Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Dilan’cım çok emek verdin, olumsuzluklar ve gecikmeler de yaşadın.. ama en sonunda oğluna kavuşunca hepsi sadece bir anı olacak. Keşke daha erken deneseydiniz dediğin gibi ama o zaman da neler yaşanacaktı bilemeyiz ki.. sonuçta şimdi her şey istediğin gibi oldu sağlıkla kucağına alınca saha da güzel olacak
Amin canim insallah. Sabirsizlikla kucagima alacagim gunu bekliyorum. Hayali bile o kadar guzel bir sey ki. Demek ki her seyin bir zamani vardi diyorum. Ben ne kadar ugrassam da kaderim de suan evlat sahibi olmak varmis diyorum.
Senin icin de cok umitliyim canim insallah cumartesi gunu burda bizler ile mutlu haberi paylasirsin. Bazi kisilerde hcg idrara gec gecebiliyormus. Pozitif gormek bile cok guzel suan icin.

Ben iherb ten sipariş veriyorum.
ByTraditional Medicinals
Relaxation Teas, Organic Raspberry Leaf, Naturally Caffeine Free, 16 Wrapped Tea Bags, .85 oz (24 g)
iherb sayfasından araştırabilirsiniz.
İherb'e bayılıyorum ya ama ben bir talihsizlik yaşadım, gümrüğe takıldı çok sinir oldum. Ne güzel hem vitaminleri sipariş vermiştim, ucuzdu, hem de bunun benzeri bir ürünü almıştım fakat gümrükte kaldı ve buralar o kadar sıcak ki o ilaçlar bir aydır ne haldedir kim bilir, omega 3 filan da çabuk bozuluyor, artık getirseler de kabul etmeyi düşünmüyorum. Buradan inş bulurum ya çok istiyorum bu ürünü ben de. Bir ara da evening primrose oil vardı ona takmıştım da bulunmuyor pek buralarda inş yerli sitelerden bulurum raspberry leaf.

İki tane de iptal olan tedavim var, maalesef yumurta bile toplanamadı.. Kasım ayından beri iğne bağımlısı oldum. Bazı aylar bir ay dinlendiriyor doktorum, o zamanlarda bir uzuvumu kaybettim sanıyorum :) o kadar alışmışım doktorumu sık sık görmeye.. ama ne olursa olsun, biliyorum ki bütün bunlar geçici yaşarken çok yıpranmamak için de pozitif ve her zaman umutlu olmayı seçiyorum
Ya o zaman 5. deneme desene seninki aslında. Allah kolaylık versin. Geçici olduğunu bilip kafaya takmaman çok güzel bir şey. Ben hep yanar dönerim bi çok mutluyum, bi çok dertliyim. Hayrolsun inş :)

Amin canim insallah. Allah her isteyene nasip eder insallah 🤲🤲. Ben ilk cift cizgiyi gordugumde elim ayagim titremisti. Ben o hafta calisamadigim icin is arkadaslarim fazla mesai calisiyorlardi ve o gun biz de kalmisti. Hemen onu uyandirip gordugum gercek mi diye ona gosterip beraber aglamistik. Bu sefer pozitifi gordugume tabi ki de cok sevindim ama icimde de hep korku vardi. Daha sonra ki haftalarda bebisim benim ile oldukca ultrason da onu gordukce korkularim bitti cok sukur. Insallah sizler de suan Benim yasadigim mutlulugu yasarsiniz. Ben her zaman sizler icin de dua ediyorum. Sadece pes etmeyin mucizeniz icin seneler gecse de ugrasin.
Amin amin... Ah o korkular çok yıpratıyor zaten... Bence de bırakmamak lazım sonuna kadar mücadele etmek gerek...

Amin canim insallah. Sabirsizlikla kucagima alacagim gunu bekliyorum. Hayali bile o kadar guzel bir sey ki. Demek ki her seyin bir zamani vardi diyorum. Ben ne kadar ugrassam da kaderim de suan evlat sahibi olmak varmis diyorum.
Senin icin de cok umitliyim canim insallah cumartesi gunu burda bizler ile mutlu haberi paylasirsin. Bazi kisilerde hcg idrara gec gecebiliyormus. Pozitif gormek bile cok guzel suan icin.
Yeğenimde de öyle olmuştu aslında. Adet bir hafta gecikmişti silik çizgi çıkmıştı, ama kan testi ile kesin sonuç almıştık ve sağlıkla doğdu. Umarım ben de öyle bir şey yaşarım. Ama olmazsa da yapacak bir şey yok. Sonuçta bir sorun var ki devam etmedi diyerek yola devam edeceğim..

İherb'e bayılıyorum ya ama ben bir talihsizlik yaşadım, gümrüğe takıldı çok sinir oldum. Ne güzel hem vitaminleri sipariş vermiştim, ucuzdu, hem de bunun benzeri bir ürünü almıştım fakat gümrükte kaldı ve buralar o kadar sıcak ki o ilaçlar bir aydır ne haldedir kim bilir, omega 3 filan da çabuk bozuluyor, artık getirseler de kabul etmeyi düşünmüyorum. Buradan inş bulurum ya çok istiyorum bu ürünü ben de. Bir ara da evening primrose oil vardı ona takmıştım da bulunmuyor pek buralarda inş yerli sitelerden bulurum raspberry leaf.

Ya o zaman 5. deneme desene seninki aslında. Allah kolaylık versin. Geçici olduğunu bilip kafaya takmaman çok güzel bir şey. Ben hep yanar dönerim bi çok mutluyum, bi çok dertliyim. Hayrolsun inş :)
Genel olarak pozitif birisiyim aslında. Öte yandan çözümü mümkün olmayan şeyleri tecrübe etmenin etkisi ile geçici zorluklarda daha az yıpranmayı savunma olarak geliştirdi belki de bünyem :)
İlk iki tedavide opu bile olmadı. Bir ara hedefim yumurta toplamasıydı.. transfer değil :) yumurta toplanınca kendimi hamile sanacaktım az daha :)

Nerde yaşıyorsun? Benim bulunduğum yere 1 haftada geliyor gümrüke hiç takılmadı.almanya da falan isen amazon var site.türkiye için gümrüğe takılıyor diye okumuştum.

Nerde yaşıyorsun? Benim bulunduğum yere 1 haftada geliyor gümrüke hiç takılmadı.almanya da falan isen amazon var site.türkiye için gümrüğe takılıyor diye okumuştum.
Mayısın sonunda verdim siparişi, bir haftada buraya yani mısıra geldi ama hala bekletiyorlar. İade için yazıştım az önce, verdiğim paraya değmeyecek mecbur ne zaman gelecekse gelsin artık. İlaçlar klimalı ortamda tutulur diyor inş doğrudur artık bekleyeceğim. Neyse geldiğinde raspberry leaf de gelmiş olacak en azından :) ona sevindim şu an.. sen nerede yaşıyorsun? 1 hafta çok iyiymiş.

Genel olarak pozitif birisiyim aslında. Öte yandan çözümü mümkün olmayan şeyleri tecrübe etmenin etkisi ile geçici zorluklarda daha az yıpranmayı savunma olarak geliştirdi belki de bünyem :)
İlk iki tedavide opu bile olmadı. Bir ara hedefim yumurta toplamasıydı.. transfer değil :) yumurta toplanınca kendimi hamile sanacaktım az daha :)
Ben de ilk yumurtlama tedavisinde doktorun verdiği ultrason kağıdını eve götürüp eşime göstermiştim bak bu yumurta bebek olacakmış diye :) Ne komik hallerimiz var ya, ilk heyecandı işte.

Mayısın sonunda verdim siparişi, bir haftada buraya yani mısıra geldi ama hala bekletiyorlar. İade için yazıştım az önce, verdiğim paraya değmeyecek mecbur ne zaman gelecekse gelsin artık. İlaçlar klimalı ortamda tutulur diyor inş doğrudur artık bekleyeceğim. Neyse geldiğinde raspberry leaf de gelmiş olacak en azından :) ona sevindim şu an.. sen nerede yaşıyorsun? 1 hafta çok iyiymiş.
Özbekistan😊
Ben önce burada gümrüğe sordurdum, sıkıntı olmuyor bilgisini aldım.çünkü Türkiye gümrükte sıkıntı çıkarıyor yurtdışından gelenlere vergi alamıyor diye.

Son düzenleme:

Dilan’cım nasip bu seneyeymiş demekki. İnşallah sağlıkla kucağına alıp çooook güzel günlerini görürsün oğlunun. Doğumdan sonra korunmazdım ben olsam :) Vucudun hamilelikle tanışmış, yeni bir gebeliğe hazırken birde kardeş nasip etsin Allah size <3

Canım kargo çok riskli görünüyor, TR ye gidip gelen yokmu çevrenizde hiç? Veya ailen arkadaşın alıp uçak kargo ile yollasa?

Canım kargo çok riskli görünüyor, TR ye gidip gelen yokmu çevrenizde hiç? Veya ailen arkadaşın alıp uçak kargo ile yollasa?
Tr'de de burayla aynı fiyat. Ben Amerikada çok ucuz diye oradan getirtmek istedim zaten. Tr'den alacağıma buradan da alabilirdim ama Amerikya göre 3 kat daha fazla para ödeyecektim o yüzden iherb tercih ettim. İnş kargo ulaşır en kısa zamanda.

9. Gün için fazla silik sanki ama öyle ya da böyle ilk kez ikinci çizgiyi gördüm Selma vın. Bı da bir şeydir. Şimdilik sakince cumartesiyi bekliyorum. bakalım, umarım güzel haber alabilirim.
Inşallah canım mutlu sona gelmissindur sende rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah. Ama o çizgi beni çok umutlandırdı olmasaydi hiç çıkmazdı zaten önemli olan kan sonucun ve değerinin katlanması.

Özbekistan😊
Ben önce burada gümrüğe sordurdum, sıkıntı olmuyor bilgisini aldım.çünkü Türkiye gümrükte sıkıntı çıkarıyor yurtdışından gelenlere vergi alamıyor diye.
Bana da burada birisi tavsiye etti ben iherb den alıyorum sipariş veriyorsun filan diye ben de sıkıntı olmayacak zannettim ama kabak benim başımda patladı :) Zaten gümrüğe de ekstra para ödeyeceğiz, bunu söyledik kargo şirketine tamam biz öderiz sizden kapıda alırız dediler ama ben çözemedim ne var bu işin içinde. Bir an önce kullanmak istiyorum artık takviyelerimi.

Dilan’cım nasip bu seneyeymiş demekki. İnşallah sağlıkla kucağına alıp çooook güzel günlerini görürsün oğlunun. Doğumdan sonra korunmazdım ben olsam :) Vucudun hamilelikle tanışmış, yeni bir gebeliğe hazırken birde kardeş nasip etsin Allah size <3

Amin canim insallah 🤲🤲.Zaten Ben hic korunmayi dusunmuyorum hatta ilk bir yil kendiliginden olmazsa clifeballi macunu kullanmayi dusunuyorum 6 ay da macuna sans verecegim sonrasinda ikinci icin tekrar tedaviye baslamayi dusunuyorum. Icimde bitmek bilmeyen bir cocuk ozlemi var. senelerin acisini cikartmak istiyorum🤣🤣.

Amin canim insallah 🤲🤲.Zaten Ben hic korunmayi dusunmuyorum hatta ilk bir yil kendiliginden olmazsa clifeballi macunu kullanmayi dusunuyorum 6 ay da macuna sans verecegim sonrasinda ikinci icin tekrar tedaviye baslamayi dusunuyorum. Icimde bitmek bilmeyen bir cocuk ozlemi var. senelerin acisini cikartmak istiyorum🤣🤣.
Harika :KK49:

Bana da burada birisi tavsiye etti ben iherb den alıyorum sipariş veriyorsun filan diye ben de sıkıntı olmayacak zannettim ama kabak benim başımda patladı :) Zaten gümrüğe de ekstra para ödeyeceğiz, bunu söyledik kargo şirketine tamam biz öderiz sizden kapıda alırız dediler ama ben çözemedim ne var bu işin içinde. Bir an önce kullanmak istiyorum artık takviyelerimi.
Bizim direkt eve geliyor. Haftasonu 3.kez sipariş vereceğim bende

İnşallah canım. 2. doğal olmazsa hemen tedaviye başla, ikizler gelir belki sonrakinde :) Bu macun ne için? Hiç bana böyle tiyolar vermediniz kızlar.

Herkes doğal olan ceplerinde ne varsa dökülsün bakalım!!!

Bizim direkt eve geliyor. Haftasonu 3.kez sipariş vereceğim bende

Paylaşımların ne kadar güzel canım, zaman ayırıp herşeyi ayrı ayrı yazmışsın. Bool bool ekran görüntüsü aldım, bende bir doğal kür yapmak istiyorum. Ama çok cahil hissettim kendimi. Bahsettiğiniz şeylerden zerre haberim yok :(

İnşallah canım. 2. doğal olmazsa hemen tedaviye başla, ikizler gelir belki sonrakinde :) Bu macun ne için? Hiç bana böyle tiyolar vermediniz kızlar.

Herkes doğal olan ceplerinde ne varsa dökülsün bakalım!!!

Paylaşımların ne kadar güzel canım, zaman ayırıp herşeyi ayrı ayrı yazmışsın. Bool bool ekran görüntüsü aldım, bende bir doğal kür yapmak istiyorum. Ama çok cahil hissettim kendimi. Bahsettiğiniz şeylerden zerre haberim yok :KK43:
Öyle demeyin, benim 4.tedavim olacak bu sefer çok araştırdım elimden gelen herşeyi yapmak istedim.sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olurum.Benim tedavim Ağustos ayında,15 marttan beri takviye kullanıyorum inşallah faydasını görürüm.
Acai Berry çok önemli yumurta kalitesi için yüksek Doz kullanım öneriliyor ben günde 1000 mg kullanıyorum.
Probiotik vajinal sağlığı için çok önemliymiş 1 aydır kullanıyorum
Omega 3 içinde çuha çiçeği yağı ve keten tohumu yağı var
Fairhaven health fh Pro women kullanıyorum
Melatonin çok önemliymiş benm multivitamin içinde var
Nac çok önemli
Arginin de aynı şekilde
Arı sütü ve hayıt kapsülü kullanıyorum.
Ahududu yaprağı, ısırgan otu, bunlarda faydalıymış.

Benimkinden önce senin kargo gelecek bu gidişle :KK39:
Bende çok korktum ilk sipariş verirken, elşim hiç güvenmez böyle alışverişlere.bizde nezmn indirimli ürün alsak sitede sorun yaşadık, iptal oldu, normal fiyata gelince hep onaylandı siparişler ama 1 haftada hep geldi

Back
X