• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cadı kızınla bana dua et olurmu:) bı işlem daha varmış ayyy ismini unuttum embriyo daha iyi yapıssın dıye doktor cok umutluymuş işallah canım işallah allahın izniyle bende tadarım bu duyguyu

olacak bitanem moral çok önemli inanmak en başta
inş Rabbim ilk sefer de mutlu eder hepiniziiiiiii
suanki halimi anlatamam çok heycanliyim :))))))

5. gün Blastokist i
5. Aralıkta transfer edildi
hesapla bakıyım teyzesi ne zaman gelecek kuzu Allah izin verirse :)))))))
Evett hesapladım ☺️ Bu benim hesapladığım yer doğru çıkıyor canım. Şimdi şuanda tamm 3 hafta 6 günlük hamilesin. Tahmini doğum tarihi de minnoşun 23.08.2018 perşembe ☺️

olacak bitanem moral çok önemli inanmak en başta
inş Rabbim ilk sefer de mutlu eder hepiniziiiiiii
suanki halimi anlatamam çok heycanliyim :))))))
Tahmın edebılıyorum ben döllendıklerı için saatlerce agladım sen napsan normal tarlı cadım tadını çıkar ben sana dedım boncuğun senle dıye :)

Evett hesapladım ☺️ Bu benim hesapladığım yer doğru çıkıyor canım. Şimdi şuanda tamm 3 hafta 6 günlük hamilesin. Tahmini doğum tarihi de minnoşun 23.08.2018 perşembe ☺️
Bılıyomusun senın bebişe tosuncuk dıyesım var bence iri gürbüz bı oğluş olcak senınkı tuğcemmm:)

aynen tatlim bende de öyle çıktı :)))
şükürler olsun Rabbime
kanda görünce daha bi rahatladım
Allahım ilk sefer de güldü yüzümüze
darısı herkezin başına Allahım kimseyi umutsuz bırakmasın ims

Cadı kızınla bana dua et olurmu:) bı işlem daha varmış ayyy ismini unuttum embriyo daha iyi yapıssın dıye doktor cok umutluymuş işallah canım işallah allahın izniyle bende tadarım bu duyguyu

insallah dua etcez, embryo glue canim bendede yapildi. Embyronun duvarinin catlamasi ve sonrada rahime yapismasi icin cin yapistirici gibi düsün :))))

Tahmın edebılıyorum ben döllendıklerı için saatlerce agladım sen napsan normal tarlı cadım tadını çıkar ben sana dedım boncuğun senle dıye :)

ağlayalım tabi yaaa bebislerimize hergun biraz daha yaklaşıyor olmak cook güzel
açıkçası ilkinde olmaz sanıyordum Rabbim bu kadarını nasip etti kucağıma aldığım an dünyanın en mutlu insanı olacağım

aynen tatlim bende de öyle çıktı :)))
şükürler olsun Rabbime
kanda görünce daha bi rahatladım
Allahım ilk sefer de güldü yüzümüze
darısı herkezin başına Allahım kimseyi umutsuz bırakmasın ims

iyi aramizda 20 gün felan olcak :)) gerci doktor bana 27.7 dedi ama bakalim hayirlisi :)

Back
X