Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

evet bende söz konusu degildi cünki sadece 7 yumurta toplandi, o miktarda öyle bi sorun cikmasi cok düsük, ama yanlis hatirlamiyorsam arkadsimizin 21 tane toplanmisti, masallah. Ama bu fazla gelmis olabilir...sivi olunca transfer yapilmasi yasak diye biliyorum, ama emin oldugum bi konu degil malesef :/
Evet doktor larımız aynı düşüncede benımde doktorum en fazla 10 yumurta toplamak istiyorum dedı ve doktorum bu sıvı olayını anlattı bana test yapıcagnı ve muhakkak muayene edeceğnı söledı

benim bugün basim cok dönüyor ya, migdemde kötü, anlamadim gitti napsamki :KK43:
Miden bulandığında tavana bak durması gerekir doktor öle demişti bana ama sakın yememezlık etme olurmu bebeğin vitamin alamaz ye gerekirse kusssss amaaaa o vıtamının bı kısmını alaın bünye olurmu sonra üzülmeyelim sımdıden dıkkat et bunlara lütfen nacızane tavsıyem bunlar ıster yap ıster yapma canım:)

Miden bulandığında tavana bak durması gerekir doktor öle demişti bana ama sakın yememezlık etme olurmu bebeğin vitamin alamaz ye gerekirse kusssss amaaaa o vıtamının bı kısmını alaın bünye olurmu sonra üzülmeyelim sımdıden dıkkat et bunlara lütfen nacızane tavsıyem bunlar ıster yap ıster yapma canım:)

simdi cikip meyve ve ekmek aldim geldim, kötülesiyor gittikce, bide üsümeye basladim korkuda basladi, ay niye böyle hep bi korkumuz var bizim :(

B bebekborn Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim kanamam oldu ama cok sukur sivi gelmedi. Doktorlar beni de uyardi Sabah uyanir uyanmaz kilonu kontrol et , gunluk 1.5 kilo alirsan hemen bize haber ver dediler. Sislik olursa, sivi gelirse ve nefes darliginda direk bize haber ver dediler. Sali gunu aradilar hatta nasilsin agrin var mi diye. Benim cervix kanali cok darmis, rahime zor ulasiliyor. Ilk muayeneye gittigim de rahime su vermislerdi. O zaman bana soylemisti. Cok dar hatta istersen transferini Anestezi li yapabiliriz demisti. Ben agrimi ona bagliyorum ayni agri sanki asagidan bir seyler sokuyorlar gibi agriyor . Ama emin olmak icin kesinlikle transfer oncesi muayene ettirecegim.

simdi cikip meyve ve ekmek aldim geldim, kötülesiyor gittikce, bide üsümeye basladim korkuda basladi, ay niye böyle hep bi korkumuz var bizim :KK43:
Dikkat et canim sen de. Bol bol dinlenmeye bak. Her birimiz cok zorlu bir donemden gectik. Korkularimiz, endiselerimiz normal. Yasin kac ti canim senin?

Sen nasil oldun? Dun grip olmak uzereydin, bugun nasil hissediyorsun kendini?
Oldum oldum burnum yara oldu kulağıma bıle ucuk cıktı düşün ama bugün iyiyim atesım yok burnum akıyo bu hafta kendımı toplamam lazım iğnelerden önce cünkü ığneler benım dengemı tamamen bozuyo canımıniçi

Oldum oldum burnum yara oldu kulağıma bıle ucuk cıktı düşün ama bugün iyiyim atesım yok burnum akıyo bu hafta kendımı toplamam lazım iğnelerden önce cünkü ığneler benım dengemı tamamen bozuyo canımıniçi
Cok gecmis olsun canim, umarim toparlanirsin en kisa zaman da toparlanirsin. Stres yaptigimiz icin hastalaniyoruz. Ben de ignelere baslamadan hasta olmustum. Hatta antibiotic ictim, oyle gecti.

Cok gecmis olsun canim, umarim toparlanirsin en kisa zaman da toparlanirsin. Stres yaptigimiz icin hastalaniyoruz. Ben de ignelere baslamadan hasta olmustum. Hatta antibiotic ictim, oyle gecti.
Saol canım benim evet stresten heralde bu ara hemen hasta oluyorum ama dıkkatli olmam sart bu haftadan sonra tedavımi etkilicek bısey olmasını istemiyorum allahım izin verırse

Dikkat et canim sen de. Bol bol dinlenmeye bak. Her birimiz cok zorlu bir donemden gectik. Korkularimiz, endiselerimiz normal. Yasin kac ti canim senin?
29 yasindayim. :) dinleniyorum ama iste calisinca biraz zor oluyor. 4haftalikkende hamileyim diye bildirmek istemiyorum. Mecbur caktirmamaya calisiyorum :(

Back
X