- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #12.601
Yok ben çatlak önleyici bi yağ kullanıyordum. Ama genetik bi durum sanırım çatlayacaksa eğer hiç bişeyin faydası olmuyor.Kantaron yağıni denedin mi ? Yara ve catlaklarda etkili.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben çatlak önleyici bi yağ kullanıyordum. Ama genetik bi durum sanırım çatlayacaksa eğer hiç bişeyin faydası olmuyor.Kantaron yağıni denedin mi ? Yara ve catlaklarda etkili.
Benim 24. Haftada başladı çatlamaya.Benim yok gibiydi be olduysa son ay oldu. Aslında kakao yağınısonradan duydum önce den duyaydm ne güzel belki olmazdı
Çok erken başlamış. O zaman benim yine az da olsa işe yaramış demek. Şükür edeyim. Aslında hamilelikte pek yok gibiydi son ayda biraz ckti. Karnım sönünce ortaya cktiBenim 24. Haftada başladı çatlamaya.
Gunaydin, daha sonralari hapsiriken kasiklarin aciyacak o zaman daha kotu oluyor. Bebise zarar verirmiyim diye bir korku oluyor ama korkma dr lar hapsirma ile oksurme ile cocuk dusmez diyorlar.Günaydin
Sabah hapşırma krizi tuttu, en küçük şeyde artık korkar oldum.
Sizler transferden sonra neler yiyorsunuz?
Ben kabak çekirdeği, ananas ve bol karpuz yiyorum.
Maden suyunu sevmeyen ben sanki maden suyana aşeriyormuşum gibi içiyorum.
Rahatlattin beni tesekkurlerGunaydin, daha sonralari hapsiriken kasiklarin aciyacak o zaman daha kotu oluyor. Bebise zarar verirmiyim diye bir korku oluyor ama korkma dr lar hapsirma ile oksurme ile cocuk dusmez diyorlar.
Ben transferden sonra hic dikkat etmedim yedigime, normal yemegimi yedim. Sadece gunde bir tane haslanmis yumurta yemeye ozen gosteriyorum.
Hapsirmaktan bisey olmaz canım korkma .Hamilelik biraz ilerledikten sonra hapşırınca benim karnimda sanki bisey yırtiliyordu ilk olduğun da bebegime bisey oldu diye oturup ağlamıştım ama bisey olmuyor bi kaç saniye sonra geçiyor normal bisey olurda başına gelirse panik yapma.Günaydin
Gayet iyi bi değer benceDayanamadim 5 günlük embriyo transferinden 9 gün sonra kan testi yaptırdım. Testte 182 çıktı, kizlar şimdi ben hamile miyim ?
Sevineyim mi yoksa daha hala belli değil mi bilemedim. Pazartesi 12. günde testi tekrar yapacağım.
Bu bekleme beni bitirdi, durumu çok zorluyorum ama elimde değil![]()
Rahat olun, hamilesiniz ama bebişi strese sokmayınDayanamadim 5 günlük embriyo transferinden 9 gün sonra kan testi yaptırdım. Testte 182 çıktı, kizlar şimdi ben hamile miyim ?
Sevineyim mi yoksa daha hala belli değil mi bilemedim. Pazartesi 12. günde testi tekrar yapacağım.
İnşallah öyledir bugün sabah idrar testinde de çizgi daha belirgindi.Gayet iyi bi değer bencegözün aydın. Rabbim devamını nasip etsin amin
Genelde değerler böyle başlıyor. Gebelik Allah 'ın izniyle zaten var. Sen pozitif enerjine ve duaya devam et. Olunlu düşünmek mühim sonrasında.İnşallah öyledir bugün sabah idrar testinde de çizgi daha belirgindi.
Rüyada gibiyim sevinirsem sonra doğru çıkmazsa zor toparlanirim.
Ben özel olarak bir şey yemedim ama ananasa mesafeliyim açıkçası.. tabiki tükettiğin miktar da önemli ama ben diyet yaparken ödem atıcı özelliğinden dolayı tüketirdim.. o nedenle transferlerden sonra yediysem bile max 1-2 ince dilim yemişiydimdir o da nadiren.Günaydin
Dayanamadim 5 günlük embriyo transferinden 9 gün sonra kan testi yaptırdım. Testte 182 çıktı, kizlar şimdi ben hamile miyim ?
Myo inositol ve N-acetyl cysteine (NAC) takviyelerine bakmanı tavsiye ederim. Hatta doktoruna da sorabilirsin. Gebelikte kullanımı güvenli ve kan şekerini düzenliyor.Ben de bugün şeker ölçmeye başladım.. şimdilik olmadı gereken değerlerin hafif üstünde gidiyor, değerlere göre bir sonraki öğünü planlıyorum. Bakalım nasıl ilerleyecek Salı gününe kadar.
Bu takviyeler şeker yüksekse mi kullanılıyor, yoksa yükselmesin diye mi canım, bilgin var mı? Ben de bakacağım şimdi biraz teşekkür ederim..Myo inositol ve N-acetyl cysteine (NAC) takviyelerine bakmanı tavsiye ederim. Hatta doktoruna da sorabilirsin. Gebelikte kullanımı güvenli ve kan şekerini düzenliyor.
Şekeri yüksek olanların düşürüyor. Ama risk varsa yükselmesin diye de kullanılabiliyor. İnsülin problemi olmayan kadınlara da gebelik için öneriliyor. Yani kan şekeri normalse aman kullanmayın diye bir durum yok. Zaten myo inositol b8 vitamini. NAC de amino asit. Kan şekerini düzenliyor, üreme sağlığını destekliyor ve düşük önlüyor ikisi de. NAC açıklanamayan düşükleri önlesin diye, myo inositol de insülin direncine bağlı düşük olmasın diye. Myo inositol günlük 4 gr. NAC 600 mg x günlük 2 veya 3 kere. Sen de araştırırsın zaten. İnşaallah daha iyi olacak her şey :) Şimdi güner geçmek bilmiyordur sana :)Bu takviyeler şeker yüksekse mi kullanılıyor, yoksa yükselmesin diye mi canım, bilgin var mı? Ben de bakacağım şimdi biraz teşekkür ederim..
Benim de 9. Gun 185 cikmisti, artik rahatla hamilesin. Ilk 3 ay dikkat et kendine, Ben evime supurge bile acmadim gecen haftaya kadar. Otururken kalkarken agir kaldiriken dikkat et. Hatta misafir gelmek isterse alma bile kimseyi. Bana gelmek isteyenlere disarda bulusalim dedim ben .Dayanamadim 5 günlük embriyo transferinden 9 gün sonra kan testi yaptırdım. Testte 182 çıktı, kizlar şimdi ben hamile miyim ?
Sali gunu mu sonuclari dr a gostereceksin. Evde sekeri kendin nasil olcuyorsun?Ben de bugün şeker ölçmeye başladım.. şimdilik olmadı gereken değerlerin hafif üstünde gidiyor, değerlere göre bir sonraki öğünü planlıyorum. Bakalım nasıl ilerleyecek Salı gününe kadar.