Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

okadar hassas ve ince bi konu ki, kimseye anlatamiyorsun detaylarini, sevincini üzüntünü kendine sakliyorsun. esimin tarafi olsun kendi tarafimdan olsun hic kimseyi kiskanmadim, onlar benim yegenim canim benim onlar, ama insanin acikcasi neden diye soru geliyor aklina , üzülüyor, dedigin gibi firtinalar kopuyor...ama 4 duvar icinde :)

allah yardimcimiz olsun, insallah isteyen herkese nasip eder, bizimde kucagimiza bebisler gelir insallah...
Aminnnnnnnnnn işallah allahım duysun duanı:)

Ben grıp oldum ama ıyı gıbıyım bugün bızde yumurta toplama ve diğer işlemler için evraklar vardı onları imzaladık teslim etcez sımdıden tedırgın olmaya basladım ben hıc anestesı olmadım cok korkuyom daha dığer ayın 12 sınde olcam ama tedırgınlık basladı
Canim Evet oncesinde biraz tedirginlik oluyor ama korkulacak bir sey yok. Ben iki kere onceden ameliyat olmustum. Tecrubeliydim oncesinden. Ama diger. Ikisinde uyanir uyanmaz istifar etmistim. Bu sefer istifar etmemem icin de ayrica ilac verildi bana. En fazla uyanmam yarim saat suruyor.

Merhaba kizlar, bende yurtdisinda yaptirdim, 2 hafta önce transferim oldu, sonucum pozitif, insallah sizlerede nasip olur. Korku var icimde ama bunca yil sonra ilk defa pozitif bi test elimde tutmak ayri bi güzelmis :)
Hayirli olsun canim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.

Canim Evet oncesinde biraz tedirginlik oluyor ama korkulacak bir sey yok. Ben iki kere onceden ameliyat olmustum. Tecrubeliydim oncesinden. Ama diger. Ikisinde uyanir uyanmaz istifar etmistim. Bu sefer istifar etmemem icin de ayrica ilac verildi bana. En fazla uyanmam yarim saat suruyor.
İşallah canım ya dedıgın gıbidır :)senın ne durumda tedavı Cumartesi kesınlestımı transfer bısey yazmadın

Canim yarin 3. Gunu beni arayip bilgi vermesi gerekiyor ama yarin buranin tatil gunu “thanksgiving “. Cuma gunu arar herhalde diye tahmin ediyorum. Bugun Sabah progesterone ignesine basladim.

Merhaba kizlar, bende yurtdisinda yaptirdim, 2 hafta önce transferim oldu, sonucum pozitif, insallah sizlerede nasip olur. Korku var icimde ama bunca yil sonra ilk defa pozitif bi test elimde tutmak ayri bi güzelmis :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim . Korkular stres hiç bitmiyor zaten ama bol dua et bazı ufak tefek dualar var hamilelik boyunca yapılması gerekenler onları yap oku bol bol sıkıntı stres kalmaz inşallah rabbim evladına kavuşturur

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim . Korkular stres hiç bitmiyor zaten ama bol dua et bazı ufak tefek dualar var hamilelik boyunca yapılması gerekenler onları yap oku bol bol sıkıntı stres kalmaz inşallah rabbim evladına kavuşturur
Amin insallah. Bildigin dualar varsa yollarsan sevinirim. Internetten biraz baktim ama bulamadim tam aradigimi. Tesekkür ederim ☺️

Merhaba arkadaslar Rabbim tüm dualarinizi en kisa zamanda hayirlisi ile kabul etsin insAllah! Ben Avusturyada yasiyorum yaklasik 2 senedir bebek istiyoruz esimle ama olmadi! Bugün ise Amh degerimin 0,2 Düsük olduğunu öğrendim malesef büyük ihtimalle doktorum Tüp bebek dicek ama bu konuda cok fazla bir bilgim yok sizlerden değerli bilgiler alıcağıma inanıyorum çünki çok samimi içten yazıyorsunuz

Merhaba arkadaslar Rabbim tüm dualarinizi en kisa zamanda hayirlisi ile kabul etsin insAllah! Ben Avusturyada yasiyorum yaklasik 2 senedir bebek istiyoruz esimle ama olmadi! Bugün ise Amh degerimin 0,2 Düsük olduğunu öğrendim malesef büyük ihtimalle doktorum Tüp bebek dicek ama bu konuda cok fazla bir bilgim yok sizlerden değerli bilgiler alıcağıma inanıyorum çünki çok samimi içten yazıyorsunuz
Hosgeldın canım aramıza hiç üzülme olurmu hepimiz aynı yolda yüruyorux ne zaman ıstersen konusuruz istedığnı sorarsın bılen bırı sana muhakkak yardımcı olur ama moralini yüksek tut allahım cok büyük:)

bebekhorn merhaba, özellikle sana sorum ne gibi tedavi sürecinden geçtin ve nerde tedavini oldun? yardım edersen çok sevinirim. 2 senedir bir çok farklı doktora gittim ama hiç ilgilenmediler şimdi özel doktora gidiyorum hormonteslerim iyi ama Amh bugün cok kötü çıktı napıcamı bilmiyorum

Hosgeldın canım aramıza hiç üzülme olurmu hepimiz aynı yolda yüruyorux ne zaman ıstersen konusuruz istedığnı sorarsın bılen bırı sana muhakkak yardımcı olur ama moralini yüksek tut allahım cok büyük:)
Teşekkür ederim canım bu sıcak karşılama için sanırım bu süreçte beni en iyi sizler anlarsınız ağlamaktan gözlerim şişti . sende inşAllah eeen kısa zamanda hamile olur bebeğini kucağına alırsın

Teşekkür ederim canım bu sıcak karşılama için sanırım bu süreçte beni en iyi sizler anlarsınız ağlamaktan gözlerim şişti . sende inşAllah eeen kısa zamanda hamile olur bebeğini kucağına alırsın
Amin işallah allahım hepimize nasıb etsın :) ağlamak bu sürecte hiç iyi deil kendını toplamalısın cok güçlü olmalısınkı bu yolda saglam yürüyesin sorunu sorduğun arkadası etıketlersen dırek görür canım lütfen aglama olurmu:KK36:yanlız deilsın

Y Yasmin5453 canim oncelikle aramiza hosgeldin. Amh Evet biraz dusuk ama hala sansin devam ediyor. Bir cok kisi var dusuk amh ile hamile kalan. Umarim kendini kisa zaman da toparlayip tedavine baslarsin.

Back
X