Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

mrb kızlar bende viyanadan katılıyorum
şuan iğnelerde 7. gündeyim geçen hafta ultraschall de baya yumurtam vardı çok şükür. tüplerim kapalı olduğu için bugüne kadar doğal yollarla hamile kalamadım
aşılama felan uğraşmakta istemedik direk tüp bebek başladı
kullandigim ilaçlar cetrotide gonal f ve menopur bide bi hap kullanıyorum günde 2 defa
bi sorun çıkmazsa perşembe yada cuma toplama olacak yumurtaları
çok heycanliyim :))))

buarada yaşım 28

mrb kızlar bende viyanadan katılıyorum
şuan iğnelerde 7. gündeyim geçen hafta ultraschall de baya yumurtam vardı çok şükür. tüplerim kapalı olduğu için bugüne kadar doğal yollarla hamile kalamadım
aşılama felan uğraşmakta istemedik direk tüp bebek başladı
kullandigim ilaçlar cetrotide gonal f ve menopur bide bi hap kullanıyorum günde 2 defa
bi sorun çıkmazsa perşembe yada cuma toplama olacak yumurtaları
çok heycanliyim :))))

buarada yaşım 28
Hosgeldin canim hadi isallah dualarla yollucaz seni opu ya:) tekrardan hosgeldin:)

Sende benim gibi cok heycanlisin anladigim ve hissettigim kadariyla canim kıpır kıpır yerınde duramayan nasıl olcal nasıl bıtcek dıye için içini yıyo deme:)
bu arada hislerin kuvvetli belli ki evetttt yerimde duramıyorum ortalama 3 hafta var önümde herşey yolunda giderse pozitif yada negativ ı görmek için
3 sene gibi geliyor bana

öyle mi sıkıntı ne peki ? gebelik neden olmuyor du ?
Hiçbişey yok canım sebebsız allahım ol derse olcak işallah:) üç Aşılama oldum pespese ve ardından hemen tüp cok agır ama bırakırsam sanki bebişim elimden kayıp gıtcek gıbı geliyo o yüzden yola durmadan devam ediyorum:)

Hiçbişey yok canım sebebsız allahım ol derse olcak işallah:) üç Aşılama oldum pespese ve ardından hemen tüp cok agır ama bırakırsam sanki bebişim elimden kayıp gıtcek gıbı geliyo o yüzden yola durmadan devam ediyorum:)
Tüplerın tıkalı olması doktorun için bı sıkıntı yarattımı bazen sıvı felan dıyolar orda ne bılım doktorun ne dıyo canım

Geçiyor canım tekrar tekrar istiyoruz . Ondan öncesi de var . Tüplerim alınmadan önce uğraşılar sebepsiz beklemeler . Tüplerim alındıktan sonra bir daha doğal yoldan hamile kalma şansım olmaması . Birgün adetim geçti bi test yapayım diyememek . Neyseki Allah var dua var umut çok . Herşeyin bir yolu var . Dediğin gibi nasipten öte yol yok . Bol bol dua et hiç birşey yapamazsan Estağfirullah çek . Meryem süresini dinle hergün oku okuyabilirsen . Ayetel kürsü oku elini karnına koyup 313 kere . Öncelikle hayırlısıyla sağlıklı evlat iste . Elimin karnında olduğunu biliyorum . Rabbim gecelerin hürmetine dualarınınkabul etsin inşallah
Amin canim Insallah. Allah bee birimizin duasini kabul etsin. Canim kizin konusunda da moralini bozma. Tabi ki o senin mucizen fakat bizler de insaniz. Sen en iyi sekil de yavrunu yetistirmeye calisiyorsundur, bu surecte tabi bagirmalarin olacaktir. Ama bu ona kizdigin icin degil onu dogru duzgun bir sekilde yetistirmek istemendendir. Kesinlikle kendini yipratma. Ben de diyorum olursa kalcasina kalcasina vuracagim beni bu kadar cok bekletti diye.

Canim o disari ciktiktan hemen sonra telefona sarildim. Yatiyorum devamli, Sabah igne icin disari ciktim geldim. Biraz sonra da bulasiklari yikamak icin kalkacagim. Once sizlerle yazisiyim biraz dedim.

Tüplerın tıkalı olması doktorun için bı sıkıntı yarattımı bazen sıvı felan dıyolar orda ne bılım doktorun ne dıyo canım

bazen evet sebepsiz olabiliyor
infeksiyon dan felan kapanmış olabilir dedi
o konularda pek bişey demedi sadece herşeyin güzel olduğunu ve şansımın da yüksek olduğunu söylüyor
henüz yaşım genç ultrason yaptığı zamanlar herşey güzel diyor umarım da öyle olur

bazen evet sebepsiz olabiliyor
infeksiyon dan felan kapanmış olabilir dedi
o konularda pek bişey demedi sadece herşeyin güzel olduğunu ve şansımın da yüksek olduğunu söylüyor
henüz yaşım genç ultrason yaptığı zamanlar herşey güzel diyor umarım da öyle olur
Doktorun dıyosa doğru dıyodur onlara güvenmeliyiz yoksa zor olan su zamanı dahada zor gecırırız ama ben inanıyorum olucak hislerim senin cok tatlı bir bebişin olcak dıyo:)

Doktorun dıyosa doğru dıyodur onlara güvenmeliyiz yoksa zor olan su zamanı dahada zor gecırırız ama ben inanıyorum olucak hislerim senin cok tatlı bir bebişin olcak dıyo:)

inş canim hepimizin inş
ama bu sıvı konusunu sabah konuşacağım
çünkü önce den bi ultrason da doktor bana sanki sivi var demişti şimdi aklıma geldi
ama o ultrasonu yapan tüp bebek doktorum değildi
herşey güzel olsun bebisler tutunsun bizlere insaaaalllahhhh
almanyadasın sen galiba neredesin?

Back
X