Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Allah razı olsun canım benim........göbeğme yapıstırıyommmm azönce değiştim bıldiğin agda bandı gıbı yapısıyo bunlar tövbe yarabbım kıpkırmızı oldu yerı azcık yanına yapıstırdım bendeeeee :KK1:hele bi hapsırma tutuyo benı ıkı gündür dersın karabıber kokluyommmm bütün günnnnn ayyyyyyy
Dikkat et can, vitaminlere boğ kendini. Grip olmamak için kivi tüket, aklımız sende biliyorsun, herkes kendini kurtardı şükür.:anneadayı:

Kaşıntıda yapmıştı bant bende.:rolleyes:

Yaaaaa bişey dıcem yazcaktım abartıyom sanarlar dıye yazmasım resmen uykudan hapsırarak uyandım bı de bes kez normalde ıkı defa hapşırmam tatlım yaaaaa bıde gıcık bogazımmmm yanı resmen kendı kendıme suıkast düzenliyo gıbı hissediyorum sekerım
Yani ben ilk önce hasta mi oluyorum acaba falan diye düsünmüstüm. Herkes de kiziyodu bana hapsurma zorlarsin bebis tutunamaz falan diye. Alakasi yokmus meger ☺️

Dikkat et can, vitaminlere boğ kendini. Grip olmamak için kivi tüket, aklımız sende biliyorsun, herkes kendini kurtardı şükür.:anneadayı:

Kaşıntıda yapmıştı bant bende.:rolleyes:
Kaşınmazmııııııı tatlımmm ahhhhhh. Hakkımda hayırlısı canımmmm ne dıyım işallah bebişlerim analarını bırakmaz

Günaydin hatunlar :KK76:
Ben bugün kötü uyandim ya, bogazim sismis, burnun tikali, gögüs kismim cok yaniyo. Göbegimde batmalar. Allahim yine bi korku sardi anlatamam :(

Haklısın canım yapmamak daha iyi bellide mecbur olmasam bende yapmam valla annen bana da bi tas çorba gönderse ne makbul olur Eşim sagolsun yardımcı oluyor ama kızımda olduğu gibi yan gel yat yapamıyorum . İki dakika boş durmuyoruz. Şimdi makinanın bitmesini bekliyorum çamaşır asmak için sabaha kalsa kesin asamam . Kızım 1 saat uyuşa eksikliğini yaşıyorum . Uyumasa az uyusada dinlensem diyorum Bizde dinlenmek kelimesi yok :)

Ah canım ALLAH yardımcın olsun sende daha zor evet kızında var
benim annem yardımcı oluyor ondan rahatım galiba

selam canlarım nasilsiniz
az biraz okudum Allah hepinizin yardımcısı olsun umarım

bende gece çok korktum vücut isim - 0.5 düşmüş niye düştü derken goguslerimde ağrı da yoktu
bugün vücut isim hala aynı 35.7 ama göğüslerim ağrımaya başlamış
bişey mi oldu vücut ısısı durduk yere yarim derece birden duser mi
korktummmmm

selam canlarım nasilsiniz
az biraz okudum Allah hepinizin yardımcısı olsun umarım

bende gece çok korktum vücut isim - 0.5 düşmüş niye düştü derken goguslerimde ağrı da yoktu
bugün vücut isim hala aynı 35.7 ama göğüslerim ağrımaya başlamış
bişey mi oldu vücut ısısı durduk yere yarim derece birden duser mi
korktummmmm
Her gebelik bir değil ki canım benim, bence kişiye göre değişebilir. Pazartesi kontrolün var zaten, içini ve gönlünü bulandırma derim.:KK15:

Her gebelik bir değil ki canım benim, bence kişiye göre değişebilir. Pazartesi kontrolün var zaten, içini ve gönlünü bulandırma derim.:KK15:

ay ne bilim korktum bi an ki bişey olda kanama felan olur demi sonuçta bebek tutundu kanda çıktı testte dün çıktı
korkuyor insan valla böyle korkucagim aklima gelmezdi
bi pazartesi olsunda inş
hafta sonu kan veremem yoksa şimdi giderdim

ay ne bilim korktum bi an ki bişey olda kanama felan olur demi sonuçta bebek tutundu kanda çıktı testte dün çıktı
korkuyor insan valla böyle korkucagim aklima gelmezdi
bi pazartesi olsunda inş
hafta sonu kan veremem yoksa şimdi giderdim
Gebelikte vücut ısısı illâki 36 üstü olacak diye bir kaide yok ki canım benim. Sen içini ferah tut.

Back
X