• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Doktor ne derse o selma sen bişey baslama o sana vıtamın de vercek tüp bebek ilacları cok farklı tatlım hiçbişey kullanma sakın
Diğer gittiğim doktor vermişti 3 ay kullandım bide tiroid ilacı kullanıyordum bıraktım doktoruma söyledim bıraktığımi hormon tahlilinde ıyi çıkmıştı iç yada içme bişey demedi.

Eee sevin o zaman canım, kalp sesi ile birlikte keseyi göreceksin.:KK76::KK76:
Evet canim oyle olacak buyuk ihtimal. O gun tam 8 haftalik olacak. Aslinda ben keseyi veya keseleri de gormek istiyordum. Bu civarda haftaya randevu veren bir doktor bulabilirsem gidecegim. Bulamazsam da artik bekleyecegim ocak 2 yi.

Hiç baslama onlara toz halinde olanı var işallah onu verirler artı vıtamınler var onların içinde hele bı tedavın baslasın hepsını anlattcam sana doktora sorarsın yada bakarsın o kendı yazar sonucta almanyada hep ayni tedavıyı uygukuyolar
Evet kendi başıma alıp içmek istemiyorum o demeden .

Evet canim oyle olacak buyuk ihtimal. O gun tam 8 haftalik olacak. Aslinda ben keseyi veya keseleri de gormek istiyordum. Bu civarda haftaya randevu veren bir doktor bulabilirsem gidecegim. Bulamazsam da artik bekleyecegim ocak 2 yi.
Cok zorlama olmassa olurmu canımıniçi herseyde vardır bı hayır de ve bakle işallah hersey yolunda üzülme lütfen stres iyi deil

Back
X