas yavas
Gecmis olsun canim uzuldum. Insallah cabuk toparlar esin.Çok teşekkür ederim Dilan. Var gücümle onun iyi olması için elimden geleni yapıcam. Dışarıdan gözlemlere de önem veriyorum çünkü insan bu durumda daha duygusal kararlar verebiliyor. Şöyle düşünüyorum zaten en iyi durumda bile benim son kontrollerim gerçekleşmeden başlayamayacaktık en erken Ekim ayı olurdu muhtemelen. O zamana kadar da bu durumu kabullenip normal hayata devam etmeye başlayınca daha sakin düşünürüz muhtemelen. İnşallah ne badireler atlattık ama artık hepsi geride kaldı bebeğimizle mutluyuz diyeceğim günlerde buluruz kendimizi![]()
Malesef adet oldum canim ya. Dun baya sinir nobetleri falan gecirdim. Bu tedavi biraz asabiyet yapiyor ben de. Baya halsizdim falan bugunde adetim basladi.Caprice24 cok gecmis olsun canim Allahim kimseyi sevdiklerinin sagliyla sinamasin insallah, insallah kisa sürede toparlar esin
dennisgo cok gecmis olsun, ben cok girmiyorum, bazen iyi haberlerinizi okumak icin giriyorum, yine öyle yaptiydim ve yazdiklarini okuyunca üzüldüm, cok sükür dahada kötü seyler yasamadan, ic kanamasi felan gecirmeden durumu farketmisler ve hemen müdahele edilmis, en kisa zamanda agrilarin gecer, cok güzel bir yaz tatili yapip ardindan tekrar denemek icin gücünüz olur, Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
S Sese1212 insallah hayirli haberleri alirsin, yavrun sana simsiki tutunsun insallah
Gecmis olsun canim uzuldum. Insallah cabuk toparlar esin.
Sevgili Bahar ve Sese Allah sizlerden razı olsun. Kimseye böyle bir durum yaşatmasın. Çok teşekkür ederimCaprice24 cok gecmis olsun canim Allahim kimseyi sevdiklerinin sagliyla sinamasin insallah, insallah kisa sürede toparlar esin
dennisgo cok gecmis olsun, ben cok girmiyorum, bazen iyi haberlerinizi okumak icin giriyorum, yine öyle yaptiydim ve yazdiklarini okuyunca üzüldüm, cok sükür dahada kötü seyler yasamadan, ic kanamasi felan gecirmeden durumu farketmisler ve hemen müdahele edilmis, en kisa zamanda agrilarin gecer, cok güzel bir yaz tatili yapip ardindan tekrar denemek icin gücünüz olur, Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
S Sese1212 insallah hayirli haberleri alirsin, yavrun sana simsiki tutunsun insallah
Sevgili dennis ben daha yeni görebildim durumunu. Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Bir sonraki denemede yavrunu kucağına alırsın inşallahKızlar
Dış gebelik teşhisi kondu. Şimdi yatışım yapılıyor akşama doğru ameliyat olacağım ve sağ kanalım alınacak.
Kusura bakma canim bilmiyordum, Rabbim tez zamanda evlatla hediyelendirsin bizleri insallahMalesef adet oldum canim ya. Dun baya sinir nobetleri falan gecirdim. Bu tedavi biraz asabiyet yapiyor ben de. Baya halsizdim falan bugunde adetim basladi.
Onemli degil canim nerden bilebilirdin ki bugun basladi. Amin canim insallah hepimizi.Kusura bakma canim bilmiyordum, Rabbim tez zamanda evlatla hediyelendirsin bizleri insallah
Canim cok uzuldum, insallah digerini dondurmuslardir , rahim cok fazla yorulmadigi icin donmus embrionun tutunma sansi fazla diyorlar. Insallah bir sonraki denemende yuzun guler canim. Kanaman adet seklinde mi, lekelenme seklinde mi?Malesef adet oldum canim ya. Dun baya sinir nobetleri falan gecirdim. Bu tedavi biraz asabiyet yapiyor ben de. Baya halsizdim falan bugunde adetim basladi.