- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #13.301
Salak kafam ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet onda kutunun üzerinde yaziyor 2-8derece sogukta saklayin diye,, eczacide öyle demisti ve üzerine ayriyeten büyükce yazmistiİkisinin saklanma koşulları da aynı görünüyor. Bence soğuk zincirle verilen cetrotide prospektüsüne bak, onda dolapta saklayın diyorsa bence sorun yok demektir.
CanımSalak kafam ya![]()
![]()
İlaçlarda yazan saklanma koşullarına göre sorun yok gibi duruyor. Ben her zaman gonal f i dolapta sakladım ama öyle demişlerdi. Belki gerekli olan bu değildi canım..evet onda kutunun üzerinde yaziyor 2-8derece sogukta saklayin diye,, eczacide öyle demisti ve üzerine ayriyeten büyükce yazmisti
haklisin canim, Allahim büyük insallah gerek bile kalmaz donmuslar yavrumuz olurCanım
Sonuçta bize ne diyorlarsa onu yapıyoruz. Bana dolapta saklayın dediler öyle yaptım, sana oda sıcaklığında sakla demiş onu yapmışsın. Biz nereden bilelim nasıl saklayacağımızı söylüyorlar biz de onu yapıyoruz.
Dolap deyince sen kimse görmesin diye elbise dolabı diye mi düşündün. Ben alır almaz buzdolabının normal gözüne koyuyorum.ben 4 kutu gonal 450iu, 6 kutu menogon ve 10 kutu cetrotite aldim, eczaci sadece ceteotide icin buz kütlesi verdi bunu eve gidince buzdolabina koy dedi, ama gonal f ve menegonu normal bir dolapta 25 derece asagsinda saklayabilirsin dedi,,, bende öyle yaptiydim,, buarada 4150 tl verdim
Umarım gerek kalmaz canım.. bu arada elimde kullanmama klavuzu olmadığı için internetten baktım Fransızcasını orada da 25 derece diyor..haklisin canim, Allahim büyük insallah gerek bile kalmaz donmuslar yavrumuz olur
Sagolasin canimUmarım gerek kalmaz canım.. bu arada elimde kullanmama klavuzu olmadığı için internetten baktım Fransızcasını orada da 25 derece diyor..
Canim bir sey olmaz gibi gozukuyor ama sen emin olmak icin eczaciya sor tekrardan.kizlar merhaba, moralim cok bozuk,, aptalin tekiyim ben,, hazir tr ye gelmisken burda gonalf ucuz diye aldim gecen hafta, bana eczanede 25 derece altinda saklayin yaziyordu, öyle yaptim, normal dolabin icinde kutusunda isiktan ve sicaktan sakladim,, yarin geri dönüyruz evimize ve internete bir bakayim dedim, gonal f saklamasi buz dolabinda son kullanma tarihine kadar diyor veya 25 derwce altinda 3 ay diyor, simdi buzdolabina koydum ama 1 hafta buzdolabinda degildi,, salak kafam niye önceden bakmiyorsunki,, ama eczaci gerek yok demisti,,![]()
![]()
simdi cöp mü oldu
![]()
![]()
Bu yüzden evde olmanı tavsiye etmiştim. Büyük bi pıhtı düşüyor ve çok kanama oluyor. Bence 1 hafta sonra da olur.Düşük olayında emin olmak için Çarşamba ve Perşembe günü doktor kontrolünde ilaç aldım. İlaveten maydanoz suyu da içtim.
Kaç gündür dışarı çıkmıyordum, damla şeklinde kanamam ve mukus geliyordu.
Bugün ilk defa dışarı çıktım ağrıdan kendimi zor eve attım, ılık duşun altında birden 10 cmlik parça düştü.
Şimdi kanama şiddetli olmaya başladı, 15 dakikada 2.pedi kullandım.
Doktor 2 hafta sonra kontrole gel dedi. 1 hafta sonra ultrasona girsem ve hcg testi yaptırsam olmaz mı ?
Bu kadar kanama olması normal değil mi canım ? Doktor öncesinde bu konuda uyarmış mıydı. UmaDüşük olayında emin olmak için Çarşamba ve Perşembe günü doktor kontrolünde ilaç aldım. İlaveten maydanoz suyu da içtim.
Bugün ilk defa dışarı çıktım ağrıdan kendimi zor eve attım, ılık duşun altında birden 10 cmlik parça düştü.
Doktor 2 hafta sonra kontrole gel dedi. 1 hafta sonra ultrasona girsem ve hcg testi yaptırsam olmaz mı ?
Pazartesi gününden itibaren hamilelikte kullandığım ilaçları kesmiştim zaten.Bu yüzden evde olmanı tavsiye etmiştim. Büyük bi pıhtı düşüyor ve çok kanama oluyor. Bence 1 hafta sonra da olur.
Doktor düşükten sonra kanama artar dedi, bakalım kaç gün sürecek.Bu kadar kanama olması normal değil mi canım ? Doktor öncesinde bu konuda uyarmış mıydı. Uma
Umarım seni çok da zorlamadan biter gider canım..Doktor düşükten sonra kanama artar dedi, bakalım kaç gün sürecek.
İnşallah canım, senin de hcg değerin düşer rahatlarsın.Umarım seni çok da zorlamadan biter gider canım..
Gecmis olsun canim. Genelde dusukten 2 hafta sonra cagiriyorlar kontrol etmek icin. Ama Sen dayanamazsan bir hafta sonra baska bir dr a gorunebilirsin.Düşük olayında emin olmak için Çarşamba ve Perşembe günü doktor kontrolünde ilaç aldım. İlaveten maydanoz suyu da içtim.
Ben berlindeyimBende kursa gidiyorum cnm sen nerde gidiyorsun
Bencede tedavinin en zor kismi bu bekleme zamani. Insallah pozitifi gorursun. Test tarihi ne zaman?Kızlar of bekleme kısmında çok zor.