- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.361
Günaydin hatunlar nasilsiniz:)
Gentille
hayirlisi olsun canim isallah bebisin sana simsıkı tutunur işallah:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldın canım keske elimizden gelen bişey olsa ama bılmiyoruz etrafında dil bılen bırınden yardım alsan canım :)Kizlar selam, esimde sperm hareketsizligi var. yaklasik iki ay once belcika bruksele tasindik. Buraya gelmeden once turkiyede yapilan teslerde bu sikinti ortaya cikti. Turkiyedeki uc doktor da tup bebek tedavisi olmaniz lazim dedi.
Belcikada prosedurler nedir? Bilen biri allah rizasi icin yardimci olabilir mi? Internetten bakiyorum ama hep fransizca, flemenkce. Hicbir sey anlamiyorum.
İyiyim şükür elhamdulillah:) sen anlat nasılsın ne zaman baslıyosun keyfın nasıl canım benım:) izmir nasıl:)Gunaydın canım sen nasılsın?
Canım benım gıcık tutuyosa agzına ıkı tane küp seker at em gecer eger öksürük tuttuysa ballı süt yap iç ılık olsun öksürük tuttugunda zorlanmamaya dıkkat et bogazını sıcak seylerle yumusat olurmu kurumasın:)Hurihuri2013
hurimmm burdayım canım iyi uyumuşum
gıcık bi şekilde öksürük tuttu
kalkıp yavaştan biseyler yicem eşimde işte yalnızım kendimi yormadan
Bende öpüyorum seni canım benim. Artık yumurtalığını tamamen hissetmeye başlamışsındır, güzel bir duygu değil mi?
Evet dolu dolu hissediyorum canımBende öpüyorum seni canım benim. Artık yumurtalığını tamamen hissetmeye başlamışsındır, güzel bir duygu değil mi?![]()
İyiyim şükür elhamdulillah:) sen anlat nasılsın ne zaman baslıyosun keyfın nasıl canım benım:) izmir nasıl:)![]()