Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Anlıyorum canım ya. valla karnım şişti... Doktor randevuma 1,5 hafta var... sabretmek çok zor geliyor.
Senin nasıl? Karnında bir değişiklik var mı?
Ben sadece 1 kilo aldim ama belim baya genisledi. Pantalonlarim dar geliyor artik. Daha dogrusu ben sıkmak da istemiyorum gobegimi. Benim randevumda 2 hafta sonra ondan sonra kendim icin alisverise cikarim artik.

merhaba canim ben londrada yaptirdim ilk denemem ve cok sukur 1kizim var 21aylik rabbim herkese nasip etsin
Merhabalar Londra'da nerde yaptırdınız aşamalar ve mebla neydi öğrenebilirmiyim? Bende londara'da yaşıyorum Türkiye'ye git gel stres kilinik doktor kafam çok karışık Londra'da nasıl çözüme kavuşur. Eşimle yaşıyorum ve kimsem yok bu ülkede yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhabalar Londra'da nerde yaptırdınız aşamalar ve mebla neydi öğrenebilirmiyim? Bende londara'da yaşıyorum Türkiye'ye git gel stres kilinik doktor kafam çok karışık Londra'da nasıl çözüme kavuşur. Eşimle yaşıyorum ve kimsem yok bu ülkede yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Selamlar öncelikle hoş geldin. Bu topikte senin gibi bir çok arkadaşımız var umarım zaman içinde birbirimize güzel faydalarımız dokunur. Umarım Londra’dan seni bilgilendirebilecek birileri çıkar. Ben Almanya’da yaşıyorum öncelikle bir ay öncebir kadın Doğum doktoruna gidip ne kadar süredir bebek istediğimi söyledim gerekli muayeneler ve testler yapıldı. Kan testi sonuçlarımı hala bekliyorum ancak akıntı testi sonucunda 3 adet bakteri bulundu ve bir tanesi ilerlemesi durumunda tüpleri tıkayabilen özellikte bir bakteri. Şu an da eşli antibiyotik tedavisi oluyoruz. Haftaya Salı günü eşimin ürolog da randevusu var. Bakalım çıkacak sonuçlara göre yönlendirileceğiz. Sen kendin Londra’da kadın Doğum doktoruna muayene oldun mu öncelikle? Ve tabiki eşin de üroloğa gitti mi? Onlar gereken yönlendirmeyi yapacaklardır.

Hosgeldin bana cok faydasi oldu buranin umarim sana da olur.

merhaba canim ben londrada yaptirdim ilk denemem ve cok sukur 1kizim var 21aylik rabbim herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin. Londra'da nerde yaptırdın? Hangi doktor hangi hastanede ve mebla ne kadar yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

Kizlar Ben yine geldim:) Buaralar yogunum gidip geliyorum buaraya. dennisgo dennisgo doktor yeni tedavine karar verdimi? Ne zaman basliyacaksin? Buarda sen Q10 kullaniyorsun dimi? Benim TRde ki doktorum antioksidan onermisti. Mutlaka bak ona.
Yeni tedavi için Regl olmayı bekliyorum canım ilaçları aldım ve 9-10 Haziran gibi başlar muhtemelen. Bu kez dondurulmuş transfer edileceği için tedavi daha basit olacak muhtemelen. Ben tüp bebekten bağımsız q10 + balık yağı alıyordum. Ama bu aralar bıraktım. Genelde yumurtlamadan sonra bıraktırıyorlar antioksidanların transfer sonrası etkileri çok bilinmediği için. Ben tümden kestim. Olur da pozitif sonuç alırsam sonrasında doktora sorup kullanmaya devam etmek istiyorum. Şu an sadece d vitamini ve folik asit içeren bir multivitamin içiyorum

Yeni tedavi için Regl olmayı bekliyorum canım ilaçları aldım ve 9-10 Haziran gibi başlar muhtemelen. Bu kez dondurulmuş transfer edileceği için tedavi daha basit olacak muhtemelen. Ben tüp bebekten bağımsız q10 + balık yağı alıyordum. Ama bu aralar bıraktım. Genelde yumurtlamadan sonra bıraktırıyorlar antioksidanların transfer sonrası etkileri çok bilinmediği için. Ben tümden kestim. Olur da pozitif sonuç alırsam sonrasında doktora sorup kullanmaya devam etmek istiyorum. Şu an sadece d vitamini ve folik asit içeren bir multivitamin içiyorum

Ah bu ay belki senle birlikte geri sayim yapabiliriz canim. Gerci benim transferim hersey yolunda giderse ay sonunu bulacak bu gidisle. Ben de bir sorayim doktora o zaman Q10’i.

Canim ya berbatim aksam ne yersem yiyim cikartiyorum. Bir de gece meyve yiyorum onu da cikartiyorum. Yesil elma Ben de ise yaramadi ama sicak suyun icine zencefil atip icecegim insallah ise yarar.
Sen nasilsin, prensesin nasil?

Oy kiyamam ya. Cok kötü bi durum. Arkadasimda öyle olmustu. Meyve hic yemiceksin ozaman. Tatsiz tuzsuz seyler belki? Sizin oralarda havalar nasil bilmiyorum ama buzlu su kasikla.

Ben iyim ise basliyorum yakinda. Prensesim icin üzülüyorum yalniz kalcak diye 😭 cok zorlancam sanki 😭

Oy kiyamam ya. Cok kötü bi durum. Arkadasimda öyle olmustu. Meyve hic yemiceksin ozaman. Tatsiz tuzsuz seyler belki? Sizin oralarda havalar nasil bilmiyorum ama buzlu su kasikla.

Ben iyim ise basliyorum yakinda. Prensesim icin üzülüyorum yalniz kalcak diye 😭 cok zorlancam sanki 😭
Hava bir isiniyor bir soguyor burda. En yakin zaman da gecer insallah bulantim.
1 yil sonra ise baslamak zor olur. Kac saat ayri kalacaksin minnosundan? Annen mi bakacak, krese mi vereceksin prensesi?

Ah bu ay belki senle birlikte geri sayim yapabiliriz canim. Gerci benim transferim hersey yolunda giderse ay sonunu bulacak bu gidisle. Ben de bir sorayim doktora o zaman Q10’i.
Benim de transfer tedavi planında 19. Gün görünüyor ama yumurtlama tarihine göre farklılık olabilir. Daha da önemlisi rahimin durumu tabiki. Bakalım ne kadar zamanda kalınlaşacak. Ama öncesinde baskılayıcı kullanmayacağım için kalınlaşması biraz daha kolay olur diye umuyorum. Doğal döngüde Rahime ulaştığı gün transfer yapılıyor bir de estradiol içerikli sabah akşam üçer tane ilaç kullanacağım. Bakalım, yaşayıp göreceğiz.

Benim de transfer tedavi planında 19. Gün görünüyor ama yumurtlama tarihine göre farklılık olabilir. Daha da önemlisi rahimin durumu tabiki. Bakalım ne kadar zamanda kalınlaşacak. Ama öncesinde baskılayıcı kullanmayacağım için kalınlaşması biraz daha kolay olur diye umuyorum. Doğal döngüde Rahime ulaştığı gün transfer yapılıyor bir de estradiol içerikli sabah akşam üçer tane ilaç kullanacağım. Bakalım, yaşayıp göreceğiz.
Canim bir gun de mi 3 estradiol iceceksin yoksa sabah 3 aksam 3 mu iceceksin? Baska bir ilac daha kullanacakmisin?

Canim bir gun de mi 3 estradiol iceceksin yoksa sabah 3 aksam 3 mu iceceksin? Baska bir ilac daha kullanacakmisin?
Canım
İlaç 1 mg.. Sabah 3 akşam 3 içeceğim. Yani günde 6 mg alacağım. 10. Gün kontrol olacak orada bir fark olur mu bilmiyorum ama planda görünen yumurtlamaya kadar böyle. yumurtlamadan sonra progestan fitil eklenecek günde 3 kez.

Iyim şükür artık kendi dokyoruma da gittim bi sikinti yok simdilik .sen nasıl oldun bulantılar geçmedi mi daha .
Iyi olmana sevindim canim. Iki hafta da bir mi kontrollerin?
Benim mide bulantim malesef gecmedi. Dun cok kotuydum tum gun cikardim ama bugun biraz daha iyiyim.

Back
X