Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ooo maşallah canım ya. İnşaAllah bizimde tutar Rabbim nasib eder yaaa. Bende pek yattım sayılmaz günlük işlerimi yaptım sürekli öyle kiloluk ağırlık kaldırmadan yapıyorum hep işlerimi...

aynen bende ufak tefek şeyler bende yapıyorum canım
bugün başladım ilk 3-4 gün bişey yapmadım da şimdi yapıyorum artık

ben yine de nolur nolmaz dedim bol yattım valla şimdi yavaş yavaş başladım
bi ev süpürmüyorum gerisi sıkıntı olmuyor oda korkuyorum egil kalk
ben bide sert yaparım işi hahaha

Bende öyleyim canım. Kendimi bi kaptırıyorum sonra bakuyorum belim kasığım heryerim ağrıyo... :) neyse inşaAllah bi zarar olmamıştır

Bende öyleyim canım. Kendimi bi kaptırıyorum sonra bakuyorum belim kasığım heryerim ağrıyo... :) neyse inşaAllah bi zarar olmamıştır

kuzum.simdi biraz okudum da hatta eşimle konuştum arkadaşin silik testi çıkmış diye bizim kide gaza geldi gidiyim hemen test alayım geliyim diye

şöyle bi durum var çatlama iğnesi hcg salgılıyor o yüzden testler pozitif cika biliyor muş ama ben tabiki canı gönülden pozitif olmanı istiyorum
o yüzden sen yine de 1 hafta felan bekle bende şayet yaparsam 10. gün felan yapicam yarın 6. günüm çarşamba felan

kuzum.simdi biraz okudum da hatta eşimle konuştum arkadaşin silik testi çıkmış diye bizim kide gaza geldi gidiyim hemen test alayım geliyim diye

şöyle bi durum var çatlama iğnesi hcg salgılıyor o yüzden testler pozitif cika biliyor muş ama ben tabiki canı gönülden pozitif olmanı istiyorum
o yüzden sen yine de 1 hafta felan bekle bende şayet yaparsam 10. gün felan yapicam yarın 6. günüm çarşamba felan

:D seninkide bizim kafadan baksana adam heyecan yapmış akşam akşam nöbetçi eczane bulup alıp gelcek. Bende benimkine stok yaptırdım akşam eczaneler kapanmadan... Benimde cuma günü 10. Günüm oluyo fakat bekleyemem canım ya.

Yarın sabah bidaha deniycem bakalım aynı çıkarsa ilaçtan, daha koyu çıkarsa pozitif saycam, tek çizgi çıkarsa beklemeye devam edicem... :))

Canım bide sendede ağrılar varmı ; kasık, bel ,baş. Göğüsde hassaslık falan?

Back
X