Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

canim aktarci abiye anlattim oda hayit togumu, civan percemi, keci boynuzu, hurma ( her ikiside ) incir, findik bunlari ye dedi Allah büyük! düsünüyorum 28 günde normal adet gören biriyim fsh degerimde cok iyi neden amh bu kadar düsük anlamadim ama haftaya testimi tekrarlaticam
Sızde varmış burda onları bulamıyoruz biz canım malesef işallah sifa olsun bakalım:)

dilan ve senin icin coook dua edicem insAllah sorunsuz cabucak hamile kalirsiniz Allahim insAllah insAllah
Ayyyyyyyy allah razı olsun canım benim sızde benım dualarımdasınız allahım kabul etsın işallah:) bazen şerlerden de hayır gelir bak bırbırımıze duacıyız ortak derdımızden dolayı :)

İncir yumurta kalıtesını yükseltır hurma rahım kaslarını güçlendırıyo ama dozunda ye bu sefer baska değerler tavan yapmasın sekerım:) hayıt tohumunuda duydum cıvan percemınıde ama dedığım gıbı dıkkatli kullan olurmu
evet haklisin canim aktarci abi hepsinden düzenli kullanmami söyledi. sirayla az az kullanicsm canim

hannovere gitmistim hollandaya yakin
Evet canım buraya geleli üç sene oldu alıştım bıraz şükür bırde bebişim olursa hersey dahada güzellescek sende ümitsiz olma herseyın bı vaktı var canım rabbım ol derse olur sen kendını üzme artık yeter rabbım muhakkak bı yerden bi ısık gösterır bı yol bulunur

Evet canım buraya geleli üç sene oldu alıştım bıraz şükür bırde bebişim olursa hersey dahada güzellescek sende ümitsiz olma herseyın bı vaktı var canım rabbım ol derse olur sen kendını üzme artık yeter rabbım muhakkak bı yerden bi ısık gösterır bı yol bulunur
Rabbime cani gönülden inaniyorum! Rabbim kimseye vermeyecigi seyin hayalini kurdurmazmis sagol canim hersey icin

Back
X