- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
evet bugün erken cikcam isten canim, biraz kendime bakayim :) bilincaltimin etkisinden nasil kurtulcam bakalim :) insallah dedigin gibi tersi cikar, positiv arkadasim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bugün erken cikcam isten canim, biraz kendime bakayim :) bilincaltimin etkisinden nasil kurtulcam bakalim :) insallah dedigin gibi tersi cikar, positiv arkadasim :)
Ben sadece kendıme negatıfım bıde gebelik testlerınde
arkadaslatıma pozıtıf enerjı vermeyi sevıyom içimden geliyooo tatlım etrafındakıler hep karamsar negatıf deilmi bızım ıyı enerjıye ıhtıyacımız var:)
Olcamm işallah:)kendinede positif olll canim hep pozitif olabilsek keske ne güzel olurdu :)
selam canim iyiyim sagolasin sen nasilsin?Y Yasmin5453 bugün nasılsın bakalım:)
gecmis olsun canimbugün bulantim yok, kafam ama kaza gibi, bütün gece rüyalarimda kanamam oluyordu, cok gerginim ve hafif grip basliyor sanki.
sen nasilsin canim?
gecmis olsun canim
Sevındım iyi olmana :) ben iyiyim güzel bı kahvaltı ettım doktorun verdıği vıtamınlerımı aldım şükür sıkıntı yookkk:)selam canim iyiyim sagolasin sen nasilsin?
Ohhhhh ıyı bak dınlenmışindir bedenın toplamıştır kendını sevındım canım benim:) bende evdeyım iş güç işte yemek şu buBana Gunaydin, size iyi gunler kizlar. Hayirli cumalar herkese. Yorgunluktan nasil yattigimi bilmiyorum dun aksam kizlar. Aksam 7 de bir yattim Sabah 7 ye kadar uyudum. Tabi arada ilaclarimi icip geri yattim. Cok sukur agrim da yoktu. Sizler ne yapiyorsunuz? Nasil geciyor gununuz?
Yok canım ya artık bu işler normal geliyo bana sıradan hergün yapılıyo ama haftaya büyük bı temizlik yapıcam kı opu olmadan önce transferden sonra üstten üstten yapıcam bırazda börek pogaca yapcam buzluğa atcam rahat etmek istiyorum her ne kadar hıperaktıf olup yerımde oturamıcagmı bılsemdeKolay gelsin canim, yorma kendini fazla.
Herkes opudan once temizlik yapti herhalde . Ben de cekyatlarin arkasini falan sildim. Sonrasinda ne durumda olacagimizi bilmiyoruz. Ama Ben yemek konusunda hic hazirlik yapmadim. Bugun normalde erken cikacaktim ama olmadi. Aksam 8 de cikacagim isten. Artik bol bol makarna, patates kizartmasi ve melemen yerim. Esim baska bir sey yapamiyor malesef .Yok canım ya artık bu işler normal geliyo bana sıradan hergün yapılıyo ama haftaya büyük bı temizlik yapıcam kı opu olmadan önce transferden sonra üstten üstten yapıcam bırazda börek pogaca yapcam buzluğa atcam rahat etmek istiyorum her ne kadar hıperaktıf olup yerımde oturamıcagmı bılsemde![]()
Transferden sonra dengeli beslen ama olurmu canım:)Herkes opudan once temizlik yapti herhalde . Ben de cekyatlarin arkasini falan sildim. Sonrasinda ne durumda olacagimizi bilmiyoruz. Ama Ben yemek konusunda hic hazirlik yapmadim. Bugun normalde erken cikacaktim ama olmadi. Aksam 8 de cikacagim isten. Artik bol bol makarna, patates kizartmasi ve melemen yerim. Esim baska bir sey yapamiyor malesef .
hastaneyi aramadim canim, esim bir kez daha özel doktorla görüsmemi istiyor bende bugün internetten Prof buldum oda Döbling Privatklinikte Bashekimmis persembe ye randevu yaptiksagol canim :) aradinmi hastaneyi?
canim aktarci abiye anlattim oda hayit togumu, civan percemi, keci boynuzu, hurma ( her ikiside ) incir, findik bunlari ye dedi Allah büyük! düsünüyorum 28 günde normal adet gören biriyim fsh degerimde cok iyi neden amh bu kadar düsük anlamadim ama haftaya testimi tekrarlaticamCanim dogal ari sutu nun de rezerv e iyi geldigini duymustum. Bir arastir internetten istersen.
Hadi bakalım bizler tüpe tam gaz devam ederken bı atak senden gelsınde sevınekkkkkkkkBugün aktara gittim kizlar ne kadar ot cay varsa aldim, esimde evi manava cevirmis bio bütün meyveleri almis biz hirs yaptik o Amh degerini tavan yaptircaz esimle insAllah![]()