- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #3.761
FarkındayımYuk, araştırmacılığım tuttu da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FarkındayımYuk, araştırmacılığım tuttu da![]()
Kızlar, gebe arkadaşlarıma bir sorum var.
Tahlil sonucunu alıp eşlerinize söylediğinizde ilk tepkileri ne oldu? Ve siz ne hissettiniz söylerken?
Bu duyguyu gerçekten çok merak ediyorum, malum hep negatif haberini verdim eşime.![]()
Ayyy, hep öyle kalsınEvet yaaaaa bende cok merak ediyorum bu duyguyu şuan bile eşim hamileymişim gıbı davranıyo cok tatlı sakin bi adam oluverdı pamukkkkk pamukkkkk![]()
Anlatılmaz yaşanır diyorsun yani hatçik.ben çizgi de emin olamayınca cagirdim baksana bi gördüğümü görüyor musun diye
gördüğü anda zıplamaya başladı :)
sevincinin tarifi yok valla
İşallah işallah işallah canoooommmmAyyy, hep öyle kalsın![]()
Ayyyy ne güzelben çizgi de emin olamayınca cagirdim baksana bi gördüğümü görüyor musun diye
gördüğü anda zıplamaya başladı :)
sevincinin tarifi yok valla
Bu gece sohbetimize doyum olmuyor canlar![]()
Ben cokkkkk konuşuyommmm o yüzden susuyorum bu araBu gece sohbetimize doyum olmuyor canlar![]()
Başıma geçti ağrısı, uyumaya çalışacağım canım.Gozun nasıl oldu canım?
Tabiii, kocan pammıh gibi olunca adamı ele geçirdin bizi unuttun dimiBen cokkkkk konuşuyommmm o yüzden susuyorum bu ara![]()
Hay Allah neyse uyuyabilirsen biraz azalır belkıiBaşıma geçti ağrısı, uyumaya çalışacağım canım.
Senı hiç terkedermiyim bennnn canommmm alınganım bu ara ondandırrrrrrTabiii, kocan pammıh gibi olunca adamı ele geçirdin bizi unuttun dimi![]()
DilanBoran canım, bugünki tahlilin sonucunu aldın mı?
sonuc 4875 cikti. Hemsire mukemmel sonuc dedi, cok sukur canim. Artik kan tahlili yok. Ocak 2 de ultrasound icin gidecegim artik. Ben testi yaptigim gun is arkadasim biz de kaliyordu. Elim titreye titreye testimi yaptim canim. Positif I gordumde ciglik atip arkadasimi uyandirdim ve ona sarildim. Ama Ben hala cift cizgi gordugume inanamiyordum. Esime fotografini cekip gonderdim, Askim gozumuz aydin olsun ama kan sonucunu gormeden fazla sevinmeyelim dedi. O da benim gibi inanamadi positif olduguna. Ikimiz de kan sonucunu aldiktan sonra baya rahatladik. Yuce rabbim bu duyguyu sizlere de yasatsin canim. Hayatimdaki en guzel anlari yasiyorum suan.Kızlar, gebe arkadaşlarıma bir sorum var.
Tahlil sonucunu alıp eşlerinize söylediğinizde ilk tepkileri ne oldu? Ve siz ne hissettiniz söylerken?
Bu duyguyu gerçekten çok merak ediyorum, malum hep negatif haberini verdim eşime.![]()
İzin veriyorum kuzu, terkedebilirsin. Artık seninde gebe gibi davranma zamanın, uykunu alman lazım.Senı hiç terkedermiyim bennnn canommmm alınganım bu ara ondandırrrrrr
Gideceğim gitmesine de, anca geldinizyasminsay canım uyu hadı dınlen sabah bol bol dedıkodu yaparıx tatlım benim:)
Rabbim hayırlısıyla kucağınızda göstersin kuzucuklarınızı canım diloşum.sonuc 4875 cikti. Hemsire mukemmel sonuc dedi, cok sukur canim. Artik kan tahlili yok. Ocak 2 de ultrasound icin gidecegim artik. Ben testi yaptigim gun is arkadasim biz de kaliyordu. Elim titreye titreye testimi yaptim canim. Positif I gordumde ciglik atip arkadasimi uyandirdim ve ona sarildim. Ama Ben hala cift cizgi gordugume inanamiyordum. Esime fotografini cekip gonderdim, Askim gozumuz aydin olsun ama kan sonucunu gormeden fazla sevinmeyelim dedi. O da benim gibi inanamadi positif olduguna. Ikimiz de kan sonucunu aldiktan sonra baya rahatladik. Yuce rabbim bu duyguyu sizlere de yasatsin canim. Hayatimdaki en guzel anlari yasiyorum suan.