Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

yelek yelek nasilsin canim? Bebisle ilgilenmekten giremedin herhalde.
Canım, aynen dediğim gibi oldu... günlerdir aklımda ama giremedim. Herşey yolunda.. oğlumuzu kucağımıza aldık... şükür 🙏🏻
biraz emzirme sıkıntısı var onun dışında herşey iyi görünüyor :-)

Canım, aynen dediğim gibi oldu... günlerdir aklımda ama giremedim. Herşey yolunda.. oğlumuzu kucağımıza aldık... şükür 🙏🏻
Gozunaydin canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. 🤲🤲 ciktiniz mi hastaneden?

gözünüz aydin canim. Allah anali babali büyütsün, hayirli evlat etsin insallah.
Darisi da biz hala cabalayanlarin basina :)

Çok sevindim gözün aydın canım. Rabbim uzun sağlıklı, sıhhatli ömürler versin 🙏♥️

Selam kizlar,
Bir süredir beklemedeydim. pek yazmadim ama takipteydim.
Biz sonunda dün doktorla ön görüsmeye gittik. %35 sans verdi tüp bebege ve ben devletten sigortali oldugum halde esimde sperm yavasligi tespit edilirse kendimiz ödemek zorunda kalacaz ki cok pahali 8000€ tutar dedi. En erken de ocak ayinda baslayabilirmisiz. Bir sonraki levele gectim sayiyorum kendimi. Ama cok umutsuzum, doktor da pek ümitli konusmadi, 3. denemede tutma olasiligi %80 dedi ama daha fazla denemek gerekebilir fln, dedi. Bakalim bekleyip görecez
Canım bende almanyadayim ilk tedavide tecrübesiz olduğumuz için bizde 4 bine yakın ödedik .2 tane kötü çıkmış sperm testiyle sigorta yabasvurdugunuz zaman sigorta karşılıyor hepsini 2.tedavimizde öyle yaptık ve hiç ödemedik bisey sadece ekstra şeyler oluyor onun için ödedik. Hangi sigortadasin ben aok dayım bizimki ödedi.

Selam kızlar :
Daha önceden dün için doktora randevu almıştım ama iptal etmek zorunda kaldım. Çünkü amcamı kaybettik ve gündemimiz aniden değişti. Dönüşüme daha çok var muhtemelen giderim ama olur da gitmezsem hiç dert edemeyeceğim şu an..
Başınızsağolsun canım allah rahmet eylesin

Ay çok sevindim canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah ben giremedim bi süre .Çok mutlu oldum senin adına güle güle büyüt yavrunu

Canım bende almanyadayim ilk tedavide tecrübesiz olduğumuz için bizde 4 bine yakın ödedik .2 tane kötü çıkmış sperm testiyle sigorta yabasvurdugunuz zaman sigorta karşılıyor hepsini 2.tedavimizde öyle yaptık ve hiç ödemedik bisey sadece ekstra şeyler oluyor onun için ödedik. Hangi sigortadasin ben aok dayım bizimki ödedi.
Canim doktor aynen senin dedigini dedi bize ama sigorta kesin karsilar demedi. Haftaya ve sonraki hafta esim sperm verecek. Sonuca göre bakacaz artik. Normalde esimin spermleri yavas ama kendi doktoru cocugun olmaz dememis, sayi iyi ve yeterince hareketli var cünkü. Bu arada benim sigortam TK, esiminki Central.

Canim doktor aynen senin dedigini dedi bize ama sigorta kesin karsilar demedi. Haftaya ve sonraki hafta esim sperm verecek. Sonuca göre bakacaz artik. Normalde esimin spermleri yavas ama kendi doktoru cocugun olmaz dememis, sayi iyi ve yeterince hareketli var cünkü. Bu arada benim sigortam TK, esiminki Central.
Selam Merlin,
Bizde bu ay sigorta değişikliği için işlemlerimizi başlattık. Eski sigortamız %50 karşılıyordu şimdiki ise %100 karşılayacak. Bizden de iki test sonucu istendi. Bir tanesini zaten yazın yaptırmıştık. Bir tanesini de o çıkan sonuçtan sonra eşimin doktorunun bizi yönlendirdiği Kinderwunschzentrumda geçen hafta yaptırdık. Onun sonucunu henüz bilmiyoruz yarın ki randevu da öğreneceğiz. Ancak benim bildiğim sigortaların tüp bebeği %100 karşılama koşulları her iki eşin de aynı sigortadan sigortalı olmasına bağlı. Süreci araştırırken baktığım sigorta sayfalarında böyle yazıyordu. Zaman kaybetmeden bir araştır istersen

Bu hafta Çarşamba günü kese ve kalp atışı göründü. Gittiğim tarihte son adete göre 5 hafta 3 gün ama ultrasona bakan 6-7 haftalık gözüküyor dedi ve 0,3 cm. 6-7 haftalık gibi gözüküyorsa nasıl 0,3 cm oluyor anlamadım 🤔
Ben 1 hafta sonra başka bir klinikte tekrar ultrasona girmeyi düşünüyorum, bakalım oradaki doktor ne diyecek.
Şu an mide bulantısı, aşırı bitkinlik ve uyku var bende. İnşallah herşey yolundadır.

Bu hafta Çarşamba günü kese ve kalp atışı göründü. Gittiğim tarihte son adete göre 5 hafta 3 gün ama ultrasona bakan 6-7 haftalık gözüküyor dedi ve 0,3 cm. 6-7 haftalık gibi gözüküyorsa nasıl 0,3 cm oluyor anlamadım 🤔
Ben 1 hafta sonra başka bir klinikte tekrar ultrasona girmeyi düşünüyorum, bakalım oradaki doktor ne diyecek.
Şu an mide bulantısı, aşırı bitkinlik ve uyku var bende. İnşallah herşey yolundadır.
Masallah canim🧿, bazen dr lar yanlis olcebiliyor. Kacinci gun transferin olmustu? Baska bir dr a git dedigin gibi. Iki sonucu karsilastirirsin.

Masallah canim🧿, bazen dr lar yanlis olcebiliyor. Kacinci gun transferin olmustu? Baska bir dr a git dedigin gibi. Iki sonucu karsilastirirsin.
Transferim 12 Ekim 5 günlük dondurulmuş ( kötü kalite) embriyo ile yapıldı. Doktor Çarşamba sonucundan sonra bu kalitede bile tuttu tebrik ederim dedi. Diğer gittiğim klinik ilk transferde kalbin durduğunu söylemişti, oraya daha çok güveniyorum yine oraya gideceğim.

Transferim 12 Ekim 5 günlük dondurulmuş ( kötü kalite) embriyo ile yapıldı. Doktor Çarşamba sonucundan sonra bu kalitede bile tuttu tebrik ederim dedi. Diğer gittiğim klinik ilk transferde kalbin durduğunu söylemişti, oraya daha çok güveniyorum yine oraya gideceğim.
Ölçüm bazen usg ye göre değişebiliyor. Aslında sen bile fark edebiliyorsun . Haftaya çok takılma. Geride olmasın da. Bi iki hafta ileride olması çok mühim dgl. Ceviz kasar peyniri bu tarz ürünler bebeğe faydalı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin🤲

transferine gore 7 haftalik cikiyor canim. Bebegin haftasi ile uyumlu gidiyor. 3. Gun embriosu icin 2 hafta oncesi 5. Gun embriosu icin 16-17 gun oncesi adet tarihi olarak aliniyor. Bu durumda adet tarihin 25-26 eylul olarak baza alinir.

Back
X