Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar herhalde hevesim kursagimda kalacak. Dun aksamdan beri tuvalete gittigimde peceteye kahverengi akinti geliyor. Doktor kahverengi akinti sorun olmaz. Kirmiziya donustugu zaman haber ver dedi ama moralim baya bozuldu. Bebisim insallah beni birakmaz. Yarin sabah 9 da kan vermeye gidecegim yine. Ablam ile konustum, korkma ben de olmustu sorun olmaz dedi ama. Ne biliyim icimde korku olustu.
Canım şakın stres yapma b bin kızımda aynısı oldu . Kahve rengi kanama daha önceden kanamış kalıntı akıntı yani . Bu da şu demek oluyor yerleşme kanaması . Bebeğin sana tutunmuş stres yapıp etkileme . Bak ikinci pozitifimde kan kırmızısı kan gelmişti doktorum dinlen demişti ama nasıl dinleyeyim hastane köşelerinde kalmıştım kızımla gastro olduğu için . Sonrasında kese görmeye gittik be boş keseydi . Ona rağmen tutunmuştu. Hiç stres yapma .

Anlıyorum seni Canım kabuğuna sığmadığını günlerin geçmediğini başından beri hep aynı duyguları yaşadım hala yaşıyorum hangi süreç olursa olsun h o aynı hamile kalıncada kucağına alacağın günün heyecanı doğunca bir saniye ayrı kalmazsın rabbim sağlıkla hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah Bebişleeini kucağına al
Amin hepimiz bebişlerımıxe kavusalım allahın izniyle işallah:)

Kizlar sagolun gercekten icimi rahatlattiniz. Insallah saglikli bir sekilde devam eder. Hurihuri2013 Hurihuri2013 nin dedigi gibi ben hep tedirgin basladim. Hep korkuyorum bir aksilik cikacak diye. 15 yillik evliyim ana ilk tup bebek denemem. Daha once bir kac kez tup bebek yaptirmayi dusundum. Devamli sorunlar yasadim, elimdeki parayi bir sekilde kaybedip calismak zorunda kaldim. Ben tedaviye baslarken dahi bir aksilik cikacak diye cok korktum. Cok sukur bu gunleri gordum. Kaybetme korkum bundan kaynakli. Cok uzun sureler bu gunlerin gelmesini bekledim. 15 yil boyunca Allah tan tek bunu diledim.

Seneye okula başlıyanlar zaten ben az daha yanımda kalsın die düşmüyorum bu sene almadılar mayıs doğumlu olduğu için pipiyi bıraktı mı kres yakınsa ona da gonderebilirsin
Kreş gibi bir yer var ama ben busene tatili uzun tuttuğumdan döndüğümde yer kalmamıştı . Yıl başında tekrar kayıtlar başlıyor anaokulu içiin oraya göndereceğim . B nede hiç okula vermek istemiyorum ama kızım tek başına kafayı yiyor arkadaşa ihtiyacı var . anne ve baba olarak oyun arkadaşı oluyoruz ama biz yetmiyoruz yaşıtlarıyla vakit geçirmesi lazım çevremde hiç çocuk yok . Mecbur yani . Tuvaletini kendi yapıyor artık o konuda sıkıntı Yok yıl başında kaydediyorum inşallah . Ama bu transfer sonrasında yardıma ihtiyacım var : işmiş umrumda değil eşim yapar ben yaparım ama bu kadar aksiyonun içinde tutunamıyor bebişim eşim gelince o daya kaçıp iki dakika kafamındinleyip çıkıyorum resmen .

Kizlar sagolun gercekten icimi rahatlattiniz. Insallah saglikli bir sekilde devam eder. Hurihuri2013 Hurihuri2013 nin dedigi gibi ben hep tedirgin basladim. Hep korkuyorum bir aksilik cikacak diye. 15 yillik evliyim ana ilk tup bebek denemem. Daha once bir kac kez tup bebek yaptirmayi dusundum. Devamli sorunlar yasadim, elimdeki parayi bir sekilde kaybedip calismak zorunda kaldim. Ben tedaviye baslarken dahi bir aksilik cikacak diye cok korktum. Cok sukur bu gunleri gordum. Kaybetme korkum bundan kaynakli. Cok uzun sureler bu gunlerin gelmesini bekledim. 15 yil boyunca Allah tan tek bunu diledim.
Dilan seni çok iyi anlıyorum ben gecenin 3 inde eşimi kaldırma hastaneye goturmustum sorduğum ilk şey bebeğim benimlemi olmuştu o korkumunuz unutmam sesim titriodu
Senden sadece dua etmeni ve bol bol yatarak dinlemeni istiycem bu günler geçince tadını doya doya cikaricaksin insallah eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiçbişey engel olamaz unutma

Dilan seni çok iyi anlıyorum ben gecenin 3 inde eşimi kaldırma hastaneye goturmustum sorduğum ilk şey bebeğim benimlemi olmuştu o korkumunuz unutmam sesim titriodu
Senden sadece dua etmeni ve bol bol yatarak dinlemeni istiycem bu günler geçince tadını doya doya cikaricaksin insallah eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiçbişey engel olamaz unutma
Normalde yarin isbasi yapacaktim ama bir hafta daha izin aldim. Dun aksam esime soyledigimde o da korktu. Hic bir sey yapma yat dedi. Aksam yemegini restaurant tan alip getirdi. Bu hafta da yatip dinlenecegim. Insallah hayirlisi olur hakkimda.

DilanBoran DilanBoran
canım iyi yapmışsın bence de yat dinlen
sen ilk günleri nasıl geçirdin

hastane de normal hayatina devam et dediler ağır kaldırma vs. bi kaç bişey yazan bi liste verdiler
nasıl davranmam gerek kızlar hepinizin tecrübelerine ihtiyacım var

DilanBoran DilanBoran

hastane de normal hayatina devam et dediler ağır kaldırma vs. bi kaç bişey yazan bi liste verdiler
Canım dinlen uzun uzun iş yapma ağır şeyler kaldırma ani hareketler yapma kabız olma. Kan dolaşımı için hareketsiz kalma kısa süreli yürüyüş yap . Yatarken sol tarafına yat . doktorum söylemişti . Dışardan yememeye çalış azda olsa çorba falan yapmaya çalış . Ben anlatmıştım 3 ay yatttım kanamam vardı . En önemlisi stres yapma . Ben kanama olduğumda acild buldum kendimi bebeğim benimlemiödiye sinir krizi geçirmişim . Eşim diyor bebeği unuttum seni kaybetmekten korktum dedi . Kafayı yemişim .senin bu kanaman yerleşme kanaması bebşin sana sıkışıktı tutunmuş . Hem bak benimki de kız Bu kızlar cadı oluyor ya gelmeden başlıyorlar Naz'a caza :)

Canım dinlen uzun uzun iş yapma ağır şeyler kaldırma ani hareketler yapma kabız olma. Kan dolaşımı için hareketsiz kalma kısa süreli yürüyüş yap . Yatarken sol tarafına yat . doktorum söylemişti . Dışardan yememeye çalış azda olsa çorba falan yapmaya çalış . Ben anlatmıştım 3 ay yatttım kanamam vardı . En önemlisi stres yapma . Ben kanama olduğumda acild buldum kendimi bebeğim benimlemiödiye sinir krizi geçirmişim . Eşim diyor bebeği unuttum seni kaybetmekten korktum dedi . Kafayı yemişim .senin bu kanaman yerleşme kanaması bebşin sana sıkışıktı tutunmuş . Hem bak benimki de kız Bu kızlar cadı oluyor ya gelmeden başlıyorlar Naz'a caza :)

ne güzel anlatmışsın sen öyle canım arkadaşım aynen sırf yatmıyorum arada dolanıyorum
bakalım 14 gün sonra 19unda randevum var çokta sakınmak istemiyorum

Sagol canim , insallah tutunma kanamasidir. Tavsiyelerine uyacagim canim. Ister istemez boyle bir sey ile karsilasinca uzuluyor insan. Daha once hic tecrubemiz olmadigi icin panik yapiyoruz.

DilanBoran DilanBoran

Canim transferin ilk gunu ben hic bir sey yapmadim, sadece yattim. Sonraki gunler de kendimi yormadan yemek yaptim, bulasik yikadim. Her Sabah igne yaptirmak icin arkadasin evine gittim. Geri kalan zamanlarda yattip dinlendim canim.

Canim transferin ilk gunu ben hic bir sey yapmadim, sadece yattim. Sonraki gunler de kendimi yormadan yemek yaptim, bulasik yikadim. Her Sabah igne yaptirmak icin arkadasin evine gittim. Geri kalan zamanlarda yattip dinlendim canim.

bende hep yatıyorum arada bi kalkıyorum annem bi yandan ablam bi yandan yat yat bunalttilar iyice
hiç kalkma diyorlar :KK48:
evime gidicem

bu arada asansörüm calismior 5 kat cikmam lazım sizce sıkıntı olur mu ???

bende hep yatıyorum arada bi kalkıyorum annem bi yandan ablam bi yandan yat yat bunalttilar iyice
evime gidicem

Canim bugun yat , dinlen. Yarin git evine, yarin icin bir sorun olacagini dusunmuyorum. Yavas yavas cikarsin.

evime gidicem

Ben bes kat cıkmanı hiç tavsıye etmem tecrübem yok ama mantıklı düşününce yapmaaaaaa derim

B bebekborn ne ettın canım sesın cıkmadı hadı hayırlı haberler ver bıze allahın izniyle:)

Bugün hic takip edemedim forumj canim sarjim bitmisti bütün gün telefonsuzdum.

Sükür hersey yolunda. Kalbi atiyor allahima cok sükür insallah benimle kalir :) ama daha 1 mi 2 mi göremedi, birdahakine artik :)

Sen naptin nasilsin?

Back
X