- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #3.821
Hadi size iyi geceler canlar, bana da Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz inşallah.
![]()
iyi geceler canimmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi size iyi geceler canlar, bana da Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz inşallah.
![]()
İyi geceler canım bende uyusam iyi olcak bakalım deneyeyımHadi size iyi geceler canlar, bana da Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz inşallah.
![]()
İnşalah canım. Sizin dualarınızla desteğinizle de daha kolay olucak bu sefer inanıyorumAllahım sabrına karşılık ins bebeğine kavuşursun canım benimmmm![]()
Seviyorum seniii kızzzz öpüyorum iyi gecelerçek ablammm çek sana herşey serbest
ablaların tatlısı ikizlerimizin anasiiiii :))
İyi gecelerHadi size iyi geceler canlar, bana da Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz inşallah.
![]()
İşallah bu sefer olcak allahın izniyle bunların hepsını unutcazzzzzz bebişler gelince :) iyi geceler canımEvet canım ya her ay narkoz alıyorum maalesef.her ay aynı işlemi yaşiyorum.
Ay hadi inşallah canım. Tatlı rüyalar iyi gecelerİşallah bu sefer olcak allahın izniyle bunların hepsını unutcazzzzzz bebişler gelince :) iyi geceler canım
bende hafta içi sorarım doktoruma.Cunku ben bir aylığına gidicem demiştim bu en son gıttıgımde ama uzadı maaleseforda kalışım uc ayı buldu doktorum bana ordayken bir ay kullan dedi ben de bir ayın sonunda bıraktım nolur nolmaz diye hormon sonucta. İçmiyorum iki aydır kafama göre oldu biraz ama napıyım.
O ovulasyon testlerini ben de kullanıyorum arada ama benim tam yumurtlama günümde gösteriyor o sekılde cift cizgi.cok erken değilmi ki üçüncü gün gercekten.benim de kafam karıştı şimdiBugün reglimin 3 cü günü ve ovülosyon testi denemek istedim ve sonuç çift çizgi çıktı . Acaba erken mi yumurta oluştu kafam karıştı .
bende hafta içi sorarım doktoruma.
![]()
. Iyi geceler kizlar, tatli ruyalar. Hirsizlik falan yapmak yok ruyada. Uslu bayanlar olun bakim.İyi geceler canım bende uyusam iyi olcak bakalım deneyeyım
Bencede cok erken. Dokrorunuza kesinlikle sorun.Bugün reglimin 3 cü günü ve ovülosyon testi denemek istedim ve sonuç çift çizgi çıktı . Acaba erken mi yumurta oluştu kafam karıştı .
bende hafta içi sorarım doktoruma.
Evet bence de doktoruna sor belki gelene kadar kullan der sana.ben aslında arada iki ay üst üste de kullandıgım oldu bır ay kullanıp bıraktıgım oldu ama benim adet duzenimi cok degistiriyor sanki biosteron biraz sa ondan bıraktım ben. Şimdi gittiğimde iç derse içicem ama şimdilik böyle denemek istedim, içmedğiğmden beri de düzenli gelmeye basladı adetim. Sadece bu ay ne olucak merakla bekliyorum.O ovulasyon testlerini ben de kullanıyorum arada ama benim tam yumurtlama günümde gösteriyor o sekılde cift cizgi.cok erken değilmi ki üçüncü gün gercekten.benim de kafam karıştı şimdi
Bende 8 ci gün başlıyorum test yapmaya ama iki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu yapayım dedim böyle çıktı , benimde kafam karıştı iki gün sonra tekrar yaparım belki Real’i olduğum inçin lh yüksek çıkmıştır .O ovulasyon testlerini ben de kullanıyorum arada ama benim tam yumurtlama günümde gösteriyor o sekılde cift cizgi.cok erken değilmi ki üçüncü gün gercekten.benim de kafam karıştı şimdi
Teşekkür ederim canım hafta içi ancak sorabilirim .Bencede cok erken. Dokrorunuza kesinlikle sorun.
Evet olabilir belki ben regliyken hiç yapmadım.Bende 8 ci gün başlıyorum test yapmaya ama iki gündür kasıklarımda ağrı oluyordu yapayım dedim böyle çıktı , benimde kafam karıştı iki gün sonra tekrar yaparım belki Real’i olduğum inçin lh yüksek çıkmıştır .
Ben mayıs ayında başladım kullanmaya , bende yumurta rezervi az yaştan dolayı o nedenle bırakmamı hiç söylemedi . Ben eylül ayında kendim bıraktım tabi doktoruma söyleyerek ekimde tekrar başladım kullanmaya ,Evet bence de doktoruna sor belki gelene kadar kullan der sana.ben aslında arada iki ay üst üste de kullandıgım oldu bır ay kullanıp bıraktıgım oldu ama benim adet duzenimi cok degistiriyor sanki biosteron biraz sa ondan bıraktım ben. Şimdi gittiğimde iç derse içicem ama şimdilik böyle denemek istedim, içmedğiğmden beri de düzenli gelmeye basladı adetim. Sadece bu ay ne olucak merakla bekliyorum.
Iyi geceler .Neyse ben kaçtım haftasonu çok yoğun geçecek , herkese hayırlı geceler .