Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim en sevdiğim pozlardan biri de "sun salutation", yeni başlayanlar 4 dönüşte hemen bırakıyorlar ama zamanla uzun ve rahat yapılabilir bir poz oluyor.

Var mı bi video. Ben de 7 günlük meditasyon bulmuştum evde onu yapıyorum. Dik durmayı sağlıyor aslında o da.
Ben internetten yapmıyorum ama " Yoga with Adriene " kanalı iyi bu konuda. Başlangıç seviyesi de var kanalında.
Hatta netten bakarak ilk " Sun salutation" ile de baslayabilirsin.
Bir de dik durma konusunda duvara doğru yapılan iyi hareketler var.

Ben internetten yapmıyorum ama " Yoga with Adriene " kanalı iyi bu konuda. Başlangıç seviyesi de var kanalında.
Hatta netten bakarak ilk " Sun salutation" ile de baslayabilirsin.
Bir de dik durma konusunda duvara doğru yapılan iyi hareketler var.
Onu aklıma geldikçe yapıyorum. Bende hamilelikten önce 7 ay falan market ürünleri yemeği kestim. Ki hala da sagliksiz bi cok seyi yememeye gayret ediyorjm.Hayatıma meditasyon pilates ve sporu koydum. Baya kg vermiştim. Şimdi vücudu şaşırtip başka şeyler denemek istiyorum. Bu dediklerine bakaym inş. Duvara dayanıp yapılan egzerzileri de çoğu zaman yapmaya çalışıyorum.

Selam kizlar, aklima bir ahret sorusu geldi: tüp bebekte büyüyen yumurta sayisi normalden fazla mi oluyor alinan ilaclardan dolayi yoksa o ay zaten kendiliginden olusacak yumurtalar mi toplaniyor?
Normal de her ay bir yumurta buyuyor. Bazi kadinlarda bazi aylar iki tane de olabiliyor. Tup bebek te ilaclar ile birden fazla yumurta uyarilip buyumesi saglaniyor. Boylelikle sans orani yukseltiliyor.

Selam kizlar, aklima bir ahret sorusu geldi: tüp bebekte büyüyen yumurta sayisi normalden fazla mi oluyor alinan ilaclardan dolayi yoksa o ay zaten kendiliginden olusacak yumurtalar mi toplaniyor?
Bir de her ay regl olsak bile, her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. İş, garantiye de alınmış oluyor.

S Sese1212 canim sonucun birkac güne belli olacakti senin degil mi? Sabrediyor musun yoksa test yaptin mi merak ettim :) cok heyecanli :) Insallah hamilesindir. Özellikle uzun ugraslar ve beklemeler sonucu olan gebelikleri duyunca gözlerim doluyor ne yalan söyliyim. Cok mutlu oluyorum.
Canim yapmadim test ama bugun biraz kanamam oldu. Dun cok asiri sancim olmustu zaten. Adetim geliyor yavas yavas :( Testim yarin.

Çok teşekkür ederim Dilan. Var gücümle onun iyi olması için elimden geleni yapıcam. Dışarıdan gözlemlere de önem veriyorum çünkü insan bu durumda daha duygusal kararlar verebiliyor. Şöyle düşünüyorum zaten en iyi durumda bile benim son kontrollerim gerçekleşmeden başlayamayacaktık en erken Ekim ayı olurdu muhtemelen. O zamana kadar da bu durumu kabullenip normal hayata devam etmeye başlayınca daha sakin düşünürüz muhtemelen. İnşallah ne badireler atlattık ama artık hepsi geride kaldı bebeğimizle mutluyuz diyeceğim günlerde buluruz kendimizi 🤲🏻
Gecmis olsun canim uzuldum. Insallah cabuk toparlar esin.

Caprice24 Caprice24 cok gecmis olsun canim Allahim kimseyi sevdiklerinin sagliyla sinamasin insallah, insallah kisa sürede toparlar esin

dennisgo dennisgo cok gecmis olsun, ben cok girmiyorum, bazen iyi haberlerinizi okumak icin giriyorum, yine öyle yaptiydim ve yazdiklarini okuyunca üzüldüm, cok sükür dahada kötü seyler yasamadan, ic kanamasi felan gecirmeden durumu farketmisler ve hemen müdahele edilmis, en kisa zamanda agrilarin gecer, cok güzel bir yaz tatili yapip ardindan tekrar denemek icin gücünüz olur, Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

S Sese1212 insallah hayirli haberleri alirsin, yavrun sana simsiki tutunsun insallah

Caprice24 Caprice24 cok gecmis olsun canim Allahim kimseyi sevdiklerinin sagliyla sinamasin insallah, insallah kisa sürede toparlar esin

dennisgo dennisgo cok gecmis olsun, ben cok girmiyorum, bazen iyi haberlerinizi okumak icin giriyorum, yine öyle yaptiydim ve yazdiklarini okuyunca üzüldüm, cok sükür dahada kötü seyler yasamadan, ic kanamasi felan gecirmeden durumu farketmisler ve hemen müdahele edilmis, en kisa zamanda agrilarin gecer, cok güzel bir yaz tatili yapip ardindan tekrar denemek icin gücünüz olur, Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

S Sese1212 insallah hayirli haberleri alirsin, yavrun sana simsiki tutunsun insallah
Malesef adet oldum canim ya. Dun baya sinir nobetleri falan gecirdim. Bu tedavi biraz asabiyet yapiyor ben de. Baya halsizdim falan bugunde adetim basladi.

Gecmis olsun canim uzuldum. Insallah cabuk toparlar esin.

Sevgili Bahar ve Sese Allah sizlerden razı olsun. Kimseye böyle bir durum yaşatmasın. Çok teşekkür ederim

Kızlar
Dış gebelik teşhisi kondu. Şimdi yatışım yapılıyor akşama doğru ameliyat olacağım ve sağ kanalım alınacak.
Sevgili dennis ben daha yeni görebildim durumunu. Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Bir sonraki denemede yavrunu kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Malesef adet oldum canim ya. Dun baya sinir nobetleri falan gecirdim. Bu tedavi biraz asabiyet yapiyor ben de. Baya halsizdim falan bugunde adetim basladi.
Canim cok uzuldum, insallah digerini dondurmuslardir , rahim cok fazla yorulmadigi icin donmus embrionun tutunma sansi fazla diyorlar. Insallah bir sonraki denemende yuzun guler canim. Kanaman adet seklinde mi, lekelenme seklinde mi?

Back
X