Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnşallah canım. 2. doğal olmazsa hemen tedaviye başla, ikizler gelir belki sonrakinde :) Bu macun ne için? Hiç bana böyle tiyolar vermediniz kızlar.

Herkes doğal olan ceplerinde ne varsa dökülsün bakalım!!!

Paylaşımların ne kadar güzel canım, zaman ayırıp herşeyi ayrı ayrı yazmışsın. Bool bool ekran görüntüsü aldım, bende bir doğal kür yapmak istiyorum. Ama çok cahil hissettim kendimi. Bahsettiğiniz şeylerden zerre haberim yok :KK43:

Ben organik hindistan cevizi yağı yiyorum her gün bir tatlı kaşığı. Keten tohumu kullanıyorum. Avokado yiyorum iki üç günde bir. Folat kullanmaya başladım yeni. İnş nasip olur kargom gelirse D vitamini, Omega 3 ve B12 kullanmaya başlayacağım. Yanında ahududu yaprağı çayı da gelecek. Burada dennis tavsiye etti arı sütü bal polen propolis kullanacağım. Arada çörek otu yağı kullanıyorum. Tabi yediklerim yanında yemediklerim de çok önemli. İşlemiş, paketli ,şekerli, unlu vs hiçbir şey yemiyorum. Ama hala aklım neden magnezyum ve çinko da almadım ki sorusunda :KK6:

Öyle demeyin, benim 4.tedavim olacak bu sefer çok araştırdım elimden gelen herşeyi yapmak istedim.sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olurum.Benim tedavim Ağustos ayında,15 marttan beri takviye kullanıyorum inşallah faydasını görürüm.
Acai Berry çok önemli yumurta kalitesi için yüksek Doz kullanım öneriliyor ben günde 1000 mg kullanıyorum.
Probiotik vajinal sağlığı için çok önemliymiş 1 aydır kullanıyorum
Omega 3 içinde çuha çiçeği yağı ve keten tohumu yağı var
Fairhaven health fh Pro women kullanıyorum
Melatonin çok önemliymiş benm multivitamin içinde var
Nac çok önemli
Arginin de aynı şekilde
Arı sütü ve hayıt kapsülü kullanıyorum.
Ahududu yaprağı, ısırgan otu, bunlarda faydalıymış.
Bunların hepsini mi kullanıyorsun? Ariginin ve acai berry haricindekileri biliyorum ama neyi ne zaman kullansam bilemedim. NAC da çok istedim ama dedim zaten doğal yoldan istiyorum şu takviyeleri bi bitireyim sonra da NAC, melatonin, selenyum, çuha vs onlara bakarım diye düşündüm. Şu an yukarıda yazdığım şekilde devam edeceğim galiba. Ben de mecbur kalınca öyle çok araştırdım senin gibi. Ama gerçekten de faydası oluyor bence.Neyse benim liste kabardı şimdi bunları görünce :)

Ben organik hindistan cevizi yağı yiyorum her gün bir tatlı kaşığı. Keten tohumu kullanıyorum. Avokado yiyorum iki üç günde bir. Folat kullanmaya başladım yeni. İnş nasip olur kargom gelirse D vitamini, Omega 3 ve B12 kullanmaya başlayacağım. Yanında ahududu yaprağı çayı da gelecek. Burada dennis tavsiye etti arı sütü bal polen propolis kullanacağım. Arada çörek otu yağı kullanıyorum. Tabi yediklerim yanında yemediklerim de çok önemli. İşlemiş, paketli ,şekerli, unlu vs hiçbir şey yemiyorum. Ama hala aklım neden magnezyum ve çinko da almadım ki sorusunda :KK6:
Çinko selenyum önemli.Fertility ilaçları oluyor herşeyi kapsıyor onları tercih edin.pko için inositol de çok önemli. Ki artık fertility ilaçlarının çoğunda inositol oluyor.

Bunların hepsini mi kullanıyorsun? Ariginin ve acai berry haricindekileri biliyorum ama neyi ne zaman kullansam bilemedim. NAC da çok istedim ama dedim zaten doğal yoldan istiyorum şu takviyeleri bi bitireyim sonra da NAC, melatonin, selenyum, çuha vs onlara bakarım diye düşündüm. Şu an yukarıda yazdığım şekilde devam edeceğim galiba. Ben de mecbur kalınca öyle çok araştırdım senin gibi. Ama gerçekten de faydası oluyor bence.Neyse benim liste kabardı şimdi bunları görünce :)
Evet hepsini kullanıyorum.çoğu fairhaven health fh Pro içinde var. Omega 3 içindede cuha keten yağı var.acai arı sütü hayıt ayrı kapsülde

Çinko selenyum önemli.Fertility ilaçları oluyor herşeyi kapsıyor onları tercih edin.pko için inositol de çok önemli. Ki artık fertility ilaçlarının çoğunda inositol oluyor.
inositol iki yıl önce almıştım toz, oda sıcaklığında durdu ama evler yazın 30 dereceyi geçti, aklıma gelmedi o dönem kullanamadım ama son kullanma tarihi daha bir buçuk yıla yakın var. Şimdi buzdolabına kaldırdım. Kullandım dün karnım bağırsaklarım çok hareket etti gaz yaptı acaba dedim bozuldu mu, ama zaten inositolün bağırsakları hareketlendirme etkisi de var. Devam edeyim mi sence birkaç gün daha kullansam mı? İnternette de başka bir marka toz myo inositolu oda sıcaklığında saklayın demiş. Bir şey olmaz herhalde o zaman değil mi?

inositol iki yıl önce almıştım toz, oda sıcaklığında durdu ama evler yazın 30 dereceyi geçti, aklıma gelmedi o dönem kullanamadım ama son kullanma tarihi daha bir buçuk yıla yakın var. Şimdi buzdolabına kaldırdım. Kullandım dün karnım bağırsaklarım çok hareket etti gaz yaptı acaba dedim bozuldu mu, ama zaten inositolün bağırsakları hareketlendirme etkisi de var. Devam edeyim mi sence birkaç gün daha kullansam mı? İnternette de başka bir marka toz myo inositolu oda sıcaklığında saklayın demiş. Bir şey olmaz herhalde o zaman değil mi?
Burası da çok sıcak benim ilaçlar odada hep henüz birşey olmadı.birşey olmamıştır benim de bazen ilk kullandıklarım ishal falan yapıyor sonra düzeliyor.

İnşallah canım. 2. doğal olmazsa hemen tedaviye başla, ikizler gelir belki sonrakinde :) Bu macun ne için? Hiç bana böyle tiyolar vermediniz kızlar.

Herkes doğal olan ceplerinde ne varsa dökülsün bakalım!!!

Paylaşımların ne kadar güzel canım, zaman ayırıp herşeyi ayrı ayrı yazmışsın. Bool bool ekran görüntüsü aldım, bende bir doğal kür yapmak istiyorum. Ama çok cahil hissettim kendimi. Bahsettiğiniz şeylerden zerre haberim yok :KK43:
Canim instagram a clifeballibitkiselmacun yaz ordan inceliyebilirsin macunu. Ben tup bebek oncesi kullandim Benim tiroid degeri yuksek oldugu icin tutmadigini dusunuyorum tam basliyacagim sirada da Ben silik cift cizgiyi gormustum ama adet oldum. O ayda zaten tedaviye basladim. Macuna bir kez daha sans vermeyi dusunuyorum.

Kızlar sizin listeler uzun :) İnşallah şifa olur, bebekler gelir biran önce.

Şöyle kabaca baktım, benim kadınlar için alınan mineral tabletlerdeki içerik benzer. Propolis sıvı var evde, yeni başladım kullanmaya. Onun dışında extra omega3 ve d vitamini alıyorum ben.

tohumlar ve meyve yaprakları ve probiyotiği bende araştıracağım şimdi.

Evet hepsini kullanıyorum.çoğu fairhaven health fh Pro içinde var. Omega 3 içindede cuha keten yağı var.acai arı sütü hayıt ayrı kapsülde
O ürün gerçekten çok güzel ama bana aşırı pahalı geldi :( onu kullansam kiranın yarısı kadar da ona vermem lazım her ay. Ben de kendim kombine etmeye çalışıyorum işte :)

Burası da çok sıcak benim ilaçlar odada hep henüz birşey olmadı.birşey olmamıştır benim de bazen ilk kullandıklarım ishal falan yapıyor sonra düzeliyor.
Ya öyle mi... Rahatladım şimdi ya, bugün sırf ondan almadım inositolu, korktum. Tamam o zaman tekrar almaya başlıyorum yarın inş. Çok çok sağol iyi geldi bana :)

Inşallah canım mutlu sona gelmissindur sende rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah. Ama o çizgi beni çok umutlandırdı olmasaydi hiç çıkmazdı zaten önemli olan kan sonucun ve değerinin katlanması.
Evet canım silikte olsa ilk kez ikinci çizgimiz var en azından. Dediğin gibi önemli olan kan testi ve onun da sağlıklı bir şekilde katlanmış olması.. umarım Cumartesi güzel bir gün olur :)

O ürün gerçekten çok güzel ama bana aşırı pahalı geldi :KK43: onu kullansam kiranın yarısı kadar da ona vermem lazım her ay. Ben de kendim kombine etmeye çalışıyorum işte :)
Haklısın çok pahalı, benim 4. Tedavi olacak bu sefer. İlk defa bukadar yatırım yaptım kendime. Hep eşime yükleniyordum sonra baktım nasıl olsa spermi seçiyorlar kendine yüklen 😂😂inşallah faydasını görürüm. Birde şu var o ilacın içindekileri ayrı alsam daha pahalıya geliyor diye düşündüm. Umarım boşa almıyorumdur.

Haklısın çok pahalı, benim 4. Tedavi olacak bu sefer. İlk defa bukadar yatırım yaptım kendime. Hep eşime yükleniyordum sonra baktım nasıl olsa spermi seçiyorlar kendine yüklen 😂😂inşallah faydasını görürüm. Birde şu var o ilacın içindekileri ayrı alsam daha pahalıya geliyor diye düşündüm. Umarım boşa almıyorumdur.
:-)bence de, hem yeni bi tüp bebek doktorundan dinlemiştim yumurtanın spermi iyileştirici etkisi vardır diyordu. Yumurta sağlam olsa biz rahat ediyoruz filan dedi. Bence de çok isabetli olmuş. Hem 4. deneme ne kadar yüklensen hakkındır. Bi tüp bebeğe verdiğin miktarın yanında takviyeler hiçbir şey değil gerçekten.
Boşa olmaz canım bence faydasını göreceksin Allah'ın izniyle. İnş bu sefer her şey yolunda gider.

utku, emir, Baran, alp ve aras da benim begendigim isimler.
Sagol canim, darisi sizlerin basina insallah 🤲🤲

Sagol canim, son 6 ayda iki hamilelik yasadin suan ki psikolojik durumunu az cok anliyabiliyorum. Sen dondurmaya devam et biraz kendini toparladiktan sonra karar ver. Zaman her seyin ilacidir. Eminim Kendin icin dogru karari vereceksin o zaman.
Baran ismini ben de çook seviyorum. Aras da çok güzel ama yakın çevremde var. Eşim Baran ismini sevmediği için ona da mesafeli durmak zorunda kalıyorum. Ona isim beğendirmek de zor. Ne yapıcaz bilmiyorum. Ama baran güzel
Alkım diyeceğim nedense o geldi.. gökkuşağı demekmiş, bir arkadaşımın kuzeninde duymuştum farklı gelince anlamını sormuştum. Şimdi gök, gökyüzü, güneş deyince aklıma geldi :)
Alkım, çok güzelmiş anlamı 😊 ama burda o “ı” harfinin üzerine koyacaklar noktayı Alkim olacak diye çekindim yine.
baden württemberg schwarzwald da doganin icinde cok guzel ciftlik otelleri var canim. Hatta biraz da su olsun diyorsaniz Mummelsee veya titisee taraflarina gidebilirsiniz. Mummelsee etrafinda cok guzel yuruyus rotalari var, sende orman havasinda kisa mesafe yuruyusler yapabilirsin, havasi yemekleri de cok guzel. Otel olarak biz genelde gunubirlik gidiyoruz, eger kalacaksak mutlaka cocuklu aile otellerini tercih ediyoruz, cocuk parki, havuz veya ciftlik imkanlari onemli. Yanliz ciftler genelde daha sakin sessiz yerleri tercih ediyorlar.

Cok tesekkurler canim, evet 2 turlude pisman olma ihtimalim var, simdiki hislerimle hareket edersem 1 sene sonra yeniden denemek istersek buyuk pismanlik yasayabilirim. Agustos sonunda tatilde olacagim, dinlenmis kafayla mantikli bir secim yaparim insallah :)
Çoook teşekkür ederim canım.. notumu alıyorum hemen..
canım dondurmaya devam edebilirsin embriyolarını. Bir köşede dursunlar. Sen istersen yaptırırsın istemezsen yaptırmazsın.
Seni anlıyorum. Ben de tedavilerimin arasına baya zaman sokmuş bir insan olarak anlıyorum seni.

Göksel :KK64:
Kız olsaydı Gökçe derdim.

Ben gizli okuyuculardanım bu arada herkese merhaba. İlk mesaj şimdiye nasipmiş. :KK24:
Merhaba 😊 umarım mesajlarının devamı da gelir ☺☺
Teşekkürler isim için, güzel isim anlamlı, hoş. Ama okunuşu çok zor olacak burada yaşadığımız ülkede. Goksel yazacaklar bir de okuyamayacklar...
Ben yurtdisinda yasayan erkek cocuklara Deniz, Ada, Can, Aren gibi isimleri yakistiriyorum. Kiz cocuk icin isim bulmak daha kolay evet ama türkce kökenli isim bulmak ikisi icinde cok zor. Ben aylarca dusunup dogumdan sonra hastahanede soylemistim ismini, evlenmeden once de gonlumde olan, tasiyanlarini hep cok begendigim bir isimdi <3 Esim cocugun dogum kagidi alirken gidip gelip sormustu isim bu mu diye :)
Hadi ya, peki yeni bir isim miydi yani hastanede mi aklına geldi yoksa hamileyken düşündüğün isimlerin arasından mı seçmiştin?
Emin olmadan isim vermek zor ya..
Deniz, benim en sevdiğim erkek ismi. Eşim ise hiç sevmiyor. Benim eşim burada büyüdüğü için isimlere yaklaşımımız farklı. Almanya’da Denis ismi çok yaygınmış ve pek de hoş insanlarla karşılaşmamış. Benim en sevdiğim isim onun en itici bulduğu isimdi. Evlenmeden öncesinden beri bildiğim için veda ettim Deniz’e. Can, yakın arkadaşımız ve komşumuz olan bir ailede var. Çocuk sürekli bizim eve gelir gider.. merakla doğmasını bekliyor zaten. Ada, kuzenimin çocuğu 😕
Aren ben de düşünüyorum, yine yakın arkadaşımızın çocuğunun ismi Alen, karışır mı ki? Diye...
her şeye bir lafım var, huysuz gibiyim ama valla hep düşündüm de çoğu ismi...

Bulut da bir isim canim. Kulaga günesli gelmiyor gerci ama telaffuzu kolay. Armin de yazmistim zaten, bir gün oglum olursa ben koymayi düsünüyorum. Ufuk da var Telaffuzu kolay. Tatli telaslar bunlar, allah bana da gösterir insallah o günleri

Göreceksin inşallah canım benim, ben de görür müyüm ki diyordum. Hala inanamıyorum zaman zaman. Dua ediyorum isteyen herkesin olsun diye... olacağına da inanıyorum...

Düşündüm canım o isimlerin hepsini, ufuk, anlamlı ama niyeyse tam sevemiyorum. Bulut ismini seviyorum ama Almanya’da bıktım 😂 bi parça güneş olaydı içindeki duyguda iyiydi.
“Parçalı bulutlu” mu koysam ki ismini..😂😂😂

Armin benim de aklımdan geçti..
Armin, Aren var elimde..

sanırım ben de son kararımı Blablup Blablup gibi hastanede vericem.

Kızlar
Sabah erken gebelik testi yaptım, bugün transfer sonrası 9. Gün olmasına rağmen çizgi çok silik, sanırım kimyasal oldu. Cumartesi kesin olarak öğreneceğiz bakalım.
Canııımmm 😍 dün bakmadım buraya yavaş yavaş cevaplaya cevaplaya geliyordum. Kimyasal diye düşünme hemen... pozitif kalıp bekliycez.

Kutuda silik de olsa var diyor canım. ama benim takıldığım sonuçta 5. Gün embriyosu ve bugün 9. Gün; bu kadar silik olması,değerin de düşük olduğunu gösterir diye kimyasal olabilir dedim. Ama iki gün sonra göreceğiz. En güzeli kan testi ama hep 9. Gün başlıyor lekenlemeler diye yapayım pozitif negatif neyse sonuç günü rahat edeyim dedim. Ama bir sonuca varamadım:) yarın koyulaşma var mı diye bakabilirim belki ama zaten bir gün sonra kan vereceğim için en güzeli ve temizi kanı beklemek gibi geliyor şu an
En temizi kanı beklemek tabii ki canım benim. Ama bana da silik gelmedi. Dur bakalım yarın öğrenicez.

:-)bence de, hem yeni bi tüp bebek doktorundan dinlemiştim yumurtanın spermi iyileştirici etkisi vardır diyordu. Yumurta sağlam olsa biz rahat ediyoruz filan dedi. Bence de çok isabetli olmuş. Hem 4. deneme ne kadar yüklensen hakkındır. Bi tüp bebeğe verdiğin miktarın yanında takviyeler hiçbir şey değil gerçekten.
Boşa olmaz canım bence faydasını göreceksin Allah'ın izniyle. İnş bu sefer her şey yolunda gider.
İnşallah cnm, herkes emeğinin karşılığını alır inşallah.
Önemli olan kendi yanlışlarını bulup düzeltmek. Önceki tedavilerde spor yapmıyordum biraz hareketsizdim, su çok az içiyordum, kahvaltı yapmıyordum çoğunlukla bunlar bilr etkiliymiş. Bu alışkanlıklarda gitti 😂😂

Back
X