Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

29 yasindayim. :) dinleniyorum ama iste calisinca biraz zor oluyor. 4haftalikkende hamileyim diye bildirmek istemiyorum. Mecbur caktirmamaya calisiyorum :KK43:
Anladim canim en iyisini yapiyorsun. 3 ayini doldurduktan sonra istedigin kisiye soylersin. Ama fazla yorma kendini, gerekirse aile doktorundan rapor alirsin.

Ayyyyy cok sekersın doğana kadar beklicezmi inan dıye:)

Evett hep beraber burda hamis hamis beklicez :)

Kizlar özelikle yumurta toplama ve transfer kisminda olanlar. Almanyadada aynidir diye tahmin ediyorum. Embryonun daha iyi tutunmasi icin vajinal fitil veriyorlar. Cok zor bisi. Ama cok etkili ve dogal. Sarilik gecirmis bayanlat kullanamaz malesef.
Etkili oldugu gibide malesef fitil oldugu icin bakteride ister istemez elden olsun fitilden akan kalanlardan mantar veya yanma olusabiliyor. Bunun icin dogal bi vajinal dus tavsiye edecegim, cok harika bisi iki günde kurtardi beni. Clogin Lavanda Vaginale (teebaumöl ve aloe vera jelinden)

Lütfen cok dikkatli olun :( mantar bebeklere vok zararliymis ondan cok tedirginim birazda...

Evett hep beraber burda hamis hamis beklicez :)

Kizlar özelikle yumurta toplama ve transfer kisminda olanlar. Almanyadada aynidir diye tahmin ediyorum. Embryonun daha iyi tutunmasi icin vajinal fitil veriyorlar. Cok zor bisi. Ama cok etkili ve dogal. Sarilik gecirmis bayanlat kullanamaz malesef.
Etkili oldugu gibide malesef fitil oldugu icin bakteride ister istemez elden olsun fitilden akan kalanlardan mantar veya yanma olusabiliyor. Bunun icin dogal bi vajinal dus tavsiye edecegim, cok harika bisi iki günde kurtardi beni. Clogin Lavanda Vaginale (teebaumöl ve aloe vera jelinden)

Lütfen cok dikkatli olun :KK43: mantar bebeklere vok zararliymis ondan cok tedirginim birazda...
Benim asılamada kullandım üç ay üstüste bılıyorum canım ama bende sıkıntı olmadı allaha sükür:) olurrrr beklerız doğuma kadar inan dıye bızde işallah o arada müjdeler verırız sana:)

Benim asılamada kullandım üç ay üstüste bılıyorum canım ama bende sıkıntı olmadı allaha sükür:) olurrrr beklerız doğuma kadar inan dıye bızde işallah o arada müjdeler verırız sana:)

Cok sükür canim. Hic aci cekmedim onun Haricinde.

Ay insallah hamisligimizde beraber gecsin biz gergin kafalar anca paklariz birbirimizi :)))

Kızlar daha benım iğnelerım ve yumurta toplama evrelrım var benı yanlız bırakmak yok zaten cok tırsıyommmmmmm :KK17:

Canim ben ABD deyim . New York ta oturuyorum. Bugun haber vermesi gerekirdi ama bugun buranin tatili, her yer kapali. Yarin ararlar artik. Ben de merak ediyorum , kac tane kaldi, kaliteleri nasil diye .

Canim ben ABD deyim . New York ta oturuyorum. Bugun haber vermesi gerekirdi ama bugun buranin tatili, her yer kapali. Yarin ararlar artik. Ben de merak ediyorum , kac tane kaldi, kaliteleri nasil diye .
Anladim canim. Orasini hic bilmiyorum :) cift embryo koyma sansin var mi?

Burda A- D kaliteler 3-6 da büyüklükler. Yanlis hatirlamiyorsam almanyaydi sanirim kaliteye göre secmesi yasak olan...

Haftaya izinli oldugum icin biraz fazla calisiyorum. Yarin 8-8 12 saat bugun 8 saat calisacagim. Haftaya da bol bol Yatip dinlenirim artik.
Ayyyyy allahım kuvvet versın canım ya gece agrıdan uyumamıstım sen ya bıde calıstın ne dıyım allahım emeklerını bosa cıkarmasın işallah bebişin hemen tutunsun sana:)

Bazi klinikler burda fazla da koyuyorlar. Ama benim doktorum 2 taneden yana. Fazlasi hem bebis hem anne icin zararli.

Back
X