Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen canım, ille birşeylerle uğraşacağım. Sen çok erken ayaklandın, ben o işleri transferden sonra yapsaydım topa tutulurdum kocam tarafından, gerçi ikincide bende işlerimi yaptım.
Doktor dedi ama canim kaslar caliscak yat yat olmaz dedi bide zor durdum iki gün opudan beri yatiyodum ooooooo cok sıkıcı

Aynen az biliyorum kursa da gittim ama pek bişey öğrenemedim. Çok zor oluyor hep birinin işlerimizi haletmesi gerekiyor .
Benim esim burda doğma büyüme kımseye muhtac olmuyom şükür elhamdulillah artık kendı işlerimide kendım halledıyom ama süper dılim yok idare ediyor işte canımıniçi

Benim esim burda doğma büyüme kımseye muhtac olmuyom şükür elhamdulillah artık kendı işlerimide kendım halledıyom ama süper dılim yok idare ediyor işte canımıniçi
Benim eşimde 8 yaşında gelmiş ben yanlız hiç biyere gitmiyorum ki hep biri oluyor yanımda o yüzden hiç konuşamıyorum.Turkiyede de kursa gittim ama onuda unuttum .doktor işlerini de eşim arıyor eltim gorumcem yardımcı oluyorlar.

Benim eşimde 8 yaşında gelmiş ben yanlız hiç biyere gitmiyorum ki hep biri oluyor yanımda o yüzden hiç konuşamıyorum.Turkiyede de kursa gittim ama onuda unuttum .doktor işlerini de eşim arıyor eltim gorumcem yardımcı oluyorlar.
Olsun canım çocuk olunca elin ayagın olur öğrenir büyür herseyını hallleder canım:)

Kızlar, gebe arkadaşlarıma bir sorum var.
Tahlil sonucunu alıp eşlerinize söylediğinizde ilk tepkileri ne oldu? Ve siz ne hissettiniz söylerken?
Bu duyguyu gerçekten çok merak ediyorum, malum hep negatif haberini verdim eşime.:KK64:
Evet yaaaaa bende cok merak ediyorum bu duyguyu şuan bile eşim hamileymişim gıbı davranıyo cok tatlı sakin bi adam oluverdı pamukkkkk pamukkkkk:eek:

Back
X