Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim sana tavsiyem cogunlukla yat bence, arada bir kalk hafif isler yap tabi. Bir de ilk bir hafta dus almamani tavsiye ederim. Yukariya uzanmamaya calis mutlaka, birseye ihtiyacin oldu mu yardim al. Ananas, ceviz, pekmez tüket Hayirlisiyla olcak allahin izniyle. Bi de benim de doktorum hic biseye dikkat etmene gerek yok demisti ama sanmiyorum, ilk denememde ben hic dikkat etmedim herseyi yaptim agir kaldirmak disinda, ama ikincide cok temkinliydim.. gerci allah bilir yine de ama temkininelden birakmamakta da fayda var ☺️

Canım. Onca yazı okudum... Once kişiye sordum. Kimi yatmış , kimi yatmamış...Neler neler. Ama hepsi bir bahane Allah yazdıysa hertürlü olur canım... nasibimizde varsa yaşarız inşaAllah... Ama tabikide dikkat ediyorum yapmam gereken şeylere... sağol canım bu arada ❤️☺️

DilanBoran DilanBoran
çok şükür bin şükür canım adına inan çok seviniyorum

darısı hepimize kizlaaaaaarrrrrrr sırayla hepimiz güzel haberlerle dolduralım şu sayfaları inşallah:))

ben ananasimi yedim havuç suyunuda içtim bebişim benimle kalsın çok karışık.duygular yaşıyorum kızlar

iğne günleri geçmez sandım şükür iyi geçti şimdi 12 gün nasıl geçecek:)

B BuFi91
evet tatlım dün transfer oldum bende :))
bebişim aldım Ana rahmine bekliyorum artık :)
dualarla inş güzel.gunleri hep beraber göreceğiz

İnşaAllah canım. Allah hayırlı etsin... kaçıncı gün embriyosu canım senin ki ? Birbirimizi takip edelim. Benle aynı heyecanı paylaşan birini bulmak güzel ☺️

Biliyorum o merkezı işallah parag
DilanBoran DilanBoran
çok şükür bin şükür canım adına inan çok seviniyorum

darısı hepimize kizlaaaaaarrrrrrr sırayla hepimiz güzel haberlerle dolduralım şu sayfaları inşallah:))

ben ananasimi yedim havuç suyunuda içtim bebişim benimle kalsın çok karışık.duygular yaşıyorum kızlar

iğne günleri geçmez sandım şükür iyi geçti şimdi 12 gün nasıl geçecek:)
afiyet olsun yarasın şekerım deeeeee karışık duygu yok iyi düşünmek var iyiyi cağırıyoruz olcak allahın izniyle dıyoruz tatlımmmmm :anneadayı:

Bebişler mutlu huzurlu tatlım dedım sanaaaaaaaaaa ahhhh canım benim kıyamam sana seni cok iyi anlıyorum.....şimdi nasılsın şekerimmmm
Cok sukur canim. Gercekten cok rahatladim. Darisi sizlerin basina olsun canim. Yarin son kontrolun mu var canim tplamadan onceki? Insallah guzel guzel gelismislerdir canim. Her ani baska bir heyecan.

Artık stresi tamamen hayatından çıkarma vakti hayatım, içime ikiside tuttu gibi doğuyordu ama tek olacak sanırım. 1 olsun bizim olsun felsefesi ile yola devam.
Aynen canim yeterki olsun 1 olsun. Cuma gun ki sonucumu da aliyim da ondan sonra cikartsam stresi olur mu.....????

Cok sukur canim. Gercekten cok rahatladim. Darisi sizlerin basina olsun canim. Yarin son kontrolun mu var canim tplamadan onceki? Insallah guzel guzel gelismislerdir canim. Her ani baska bir heyecan.
Sen doğurana kadarda stresın gecmez güzel arkadaşım haklısın 15 sene dılekolay tadını cıkar ama cokta yorma kendınıde bebişlerıde tatlım :) evet canım yarın işallah hayırlı haberler alırım son kontrol bu:)

Kizlar ben daha kendime diyemiyorum hamile oldugumu. Baskalarina ben hamileyim demek o kadar tuhaf geliyor ki bana. Ben hala kendim de degilim kisa donemli bir sok geciriyorum. Bu benim mucizem, kabul olmus dilegim oldu. Stress yapmak istemiyorum ama cok gec buldugum icin korkularim ondan.

Kizlar ben daha kendime diyemiyorum hamile oldugumu. Baskalarina ben hamileyim demek o kadar tuhaf geliyor ki bana. Ben hala kendim de degilim kisa donemli bir sok geciriyorum. Bu benim mucizem, kabul olmus dilegim oldu. Stress yapmak istemiyorum ama cok gec buldugum icin korkularim ondan.

Hayırlı olsun canım... Bende şuan bu aşamalara geldiğime inanamıyorum mesela. Transferim yapıldı falan... hiç bu aşamaları göremicekmişim gibi geldi bana hep.. Ama gördümde. İnşAllah bende hayırlı sonuçlarla tamamlarım...

Canım stres yapma, ne güzel olumlu sonuç almışsın... Daima şükret Rabbime. Dua etmeyi bırakma kesinlikle... Allahı im kucağınada almayı nasib etsin sağlıkla inşaAllah ❤️☺️

Kızlar selammbugun yazamadım size dışarda geçti günümün yarisiyemek topla kaldır ancak elime aldım tableti herkesler iyidir insallah bbm randevuma da kaldi 2 gün dua ediyorum insallah adetle başlarız hakkımızda en hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin bize amiin

Back
X