Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sabahlari iyiyim ama aksamlari cok kotuyum canim. Artik cikartmaktan gunduz mide agrisi ile geziniyorum evde. Ne zaman gececek de rahatliyacagim bilmiyorum. Progesterone igne ve estradiol bant ile hapi biraktim, digerlerine devam.
İlaçları bırakmak sabah bulantılarını kesmiş herhalde akşamkiler de bir an önce geçer umarım. Ama bu bulantılara tıp çaresiz kalıyor ona şaşırıyorum ben de :) ama neyse ki güzel bir sonuç için katlandığın sıkıntılar bunlar..

Yolu
Kizlar uzun zamandir giremedim. Mesguldum baya negatif sonuclara cok uzuldum. Ama biz negatif olmayacagiz. Yolumuza devam edecegiz. Bu konuda en basarili buldugum insan @dennisgo’dur. Senin pozitif durusunu ornek aliyorum Dennisgo’cum. Selmaal25 Selmaal25 umarim hersey yolundadir simdi. Gecmis olsun canim. DilanBoran DilanBoran yelek yelek hersey yolundami? @Blablup yokmu buaralarda buara?
Bende yolunda herşey canım. Fazl giremedim işlerim vardı. Hızlı geçti günler, sen nasılsın?
Sağol canım herşey yolunda şimdilik daha hastanedeyim .
Inşallah bi sıkıntı olmazsa yarın çıkarım .
Çıktın mı canım hastaneden? Nasılsın?

Sabahlari iyiyim ama aksamlari cok kotuyum canim. Artik cikartmaktan gunduz mide agrisi ile geziniyorum evde. Ne zaman gececek de rahatliyacagim bilmiyorum. Progesterone igne ve estradiol bant ile hapi biraktim, digerlerine devam.
Canım ya, bi bırakmadı şu mide bulantısı peşini.. umarım haftaya daha da rahatlayacaksın.

Kizlar nasilsiniz?
Hamisler göbecikler nasil?

DilanBoran DilanBoran migde bulantilari ne durumda yesil elma ve zencefilleri kemir bol bol 😂 sonra migde bulantin gecsin migde yanman baslasin 😂😂😂
Canim ya berbatim aksam ne yersem yiyim cikartiyorum. Bir de gece meyve yiyorum onu da cikartiyorum. Yesil elma Ben de ise yaramadi ama sicak suyun icine zencefil atip icecegim insallah ise yarar.
Sen nasilsin, prensesin nasil?

Canim ya berbatim aksam ne yersem yiyim cikartiyorum. Bir de gece meyve yiyorum onu da cikartiyorum. Yesil elma Ben de ise yaramadi ama sicak suyun icine zencefil atip icecegim insallah ise yarar.
Geçmiş olsun Dilan. Bulantılar ne zamana kadar sürüyor acaba? Zencefilin iyi geldiğini bende duymuştum. Hatta burada Arap bir arkadaş evde zencefilden şeker yapıp yanında taşıyordu. Hem de tüketmesi daha kolay ve istediği zaman elinin altında oluyor. Sende öyle mi yapsan acaba? Dışarıya çıktığında da yanında hazır olur

Geçmiş olsun Dilan. Bulantılar ne zamana kadar sürüyor acaba? Zencefilin iyi geldiğini bende duymuştum. Hatta burada Arap bir arkadaş evde zencefilden şeker yapıp yanında taşıyordu. Hem de tüketmesi daha kolay ve istediği zaman elinin altında oluyor. Sende öyle mi yapsan acaba? Dışarıya çıktığında da yanında hazır olur
Sagol canim ne zaman gececegini bilmiyorum, dr bazilari bebek dogana kadar cekiyor dedi insallah ben o bazilarin icine girmem. Nasil yapmis sekeri acaba? Burdada bir kac markette zencefil sekeri gormustum olmazsa ondan aliyip deniyim aksamlari.

Sagol canim ne zaman gececegini bilmiyorum, dr bazilari bebek dogana kadar cekiyor dedi insallah ben o bazilarin icine girmem. Nasil yapmis sekeri acaba? Burdada bir kac markette zencefil sekeri gormustum olmazsa ondan aliyip deniyim aksamlari.
Bende arkadaşa sormuştum. YouTubedaki pastil tariflerini önermişti. Türkçe olanlara baktım malzemelerini kendine göre değiştirebiliyorsun. Bir çoğunun içinde toz zencefil var zaten. Bir göz at istersen Youtube’a. En azından kendin yapınca için rahat olur ve ne yediğini bilirsin. Hem de daha doğal

Ah be canım, enerjin nasıl? Halsizlik oluyor mu?
Iyiyim canim ben de. Bakalim haftaya doktora gidicem ne diyecek. Ben de fazla gelemiyorum buaralar.
Kaçında gidiyorsun?

Back
X