- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #3.781
Benn hep burdayımkıiii nereeee gıtmişim zaten kasıklarımda horon tepıyolar sankiGideceğim gitmesine de, anca geldiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benn hep burdayımkıiii nereeee gıtmişim zaten kasıklarımda horon tepıyolar sankiGideceğim gitmesine de, anca geldiniz![]()
Süperrrrrrr ikizzzzzzz bunlarrrrr canımıniçi:)sonuc 4875 cikti. Hemsire mukemmel sonuc dedi, cok sukur canim. Artik kan tahlili yok. Ocak 2 de ultrasound icin gidecegim artik. Ben testi yaptigim gun is arkadasim biz de kaliyordu. Elim titreye titreye testimi yaptim canim. Positif I gordumde ciglik atip arkadasimi uyandirdim ve ona sarildim. Ama Ben hala cift cizgi gordugume inanamiyordum. Esime fotografini cekip gonderdim, Askim gozumuz aydin olsun ama kan sonucunu gormeden fazla sevinmeyelim dedi. O da benim gibi inanamadi positif olduguna. Ikimiz de kan sonucunu aldiktan sonra baya rahatladik. Yuce rabbim bu duyguyu sizlere de yasatsin canim. Hayatimdaki en guzel anlari yasiyorum suan.
Amin canim insallah.Rabbim hayırlısıyla kucağınızda göstersin kuzucuklarınızı canım diloşum.
Nereyeeeeee.İyi geceler o zaman kızlar hepinize
Gidiyorsunuz sandım ben ne biliyim ondan dedimdi yoksa burdayım ben deee uyku tutmuyorNereyeeeeee.
Bendede var o şekerımmmmGidiyorsunuz sandım ben ne biliyim ondan dedimdi yoksa burdayım ben deee uyku tutmuyor
Canim ya bilmiyorum ki , insallah oyledir. 12 gun sonra ogrenecegiz artik. Canim senin de agrilarinin olmasi normal canim, ama 5 gun cok dikkat et canim, kendini cok fazla yorma. Sonraki gunlerde hafif Ev isleri yapabilirsin. Ben her gun yemegimi yaptim, 6. Gunu de evi supurup sildim.insallah bebislerin sana tutunacak canim.Süperrrrrrr ikizzzzzzz bunlarrrrr canımıniçi:)
Bana da ikiz gibi geliyor canımmmm. Keseyi de gorunce ıyıce bir rahatlıcaksın inşallah artıksonuc 4875 cikti. Hemsire mukemmel sonuc dedi, cok sukur canim. Artik kan tahlili yok. Ocak 2 de ultrasound icin gidecegim artik. Ben testi yaptigim gun is arkadasim biz de kaliyordu. Elim titreye titreye testimi yaptim canim. Positif I gordumde ciglik atip arkadasimi uyandirdim ve ona sarildim. Ama Ben hala cift cizgi gordugume inanamiyordum. Esime fotografini cekip gonderdim, Askim gozumuz aydin olsun ama kan sonucunu gormeden fazla sevinmeyelim dedi. O da benim gibi inanamadi positif olduguna. Ikimiz de kan sonucunu aldiktan sonra baya rahatladik. Yuce rabbim bu duyguyu sizlere de yasatsin canim. Hayatimdaki en guzel anlari yasiyorum suan.
Başım kötüye giderse yatacağım canım.Gidiyorsunuz sandım ben ne biliyim ondan dedimdi yoksa burdayım ben deee uyku tutmuyor
Sen niye uyuyamıyorsunBendede var o şekerımmmm![]()
Tamam canım dıkkat edıcemmm bundan sonra:)Canim ya bilmiyorum ki , insallah oyledir. 12 gun sonra ogrenecegiz artik. Canim senin de agrilarinin olmasi normal canim, ama 5 gun cok dikkat et canim, kendini cok fazla yorma. Sonraki gunlerde hafif Ev isleri yapabilirsin. Ben her gun yemegimi yaptim, 6. Gunu de evi supurup sildim.insallah bebislerin sana tutunacak canim.
Ne bılım yaaaaa uyku gelmiyor canımıniçiSen niye uyuyamıyorsunyasminsay ın dediği gibi dinlenmen gerek senin biraz artık
Evet canım havuz yontemı olcak. Yani her ay anca bir yumurta toplanıyor diye dusunsek bile ki bazı aylar bos gecebiliyor. En az 6 ay surse yıne razıyım. Hiç bilmiyorum ne kadar sürceğini çok da endişeliyim aslındaBaşım kötüye giderse yatacağım canım.
Şimdi tedavin havuz yöntemi olacaktı değil mi, ne kadar sürede transfere gideceksin canım? O yöntemi hiç bilmiyorum ben, bir kaç ay üst üste yumurta mı toplanacak?
Anlatılmaz yaşanır diyorsun yani hatçik.
Insallah canim, Aynen gordukten sonra baya rahatliyacagim. Sizleride benim ile beraber burda gun saydiyorum. Iyiki yanimdasiniz arkadaslarim.Bana da ikiz gibi geliyor canımmmm. Keseyi de gorunce ıyıce bir rahatlıcaksın inşallah artık
Sıkıntı rezerv de mi?Evet canım havuz yontemı olcak. Yani her ay anca bir yumurta toplanıyor diye dusunsek bile ki bazı aylar bos gecebiliyor. En az 6 ay surse yıne razıyım. Hiç bilmiyorum ne kadar sürceğini çok da endişeliyim aslında
Insallah bu tedavinde bizler sana Ugur getiririz canim. Kaliteli yumurtalarin olur insallah.Evet canım havuz yontemı olcak. Yani her ay anca bir yumurta toplanıyor diye dusunsek bile ki bazı aylar bos gecebiliyor. En az 6 ay surse yıne razıyım. Hiç bilmiyorum ne kadar sürceğini çok da endişeliyim aslında