Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet normalde ilk randevuyu ona göre veriyorlar. Ama genelde 3-4 hafta sonraya veriyorlar diye biliyordum. Benim öğrendikten 2,5 hafta sonraya verdiler ondan emin olamadım. Vardır bir bildikleri sanırım
Sen nasılsın canım ? Tedavi nasıl gidiyor

Ben de ekstra d vitamini alıyorum, çok düşüyor takviye almayınca. Multivitamindeki yetmiyor gerçekten d vitamininde. Ama diğer vitaminler idare eder :) Önce kendi vücudumuzu beslemek lazım nasıl büyüyecekler içeride yoksa :)
Aynen depoları tüketiyor büyüyüp yaşama tutunmaya çalıştıkça. O nedenle depoları doldurmamız önemli :)

9.gününkünü aldım canım ve 182 çıktı ama tam emin olmak için Pazartesi tekrar aldiracagim. Çok heyecanliyim, Pazartesi test sonucu çıkana kadar hastanede bekleyeceğim.
Bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize coookkk teşekkür ederim. Hepiniz dualarimdasiniz🙏♥️
Cok sevindim canim. Insallah degerin katlanarak articak. Pazartesi de bize guzel haberlerle geleceksin.

Evet normalde ilk randevuyu ona göre veriyorlar. Ama genelde 3-4 hafta sonraya veriyorlar diye biliyordum. Benim öğrendikten 2,5 hafta sonraya verdiler ondan emin olamadım. Vardır bir bildikleri sanırım
Sen nasılsın canım ? Tedavi nasıl gidiyor
Iyiyim canim simdi hastaneden geldim. Artik topliyacaklar sali gunu. Simdi ben de temmuz basi yeni ise basladim. Nasil soyliyecegimi dusunuyorum izin isini. Gerci evden calisiyorum ama 3/4 saat hastanede olucam. Neyse yarin soylicem bir sekilde. Bugun 1 mi 2mi transfer edelim diye sordular. Ben 1 tane olsa opup basima koyucam ya bakalim:)

Iyiyim canim simdi hastaneden geldim. Artik topliyacaklar sali gunu. Simdi ben de temmuz basi yeni ise basladim. Nasil soyliyecegimi dusunuyorum izin isini. Gerci evden calisiyorum ama 3/4 saat hastanede olucam. Neyse yarin soylicem bir sekilde. Bugun 1 mi 2mi transfer edelim diye sordular. Ben 1 tane olsa opup basima koyucam ya bakalim:)
İki transfer edildiğinde de bazen bir tutabiliyor ve şans sanki artıyor. Ama ikisi de tutarsa ve senin için uygunsa ben olsam iki tane transfer edilmesini isterdim. Yeni işinde izin sorun olmaz umarım. Evden çalışmak bir avantaja döner bu süreçte.

Canım hayırlı olsun inşallah bi sürü kaliteli yumurtan olur ve dollenirler.
Eğer embriyon çok olursa bencede 2 tane transfer herzaman yüksek sans demek .Benimde iki taneydi ama biri tutundu.
Tabi ikiside tutunabilir onuda göze alman lazım:)

İki transfer edildiğinde de bazen bir tutabiliyor ve şans sanki artıyor. Ama ikisi de tutarsa ve senin için uygunsa ben olsam iki tane transfer edilmesini isterdim. Yeni işinde izin sorun olmaz umarım. Evden çalışmak bir avantaja döner bu süreçte.
Evet canim bakalim bir dollenme olsun ona gore. Ben de 2'li transferin daha basarili olacagini duydum.

Canım hayırlı olsun inşallah bi sürü kaliteli yumurtan olur ve dollenirler.
Eğer embriyon çok olursa bencede 2 tane transfer herzaman yüksek sans demek .Benimde iki taneydi ama biri tutundu.
Tabi ikiside tutunabilir onuda göze alman lazım:)
Insallah canim umarim iyi olur sonucu. Ben de ikili transferin daha sansi arttirdigini dusunuyorum. Senin doguma da cok az kaldi. Nasilsin heyecanlimisin?

Insallah canim umarim iyi olur sonucu. Ben de ikili transferin daha sansi arttirdigini dusunuyorum. Senin doguma da cok az kaldi. Nasilsin heyecanlimisin?
Inşallah iyi olacak allahın izniyle. Bebisin sıkıca tutunur sana .

Az kaldı valla heyecandan ziyade korku endişe stres daha çok sanki zaman durdu geçmiyor gibi :)

Canım ben de ikili transferi tavsiye ederim. Şansın ikiye katlanıyor.
Benim de iki tane transfer edilmişti. Her iki tedavimde de. Yani 4 taneden biri tutmuş oldu.

Arkadaşlar bugün(12. gün) hcg degerime baktirdim ve 1018 çıktı. 9. gün baktirdigimda 182 idi, değerin bu kadar katlanması normal mi ?
Doktor ultrason için iki hafta sonrasına randevu verdi.
İnşallah hersey yolunda gider, sağ salim kucağıma alırım.
Dualarimdasiniz 🙏♥️

Arkadaşlar bugün(12. gün) hcg degerime baktirdim ve 1018 çıktı. 9. gün baktirdigimda 182 idi, değerin bu kadar katlanması normal mi ?
Dualarimdasiniz 🙏♥️
Normal çok iyi masallah 🧿 kaç transfer yapıldı??

Dualarimdasiniz 🙏
Umarım sağ salim kucağına alırsın canım. Doktor başka bir şey dedi mi? 😍

Dualarimdasiniz 🙏
Tebrik ederim canim. Senin degerler benim degerlere yakin. Benim de 9. Gun 185 12 gun1107 cikmisti.

Dualarimdasiniz 🙏
Tekrar gözün aydın canım. Değerin çok güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın benimde 14. Gün 750 falandı ama benim ikizdi sonra bi tanesi gelişmedi. Seninki tek transfermiydi.

Back
X