- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.298
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #3.901
Bırak yavrucum istesin, göbüşün dolunca acısını çıkarırsın.Ne tadinini çıkarıcam ancak durmadan biseyler istiyor .:))

Kendi adıma o günleri dört gözle bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak yavrucum istesin, göbüşün dolunca acısını çıkarırsın.Ne tadinini çıkarıcam ancak durmadan biseyler istiyor .:))
Hahaha he valla ablam doğru diyorsun yine bize kalırdı herşey.Yok beeeee bıze dünyanın en tembel karısı denk gelirdıııı kesınnnn yıne kendımız yapardıkk herseyıııı bahtsızzz bedeviiii gıbıyızzzz![]()
Aynen yaaaaaaaaaBırak yavrucum istesin, göbüşün dolunca acısını çıkarırsın.
Kendi adıma o günleri dört gözle bekliyorum![]()
Valla benimki de yaparım diyor da o zaman ama hiç yapacağını sanmıyorum daha mutfakta bardağın yeri nerde bilmez .Ama tabiki acısını çıkaririz.Bırak yavrucum istesin, göbüşün dolunca acısını çıkarırsın.
Kendi adıma o günleri dört gözle bekliyorum![]()
Benimki üç gündür haxır yemek getiriyo bulasıklar tezgahtaydı mecbur kalktım dün vallahhhh tembelllll napımm tembelValla benimki de yaparım diyor da o zaman ama hiç yapacağını sanmıyorum daha mutfakta bardağın yeri nerde bilmez .Ama tabiki acısını çıkaririz.
Ben de bi defa türkiye ye gittim on gün sonra görüntülü arasana bulaşık makinaya nasıl diziliyor göster dedi.Benimki üç gündür haxır yemek getiriyo bulasıklar tezgahtaydı mecbur kalktım dün vallahhhh tembelllll napımm tembel![]()
Bilmiyorum vallahhhh benim salı gününden beri süpürülmedi ev yarın düşünüyorum ona dıcem bakim ne dicek ben şuan o kadarınıda yapmıyım dıyom yemek bulasık okeyBen de bi defa türkiye ye gittim on gün sonra görüntülü arasana bulaşık makinaya nasıl diziliyor göster dedi.ama ameliyat olduğumda evi süpürmüştü bi defa .:))
Temmuz ayındaki tedavimde opu günü eşime dedim ki, evle hiç ilgilenemedim. Bir yardımcı tutsakta en azından sülalemin bende toplanacağı gün için evi paklasa. Eşimde dedi ki, sen bana ne yapılacaksa söyle, ben yaparım dedi. Neyse eve geldim, ilaçlarımı almaya diye çıktı. Akşam olacak adam yok gelmedi, kumam olan kankitoşkosunun iş yerine gitmiş. Öldüm açlıktan ve sancıdan, mesaj yazdım. Hayatım eve gelsende, dolapta yemekler hazır ısıtıp önüme koysan. Çok sancım var kalkamıyorum dedim. Bana gelen mesaj, eve gelirken lahmacun yaptırayım mı oldu.Valla benimki de yaparım diyor da o zaman ama hiç yapacağını sanmıyorum daha mutfakta bardağın yeri nerde bilmez .Ama tabiki acısını çıkaririz.
Yapma ablacım bişey olmaz .dikkat et kendine .Görümce kaynana falan yokmu burda kimse .Bilmiyorum vallahhhh benim salı gününden beri süpürülmedi ev yarın düşünüyorum ona dıcem bakim ne dicek ben şuan o kadarınıda yapmıyım dıyom yemek bulasık okey
Demekki hepsi aynıymış. Bizde de var öyle kuma oman kankisto.Temmuz ayındaki tedavimde opu günü eşime dedim ki, evle hiç ilgilenemedim. Bir yardımcı tutsakta en azından sülalemin bende toplanacağı gün için evi paklasa. Eşimde dedi ki, sen bana ne yapılacaksa söyle, ben yaparım dedi. Neyse eve geldim, ilaçlarımı almaya diye çıktı. Akşam olacak adam yok gelmedi, kumam olan kankitoşkosunun iş yerine gitmiş. Öldüm açlıktan ve sancıdan, mesaj yazdım. Hayatım eve gelsende, dolapta yemekler hazır ısıtıp önüme koysan. Çok sancım var kalkamıyorum dedim. Bana gelen mesaj, eve gelirken lahmacun yaptırayım mı oldu.
Eve geldiğinde dedim ki, sen daha hazır yemeği ısıtıp önüme koymaktan acizsin, evi nasıl paklayacaksın? O zaman gelsin yaparım dedi.
Sonuç: Yapmadı![]()
Yeminleeeeeeee cok güldüm tıpkısının aynısıuıu buuuuuuuuu bendekiyleeeee acebbbb kayıp kardesı olmasınTemmuz ayındaki tedavimde opu günü eşime dedim ki, evle hiç ilgilenemedim. Bir yardımcı tutsakta en azından sülalemin bende toplanacağı gün için evi paklasa. Eşimde dedi ki, sen bana ne yapılacaksa söyle, ben yaparım dedi. Neyse eve geldim, ilaçlarımı almaya diye çıktı. Akşam olacak adam yok gelmedi, kumam olan kankitoşkosunun iş yerine gitmiş. Öldüm açlıktan ve sancıdan, mesaj yazdım. Hayatım eve gelsende, dolapta yemekler hazır ısıtıp önüme koysan. Çok sancım var kalkamıyorum dedim. Bana gelen mesaj, eve gelirken lahmacun yaptırayım mı oldu.
Eve geldiğinde dedim ki, sen daha hazır yemeği ısıtıp önüme koymaktan acizsin, evi nasıl paklayacaksın? O zaman gelsin yaparım dedi.
Sonuç: Yapmadı![]()
Bırak allah aşkına hayırdaaaa kapı acmıyolar bıde gelcekler iş yapcaklar hıhhhhhhhhhYapma ablacım bişey olmaz .dikkat et kendine .Görümce kaynana falan yokmu burda kimse .
Senin gibi gelini bulmuşlar kurban olsunlar sana ablamm.Bırak allah aşkına hayırdaaaa kapı acmıyolar bıde gelcekler iş yapcaklar hıhhhhhhhhh![]()
Ayyyyyy saollll canımıniçi herkes ayrı kimi gelin damat sever kimiiiiide bunlar gıbı elllll muamelesi yapar coktaaaaa lazım deil kımse şükür elhamdulillah basımın caresıne bakıyom :) ne demişler tırnağın varsa kendı kafanı kaşııırsınnnnSenin gibi gelini bulmuşlar kurban olsunlar sana ablamm.
Aynen öyle valla rabbim kimseye muhtaç etmesin.Ayyyyyy saollll canımıniçi herkes ayrı kimi gelin damat sever kimiiiiide bunlar gıbı elllll muamelesi yapar coktaaaaa lazım deil kımse şükür elhamdulillah basımın caresıne bakıyom :) ne demişler tırnağın varsa kendı kafanı kaşııırsınnnn
Olabilir bacım.Yeminleeeeeeee cok güldüm tıpkısının aynısıuıu buuuuuuuuu bendekiyleeeee acebbbb kayıp kardesı olmasın![]()
Bızımmmm kızlarrrr nerdesınız bakimmm bekleme bıttı benı yanlız bıraktınız ağlarım vallahhhh![]()
Ben burdayım. Yemeğimi yedim mutfagimi temizledim geldim.Nasilsin ablamm.Bızımmmm kızlarrrr nerdesınız bakimmm bekleme bıttı benı yanlız bıraktınız ağlarım vallahhhh![]()
Gelllll kızzzzzzzben yemek hazırladım pişmesini bekliyorum
aç kurt gibiyim valla seni bile yerim suannnnnn![]()