Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet, kız olsaydı çok güzel isimler var. İsmim de hazırdı zaten ama erkek çok zor maalesef.
Güzel isimmiş canım Boran... varsa başka fikirlerin açığım 😊

Ben yurtdisinda yasayan erkek cocuklara Deniz, Ada, Can, Aren gibi isimleri yakistiriyorum. Kiz cocuk icin isim bulmak daha kolay evet ama türkce kökenli isim bulmak ikisi icinde cok zor. Ben aylarca dusunup dogumdan sonra hastahanede soylemistim ismini, evlenmeden once de gonlumde olan, tasiyanlarini hep cok begendigim bir isimdi <3 Esim cocugun dogum kagidi alirken gidip gelip sormustu isim bu mu diye :)

Yoook, seçim yapmak için bile yok. Ama hissiyatı var. Güneşli, mutlu, mavi gökyüzü ve beyaz bulutlu bir gökyüzü hissiyatı versin istiyorum. Anlamı bu ama kelimesi yok 😊 hangi dilde olduğu fark etmez ama her dilde telaffuz edilebilsin istiyoruz.
Bulut da bir isim canim. Kulaga günesli gelmiyor gerci ama telaffuzu kolay. Armin de yazmistim zaten, bir gün oglum olursa ben koymayi düsünüyorum. Ufuk da var Telaffuzu kolay. Tatli telaslar bunlar, allah bana da gösterir insallah o günleri

Hoşbulduk. Ben de öyle umuyorum inş :) Buradaki enerji çok güzel gerçekten. Böyle devamını merakla okuduğum birkaç topik var sadece Hoppa
Hosgeldin canim :)
Ben de yeni sayilirim topikte, en sevdigim topik bu oldu, konu basligindan ziyade burdaki arkadaslar o kadar icten ve cana yakin ki kendimi sansli hissediyorum onlari buldugum icin :)

Kızlar
Sabah erken gebelik testi yaptım, bugün transfer sonrası 9. Gün olmasına rağmen çizgi çok silik, sanırım kimyasal oldu. Cumartesi kesin olarak öğreneceğiz bakalım.

Eklentiler

• 7D4CBDFE-AD31-4F8E-B6C5-1C893E527100.webp
    7D4CBDFE-AD31-4F8E-B6C5-1C893E527100.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu yazıyı buldum sitesinde: İçeriğinde özel miktarlarda ve özenle seçilmiş Adaçayı, Aslanpençesi, Civanperçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunmaktadır.

Malesef içeriği bana uygun değil canım. Daha yeni araştırmıştım hayıt kullanacaktım ben de ama Fsh ve Lh hormonunu arttırıyor. Bu hormonları düşük olanlara iyi yarıyor ama yüksekse kullanmayın diye uyarılar vardı okuduğum yerlerde. Forumda da hayıt kullanıp hormonları daha da yükselenler var. Benim fsh 9, lh 19 yani kullanamam malesef. Diğer bitkilerin de çayını kür olarak yapmıştım bi faydasını görememiştim. Yine de içinde hayıt olmasa bir şans verebilirdim. Hayırlısı. Yine de tavsiyede bulunduğun için teşekkür ederim.
Fazlasıyla derin arastirmssn bu güzel bi şey hem de güzel olmayan bi sey.nr kadar çok şeyi bilirsek o kadar artk düşünüyoruz. Instagram sayfasında çoğu kişiye total de hormon dengeleme de iyi gelmiş. Oraya da bi bak belki içine siner. Hayır otu belki bire bir de fsh ve lh artriryorfur. Çünkü bunu kullanan çoğu kişi düştü diyordu.

baden württemberg schwarzwald da doganin icinde cok guzel ciftlik otelleri var canim. Hatta biraz da su olsun diyorsaniz Mummelsee veya titisee taraflarina gidebilirsiniz. Mummelsee etrafinda cok guzel yuruyus rotalari var, sende orman havasinda kisa mesafe yuruyusler yapabilirsin, havasi yemekleri de cok guzel. Otel olarak biz genelde gunubirlik gidiyoruz, eger kalacaksak mutlaka cocuklu aile otellerini tercih ediyoruz, cocuk parki, havuz veya ciftlik imkanlari onemli. Yanliz ciftler genelde daha sakin sessiz yerleri tercih ediyorlar.

Bu tüyodan ben de faydalanacam :))
Laparoskopiden sonra göle veya havuza giremeyecem bi süre, kara kara düsünüyordum bu sicaklarda ne yapacam diye :))

Kızlar
Sabah erken gebelik testi yaptım, bugün transfer sonrası 9. Gün olmasına rağmen çizgi çok silik, sanırım kimyasal oldu. Cumartesi kesin olarak öğreneceğiz bakalım.
Silik oması kimyasal demek değil ki. Bide 9. Günmüş. Silik pozitif demek bence güzel acıdan bak. Sabırlı ol

Silik oması kimyasal demek değil ki. Bide 9. Günmüş. Silik pozitif demek bence güzel acıdan bak. Sabırlı ol
Evet silik pozitif ama 5. Gün embriyosu transferin 9. Gününde erken gebelik testinde bu kadar silik çıkınca değer düşük olduğu için kimyasal olurdur belki dedim.

Evet silik pozitif ama 5. Gün embriyosu transferin 9. Gününde erken gebelik testinde bu kadar silik çıkınca değer düşük olduğu için kimyasal olurdur belki dedim.
Kötüyü düşünme çok silik olan nice testler gördüm.dolu dolu kanama gelmediği sürece bence umidini kirma. Sonuçta bu çizgi var demek. Uzan tutunmaya çalışıyor olabilir hala.

Canim kimyasal da olabilir gec tutunma da olabilir. Dedigin gibi cumartesi belli olur artik. Insallah giderek koyulasir o cizgi.

Kızlar

Canim cizgi ilaclarin etkisinden olmadiysa silik olmasi gayet normal. Istersen yarin tekrarla, koyulasma varsa bu is oldu demektir :)) Koyulasma olmazsa da dedigin gibi cumartesi kesin sonucu alirsin. Ama gecen sefer adetin gelmisti bu günlerde yanlis hatirlamiyorsam, test gününe kadar gidememisti. Icimden bir ses bu seferki oldu diyor. Insallah yanilmiyordur icimdeki geveze :))

Canim cizgi ilaclarin etkisinden olmadiysa silik olmasi gayet normal. Istersen yarin tekrarla, koyulasma varsa bu is oldu demektir :)) Koyulasma olmazsa da dedigin gibi cumartesi kesin sonucu alirsin. Ama gecen sefer adetin gelmisti bu günlerde yanlis hatirlamiyorsam, test gününe kadar gidememisti. Icimden bir ses bu seferki oldu diyor. Insallah yanilmiyordur icimdeki geveze :))
Evet canım diğer iki transferde de 9. Gün başlamıştı adetim. Zaten testi de günü rahat geçireyim diye yaptım. Ama hiç de rahatlamadım sanırım. Keşke yapmasıydım demiyorum ama direk kan vermek en güzeli kafan gerçekten rahat oluyor. Bundan sonra zaten olan oldu bize öğrenmek kaldı sadece. Cumartesi göreceğiz bakalım ne olduğunu :)

Hosgeldin ayneyn`cim. Umarim ugur getirir burasi. Senin hikayen nasil? Yurt disinda misin? IVF tedavin basladi mi?
Hosgeldin canim :)
Ben de yeni sayilirim topikte, en sevdigim topik bu oldu, konu basligindan ziyade burdaki arkadaslar o kadar icten ve cana yakin ki kendimi sansli hissediyorum onlari buldugum icin :)
Fazlasıyla derin arastirmssn bu güzel bi şey hem de güzel olmayan bi sey.nr kadar çok şeyi bilirsek o kadar artk düşünüyoruz. Instagram sayfasında çoğu kişiye total de hormon dengeleme de iyi gelmiş. Oraya da bi bak belki içine siner. Hayır otu belki bire bir de fsh ve lh artriryorfur. Çünkü bunu kullanan çoğu kişi düştü diyordu.
Hoşbulduk kızlar çok sağolun. Evet yurt dışında yaşıyorum. Malesef IVF tedavisine başlamadık. 2011'de evlendim. Hamilelik olmayınca 2014'te tedaviye başladık ve o zaman üye olmuştum hala buralardayım. Klomen kullandım ama yumurtalarım kaliteli değildi, 2 aşılamada iyi yumurta elde edildi çatladı ama tutmadı malesef. Birkaç yıl sonra bir tüp bebek merkeziyle görüştük, ama genel muayene içindi. Kendiliğinden olur dedi ilaç verdi ama işe yaramadı hatta gastrit yaptı beni ya da vardı ama tetikledi bilemiyorum, hiç ilaç kullanamadım o dönemde bir yıl da öyle geçti. Uzun konu ama eşim de tüp bebek asla istemiyor bu süreçte çok ikna etmeye uğraştım ama olmadı, her konuşmamda, yalvarmamda daha da geri çekti kendini, uzun bir süredir eşimle bu konuyu konuşamıyorum bile :KK42:İkna etmeye çalışırken de çok yıprandım sonra tamamen vazgeçtim dil kursuna filan gittim iyi geldi kafayı dağıttım 6 ay bir sene kadar kafamı toparladım, stresten uzak durmaya çalıştım. Fakat her şey bir yere kadar, ne yaparsam yapayım bebeğime kavuşmadıkça bu konu bir yerlerde karşıma çıkacak belli. Eşime biraz çıtlattım yokladım baktım hala geri çekiyor kendini tüp bebekten, doğal olsun boşver diyor, ben de işte o zaman başladım bu kadar araştırmaya, soruşturmaya. Bir sürü makale okudum, farklı doktorların sitelerindeki yazıları okudum, pko'yu hayat tarzı değişikliği ile tamamen yenen kişilerin yazılarını okudum vs sonra alternatif tıp uzmanı bi arkadaşım da yardımcı oldu, bazı takviyeler verdi ve hormon düzeltici diyet tavsiye etti. Baktım aynı Karatay diyeti, ben de Karatay'ı araştırmaya başladım o da pko tamamen geçebilir diyor, neredeyse 2 ay olacak Karatay diyeti yapıyorum. Diyete başlamadan hormonlarıma baktırdım, bir de işte en son dün baktırdım hormonlarıma, sonuç cumartesi akşam çıkacakmış. Ama ben ilk defa bir tedavinin işe yaradığını vücudumda gördüm, sivilcelerim azaldı, olmadık yerlerde çıkan tüylerim azaldı, hiçbir adetimde ağrı hissetmezken yumurtalıklarıma resmen can geldi, kıpır kıpır hafif kasık ağrısı, akıntıda değişme vs çok iyi geldi bana, gastritim tamamen bitti. Eşim de seviniyor doğal olacak herhalde diye o nedenle çok ama çok heyecanlıyım, çok uzun anlattım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamıyorum dolmuş içim :) kimle paylaşacağımı bilemiyorum. Sizi bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Çok sıcak ortam gerçekten. Ben de bu tedavi sürecinde burlarda takılırım artık :) Sizleri de okuyordum ama isimlere çok dikkat etmediğim için kim hamile kim transfer olmuş karıştı herkes. Zamanla oturacak artık, iyi ki varsınız kızlar:KK25:

Kızlar
Benim arkadaşım 5 haftalık sağlıklı gebeliğinde bile bunun gibi silik görmüştü, bu çizginin koyuluğu gerçekten çok yanıltıcı. Buna bakarak asla tahminde bulunup üzme kendini lütfen. Her şey olabilir tabi ki ama dediğin gibi cumartesi olmadan hiçbir şeyi bilemeyiz. Dua edelim inş.

Hoşbulduk kızlar çok sağolun. Evet yurt dışında yaşıyorum. Malesef IVF tedavisine başlamadık. 2011'de evlendim. Hamilelik olmayınca 2014'te tedaviye başladık ve o zaman üye olmuştum hala buralardayım. Klomen kullandım ama yumurtalarım kaliteli değildi, 2 aşılamada iyi yumurta elde edildi çatladı ama tutmadı malesef. Birkaç yıl sonra bir tüp bebek merkeziyle görüştük, ama genel muayene içindi. Kendiliğinden olur dedi ilaç verdi ama işe yaramadı hatta gastrit yaptı beni ya da vardı ama tetikledi bilemiyorum, hiç ilaç kullanamadım o dönemde bir yıl da öyle geçti. Uzun konu ama eşim de tüp bebek asla istemiyor bu süreçte çok ikna etmeye uğraştım ama olmadı, her konuşmamda, yalvarmamda daha da geri çekti kendini, uzun bir süredir eşimle bu konuyu konuşamıyorum bile :KK42:İkna etmeye çalışırken de çok yıprandım sonra tamamen vazgeçtim dil kursuna filan gittim iyi geldi kafayı dağıttım 6 ay bir sene kadar kafamı toparladım, stresten uzak durmaya çalıştım. Fakat her şey bir yere kadar, ne yaparsam yapayım bebeğime kavuşmadıkça bu konu bir yerlerde karşıma çıkacak belli. Eşime biraz çıtlattım yokladım baktım hala geri çekiyor kendini tüp bebekten, doğal olsun boşver diyor, ben de işte o zaman başladım bu kadar araştırmaya, soruşturmaya. Bir sürü makale okudum, farklı doktorların sitelerindeki yazıları okudum, pko'yu hayat tarzı değişikliği ile tamamen yenen kişilerin yazılarını okudum vs sonra alternatif tıp uzmanı bi arkadaşım da yardımcı oldu, bazı takviyeler verdi ve hormon düzeltici diyet tavsiye etti. Baktım aynı Karatay diyeti, ben de Karatay'ı araştırmaya başladım o da pko tamamen geçebilir diyor, neredeyse 2 ay olacak Karatay diyeti yapıyorum. Diyete başlamadan hormonlarıma baktırdım, bir de işte en son dün baktırdım hormonlarıma, sonuç cumartesi akşam çıkacakmış. Ama ben ilk defa bir tedavinin işe yaradığını vücudumda gördüm, sivilcelerim azaldı, olmadık yerlerde çıkan tüylerim azaldı, hiçbir adetimde ağrı hissetmezken yumurtalıklarıma resmen can geldi, kıpır kıpır hafif kasık ağrısı, akıntıda değişme vs çok iyi geldi bana, gastritim tamamen bitti. Eşim de seviniyor doğal olacak herhalde diye o nedenle çok ama çok heyecanlıyım, çok uzun anlattım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamıyorum dolmuş içim :) kimle paylaşacağımı bilemiyorum. Sizi bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Çok sıcak ortam gerçekten. Ben de bu tedavi sürecinde burlarda takılırım artık :) Sizleri de okuyordum ama isimlere çok dikkat etmediğim için kim hamile kim transfer olmuş karıştı herkes. Zamanla oturacak artık, iyi ki varsınız kızlar:KK25:
Doğal yoldan olması tabiki en güzeli ama bazen de doğalı beklerken yıpranıyor insan. Ama anladığım kadarıyla sen her yıpranma sürecinde kendine bir çıkış yolu bulmuşsun. Başka şeylere odaklanarak hayatını dengelemeye çalışmışsın. Umarım bakış açın, yaptığın diyet hepsi sana çok istediğin bebeğini getirir..

Benim arkadaşım 5 haftalık sağlıklı gebeliğinde bile bunun gibi silik görmüştü, bu çizginin koyuluğu gerçekten çok yanıltıcı. Buna bakarak asla tahminde bulunup üzme kendini lütfen. Her şey olabilir tabi ki ama dediğin gibi cumartesi olmadan hiçbir şeyi bilemeyiz. Dua edelim inş.
Aslında benim yeğenimde de böyle bir şey yaşamıştık. Adeti bir hafta geçmişti kardesimin idrar testi silikti, kan testi ile kesinleşti, şimdi 6 yaşında.. umarım benim de öyle bir durumdur, cumartesi günü kan testim var zaten o zaman öğreneceğiz bakalım.

Kızlar
Okadarda silik gelmedi canim ya, insallah hamilesindir, saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah

Back
X