- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #12.241
Çok sağol canım umarım düzenli bir şekilde artar ve sağlıklı bir hamilelikten sonra ben de kucağıma alırım senelerdir beklediğimiz bebeğimiziAyyyBekliyorum heyecanla
çooooooooook sevindim :) önemli olan doktorun dediği. O da hamilesin demiş canım çok sevindim
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah![]()
Bilmez miyim? Benzer süreçlerden geçtiğimiz için birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki.. umarım hepimiz hamile kalıp sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza :) senin de çok az kaldı kızına kavuşmaya. Keyifli bir Doğum olur umarım.Ay nasıl sevindim bilemezsin canım rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah valla kendim gibi mutlu oldum. Gözün aydın. Disardaydim yeni geldim merakla bekliyordum![]()
Tekrar kan testi isteyecekler mi Pazartesi öğreneceğim. İstemezlerse nasıl baktıracağım ki olmadı ev doktorundan isterim bir süre sonra. Bakalım kendi doktorum ne diyecek.Tebrikler canım! İnşallah sağlıkla ilerler, hızla geçer aylar
Kanda baktırmaya devam et değerlere ama, katlandıkca daha rahat olursun.
Evet canım bu ilk oldu gerçekten güzel bir his.. doktorun dediğine göre hareket etmek ve rahatıma bakmak istiyorum. Umarım düzenli artış devam eder ve sağlıklı bir hamilelik olur.Ooo sonuçlar cıkmış. Gözün aydın olsun. Değerlere hiç takılma. Önemli olan artisti ve o da sağlanmış. Inş gerisi Allah 'ın takdiri. Sen olumlu düşünmeye devam et. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu ilk oldu senin için. Gördüğün üzere sende hamile kalabilrsin. Bunu tatmak bile çok güzel![]()