Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ah şu son haftalar geçmez ki...
Sen yinede tadını çıkar bu gunlerin bebek doğunca insan hamileliğini özlüyor ya ben karnimda hareketlerini falan özlüyorum.
Evet, ben de düşünüyorum bu hareketleri özlerim diye ama heyecanlıyım.. umarım ikimiz de sağlıkla kurtuluruz bu ameliyattan.

İğneyi zaten 5tabe vermişti ben 2sini kullandim.
Birde bana düşük kendiliğinden olsun bekleyelim dedikleri süreçte hiç birşey kullanma dediler 5gun hiç birşey kullanmadım ki sonucta o zaman daha tehlikeliydi.
Ama benim içerde kanamam çok olduğundan siyah siyah kan parçacıkları geliyordu daha yeni bitmeye yaklaştı . Şuan hafif sarımsı lekeler geliyor yurursem vs .düşünün bu küçülmüş haliydi kanama yerinin
Çok ama çoooook sevindim 🙏🏻🙏🏻🙏
kanaman için çok geçmiş olsun.
ben de tebrik edeyim o zaman seni 😊
sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah.. .

Merhaba arkadaslar
Bende yurt disinda tup bebek tedavisi gordum. 9 unda transferdwn 10 gun sonra kantesti yapildi. 32 cikti cok dusuk dediler. Gene tekrar edildi 11 inde 50 olmus. Cok az artmis dediler. Bastan beri olumsuz konusup duruyorlar. Uzuluyorum. Tedaviye basladigimdam beri negatif yaklasiyorlar. 3. Gun embriyosu transfer edildi. 3. Gun embriyosuyla 5. Gun embriyosunun 10 gun sonra HCG sonuclari ayni olur mu. Degerlerim gercekten dusuk mu :( sizin fikirlerinizi almak istedim.

Merhaba arkadaslar
Bende yurt disinda tup bebek tedavisi gordum. 9 unda transferdwn 10 gun sonra kantesti yapildi. 32 cikti cok dusuk dediler. Gene tekrar edildi 11 inde 50 olmus. Cok az artmis dediler. Bastan beri olumsuz konusup duruyorlar. Uzuluyorum. Tedaviye basladigimdam beri negatif yaklasiyorlar. 3. Gun embriyosu transfer edildi. 3. Gun embriyosuyla 5. Gun embriyosunun 10 gun sonra HCG sonuclari ayni olur mu. Degerlerim gercekten dusuk mu :KK43: sizin fikirlerinizi almak istedim.
3 gun ile 5. Gun embrio nun degerleri farkli oldugu gibi kisiden kisiye bu degerler de degisebiliyor. Dr lar tedbirli davranmak istemis ama bence guzel degerlerin. Ilaclarini sakin birakma. Insallah sonuna kadar saglicakla devam eder hamileligin.🤲🤲

Bizde tekrar test yapılacak bu ayın 22 sinde. Eğer sperm testi sonucu aynı ya da yakın bir sonuç çıkarsa karar icsi olacak. Birde kromozom testi yapmak istiyor doktorumuz. İlk tüp bebek denememiz olacak. Başlamadan yapılması iyi birşey olsa gerek diye düşünüyorum. İnşallah ilk denemede tutar. Seninde ikinci transferin hayırlı olsun. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

Ay çok sevindim. Ne demişler Allahtan Ümit kesilmez. Ol der ve olur. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah 🤗
Canim kromozom testi size mi yapilacak, embriolara mi? Embriolara genetik test yapilirsa tutma sansi artar.

3 gun ile 5. Gun embrio nun degerleri farkli oldugu gibi kisiden kisiye bu degerler de degisebiliyor. Dr lar tedbirli davranmak istemis ama bence guzel degerlerin. Ilaclarini sakin birakma. Insallah sonuna kadar saglicakla devam eder hamileligin.🤲🤲
Iki saat once kasik agrimda basladi. Korktum iyice.
Tesekkur ederim cevap verdigin icin. Biraz icim rahatladi.

Kızlar merhaba Perşembe günü doktora gittim bebek büyümüş kalp atisi duyuldu. Sonunda doktor tebrik edebildi.hep gidebilir gözüyle baktığımız icin. Merkezdeki doktor şimdiki doktorumu ziyarete gitmiş doktorumda söylemiş düşük olmadı diye çok şaşırmış .beni ordan /99dusuk diye yollamıştı şükürler olsun Rabbime . Rabbim isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda lutfetsin inşallah.
Ama yinede ben hala çok tedirginim. Dua edin bize olirmu
Size de çok teşekkür ederim🥰🥰🥰

Geçmiş olsun canım. Bebeğin sıkıca tutundu hayata ve umarım böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba arkadaslar
Bende yurt disinda tup bebek tedavisi gordum. 9 unda transferdwn 10 gun sonra kantesti yapildi. 32 cikti cok dusuk dediler. Gene tekrar edildi 11 inde 50 olmus. Cok az artmis dediler. Bastan beri olumsuz konusup duruyorlar. Uzuluyorum. Tedaviye basladigimdam beri negatif yaklasiyorlar. 3. Gun embriyosu transfer edildi. 3. Gun embriyosuyla 5. Gun embriyosunun 10 gun sonra HCG sonuclari ayni olur mu. Degerlerim gercekten dusuk mu :( sizin fikirlerinizi almak istedim.
Tabiki 3 ve 5. Gün embriyolarında değerler farklı olacaktır. Değerler daha da yükselince sağlıklı bir hamilelik deseler de sonradan sorunlar çıkabiliyor. O nedenle sakince beklemek bebeğinin sana sıkıca tutunması için zaman vermek lazım. Umarım sonra kese, kalp sesi ile için iyice rahatlar

Canim cok uzuldum, Bilmiyorum tekrar denemeyi dusunuyormusun ama denersen embriolari genetige gondermeni tavsiye ederim sana. Insallah bir sonra ki denemende pozitifi gorursunuz.🤲🤲
Çok üzüldüm umarım bir sonrakinde bebişini kucağına almak nasip olur
Üzüldüm canım, umarım bir sonrakinde bebeğin sana tutunur. Her yeni embriyo şansını arttırıyor. Öyle düşünüyorum ben.
Canım
Böyle olmasına üzüldüm ama umut hep var ve en yakın zamanda pozitif sonuç alacağın bir tedavi sürecin olur ve bebeğin seni çok bekletmeden gelir umarım..
Biliyorum zor ama olumsuz da olacak bu dönemde bak bende ilk denemede düşük oldu bugün 2. transfer gerçekleşti. İnşallah olumlu olur ama olmazsa da ben kendimi 3. transfere hazırladım.
Hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Kizlar tesekkurler mesajlariniz icin. Cok kotu grip oldum yeni girebildim buraya. Yani hayatim boyunca hic hamile kalamadim. Onun icin bunun mumkun olabilecegine dair umudum gittikce azaliyor. Ama denemeye devam edicegim. Genetik testede gonderemiyorum malesef cunku 1 ya da 2 embiryom oluyor.

Kizlar tesekkurler mesajlariniz icin. Cok kotu grip oldum yeni girebildim buraya. Yani hayatim boyunca hic hamile kalamadim. Onun icin bunun mumkun olabilecegine dair umudum gittikce azaliyor. Ama denemeye devam edicegim. Genetik testede gonderemiyorum malesef cunku 1 ya da 2 embiryom oluyor.
Canım
Hiç böyle düşünme.. çünkü her deneme yeni bir başlangıç. Tutunmamasının bir nedeni olmaması ne bileyim mesela rahimdeki bir sorundan kaynaklanmıyor olması umut verici. Dediğin gibi belki embriyolar genetik anlamda sağlıklı değildi. Ama bu bir sonrakinde de aynı olacak demek değil.
Kendine bu konuda lütfen yüklenme. Bu yolu herkes farklı yürüyor. Bizimki biraz daha uzun sanki. Ama sonunda biz de güzel haber alacağız. Bize olan inancım tam.. umudum çok fazla :)

Kizlar malesef yine olmadi 4 gun once adetim basladi.
Bende seninle ayni durumdayim ,hic gebe kalmadim tup bebekte tutmuyor .Agustos ayinda embriyo dondurduk doktor rahmi begenmedi transferi erteledi ve o ara hastaneden ayrildi doktor .Bende diger ay baska doktor tercih ettim ve doktor bana endometriosis oldugumu bu sekilde transferlerin tutmayacagini 16mm cikolata kistimin oldugunu soyledi ,sanirim gebe kalamamdaki sebep buymus.Acaba sende de bu tarz bir problem olabilir mi ?

Bende seninle ayni durumdayim ,hic gebe kalmadim tup bebekte tutmuyor .Agustos ayinda embriyo dondurduk doktor rahmi begenmedi transferi erteledi ve o ara hastaneden ayrildi doktor .Bende diger ay baska doktor tercih ettim ve doktor bana endometriosis oldugumu bu sekilde transferlerin tutmayacagini 16mm cikolata kistimin oldugunu soyledi ,sanirim gebe kalamamdaki sebep buymus.Acaba sende de bu tarz bir problem olabilir mi ?
sen ameliyat mı olacaksın canım transfer öncesi ?

Tabiki 3 ve 5. Gün embriyolarında değerler farklı olacaktır. Değerler daha da yükselince sağlıklı bir hamilelik deseler de sonradan sorunlar çıkabiliyor. O nedenle sakince beklemek bebeğinin sana sıkıca tutunması için zaman vermek lazım. Umarım sonra kese, kalp sesi ile için iyice rahatlar
Tesekkur ederim. Umarim rahatlarim.

Back
X