Hurihuri2013
canim hurmayi ve diger kuru yemisleri her gun yememe ragmen malesef kabiz oldum . Ayrica bugun Sabah baya moralim bozuldu. Daha once dedigim gibi progesterone ignesini kalcadan tapilacagi icin ben yapmak istemedim. Mecbur kalirsam yaparim ama tecrubeli bir insanin yapmasini tercih ederim. Sabah burdaki kliniklere gittim hic biri yapamam dedi. Sonra kendi jinekoloji doktora gittim. Giristeki kiz hayir biz yapamayiz. Sen kendine yapacaksin dedi. Ben korktugumu yapamayacagimi ve yapamam da bir ay boyunca hep sag tarafima yapacagimi soyledim. Yakan bir igne dedim. Kiz biliyorum yakan igne oldugunu dedi. Tartistik kizla. Sonra biri geldi oranin hastasi oldugum icin tamam dedi. 1 saat normal muayene gibi beklettiler beni. Hemsire ignemi vurdu. Doktorumu degistirecegimi bir daha oraya gitmeyecegimi soyledim. Bizler zaten cok hassas donemlerden geciyoruz. Bir ay boyunca vucudumuza hormon yukluyoruz, bu tur aksilikler ile karsilasinca moralim bozuluyor. Turkiye de hangi saglik ocagina hangi hastaneye gitsen igneyi yapiyorlar. Burada cok zor birisine igne yaptirtmak.