Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

V

Valla elden başka bişey gelmiyorki zaten ....son iki gün ama vakit geçirmek için bişeyler bulucam Ayla filmi geldi sinemaya ona gidicem gerçek hikayeden altntıymış....bitsin gitsin çabukcak pazar günü
Ben 1. Denemede kanama başlayınca sinirden ne olacaksa olsun ddm adet gibi kan varken yaptım idrar negatif çıktı. Ben baya sinir boşalması yasadm o an ağlama krizi falan. Kan değeri 0 hatta o negatif i gormemk için verdim öyle doktor görsün diye orda 5.4 ckmsti . Ben sana pozitif bi hikaye anlatamadım ama kendimizi bu kadar kybetmek eğer bi şeyler varsa bile götürtür bizden diye düşünüyorum. Boşver sabırla bekle sen

Dur atliyim jetimeeeeee gelim kizzzzzz:cool:valla isin sakasida keske olsa ya keske
Birbirimizin derdinden ve dilinden anlayan insanlarız canım. Etrafımdakiler bu derdi yaşamadıkları için, benim nasıl ruh halinde olduğumu anlamaları imkansız. O kadar rahat oluyorlar ki, tavırlarında olsun konuşmalarında olsun. Uzaklaşıyorum tedavi zamanlarımda çevremdekilerden, burası bana yetiyor ve motive ediyor. Bu sebeple her birinizle ayrı ayrı tanışmak isterdim, en azından ve en güzeli sahtelik yok.

Ben 1. Denemede kanama başlayınca sinirden ne olacaksa olsun ddm adet gibi kan varken yaptım idrar negatif çıktı. Ben baya sinir boşalması yasadm o an ağlama krizi falan. Kan değeri 0 hatta o negatif i gormemk için verdim öyle doktor görsün diye orda 5.4 ckmsti . Ben sana pozitif bi hikaye anlatamadım ama kendimizi bu kadar kybetmek eğer bi şeyler varsa bile götürtür bizden diye düşünüyorum. Boşver sabırla bekle sen
Anladım cnm öyle tabii beklicem bakalım Allah ne yaşatacak .....

V

Valla elden başka bişey gelmiyorki zaten ....son iki gün ama vakit geçirmek için bişeyler bulucam Ayla filmi geldi sinemaya ona gidicem gerçek hikayeden altntıymış....bitsin gitsin çabukcak pazar günü

aynen vakit geçirecek biseyler yap bu kadar gün geçti oda geçer ve inş pozitiftir dualarım seninle

Birbirimizin derdinden ve dilinden anlayan insanlarız canım. Etrafımdakiler bu derdi yaşamadıkları için, benim nasıl ruh halinde olduğumu anlamaları imkansız. O kadar rahat oluyorlar ki, tavırlarında olsun konuşmalarında olsun. Uzaklaşıyorum tedavi zamanlarımda çevremdekilerden, burası bana yetiyor ve motive ediyor. Bu sebeple her birinizle ayrı ayrı tanışmak isterdim, en azından ve en güzeli sahtelik yok.
Aynen katiliyim tatlim sanaaaaa Valla ben orjinalimmmm:KK48:bide yanyana olsak dahada seversin beni sevgi böcegiyim derdi olanin yanindan ayrilmam kendimi unuturum bide cok patttttt diye konusurum:KK22::KK33:seninde bu gercekligni seviyom benziyoz birbirimize:)

Akilli benim tatli cadim ya bak hemen büyük sözü dinliyooooo oyyyy yerim seni:) isallah boncuk tuttuuuuuu anasini isallahhh

dinlicez elbet sonuçta en çok sizler destek veriyorsunuz anlıyorsunuz
ailemle konuşmadığım kadar tüm gün sizlerle paylaşıyorum her animi
bilmediklerimi soruyor öğreniyorum
ilk denemem pek bilgim yoktu sayenizde çok şey öğrendim canım benim

yasminsay yasminsay

bugün senin bu dediğini bende eşime dedim
bana oh telefon elinde düşmüyor diye takıldı dedim sende beni kızlar kadar anlıyor bana fikir veriyorsan tamam senle konuşayım dedim
onlar yeri geliyor senden daha çok motive ediyor destek veriyorlar dedim gülüştük

Aynen katiliyim tatlim sanaaaaa Valla ben orjinalimmmm:KK48:bide yanyana olsak dahada seversin beni sevgi böcegiyim derdi olanin yanindan ayrilmam kendimi unuturum bide cok patttttt diye konusurum:KK22::KK33:seninde bu gercekligni seviyom benziyoz birbirimize:)
Doğru olduğundan emin olduğum konuyu sonuna kadar savunur ve yorumlarım canım bende. Sahte davranmaya gerek yok ki canım, hepimiz değişik şekillerde de olsa aynı mutlu son için savaşan güçlü kadınlarız. Zaten senin bu halini sezmesem peşinden bu topiğe gelmezdim ki.:KK70:

yasminsay yasminsay

bugün senin bu dediğini bende eşime dedim
bana oh telefon elinde düşmüyor diye takıldı dedim sende beni kızlar kadar anlıyor bana fikir veriyorsan tamam senle konuşayım dedim
onlar yeri geliyor senden daha çok motive ediyor destek veriyorlar dedim gülüştük
Benim eşimde aynı dertten muzdarip canım, elimden telefon düşmüyor boş zamanlarımda:KK48: fakat ona da anlatıyorum bazı arkadaşların tecrübelerini, hatta kendi diyor tedavi zamanımda topiğine girde rahatla diyeo_O

Ben 34 yasindayim canim. Kurtaj olmak da zor kadinlar icin. Allah kimsenin dualarini bos cevirmesin insallah, dileyen herkes bebislerine kavussun.
Bende 35 canım biraz bu yüzden tedirginim . Embriyolar bitti . Ve tekrar tedaviye başlarsam kaç embriyo döllenir yeterli yumurta olur mu diye stres yapıyorum

Ben özellikle DilanBoran DilanBoran cok seviyorum cok sessiz ve tatlidur canim arkadasim bide hatice-yakup hatice-yakup var tatlı cadı alıştım ona cok sempatık hepinizı ayrı ayrı sevıyom yanı:KK200:

sende öyle seviliyorsun canım abaaaaammmm :))
hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız ve iyki varsınız şu zor günlerde :KK200:

Benim eşim izin vermez valla zaten yeterince streslisin bi de negatif görüp üzülürsün bekle gününü diyor .

benim ki çok heycanlı arada saçmalıyor
akşam üstü alıyım dedi dedim yaparsam sabah idrariyla yaparım diyo olsun 2 tane alırım ben birini şimdi yap birini sabah
belli etmez ama çok duygusal benden çok merak ediyor da dile dökemiyor garibim
ki ben daha bugün 6. günümdeyim :)))))

Ne çok açıklama yaptım yahu. Kızlar sonrasında üzülmenizi istemediğimden bu kadar yorumda bulunuyorum. 6 defa tüp bebek yaptırmış biri olarak size diyorum ki, testi ne kadar geç yaparsanız sizin faydanıza. Bana kalsa hiç idrarda test yapmam, direk kanda baktırırım. Sevineceksem 1 seferde düğün yapar sevinirim, üzüleceksemde 1 seferde yıkımımı yaşarım. İnanın daha kolay atlatılıyor.
Canım bende sana katılıyorum bende kızım dahil bu 7. Tüp bebek ve ben her seferin sabah kan vermeye gitmeden evde yaptım test . Bazen gidip kan verip dönüşte eczaneden test aldım yaptım . Bir kaç gün önceden üzülüp umudu kana bağlamaktansa o gün üzülmeyi düşündüm . Ama şimdi yorgunluk var artık günler geçiyor bana göre ama düşünmekten belirti aramaktan bekleyemiyorum . 9. Gün yapmak istiyorum ben ama o da 5. Gün embriyo olduğu için o da 3 tane transfer edilmiş çıkar diye umud ediyorum . Yinele emin değilim

Bende 35 canım biraz bu yüzden tedirginim . Embriyolar bitti . Ve tekrar tedaviye başlarsam kaç embriyo döllenir yeterli yumurta olur mu diye stres yapıyorum
Canim stres yapma , boyle seyler dusunme suan. Insallah gerek kalmayacak canim. Bu sefer bebislerin tutunacak. Eger olmazsa da canim tekrar baslarsin insallah. Belki daha az yumurta olur ama vazgecme arkadasim. Tatli cadiya kardes gerek, yilmak yok canim.

Back
X