Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

hosgeldin aramiza, Eger bulundugun yerde sigortan varsa orayi arayip kac denemeyi kac yasina kadar karsiladigini ogrenebilirsin. Karsiliyorsa bulundugun yerde yaptirmak daha iyi ama karsilamiyorsa Türkiye de cok iyi klinikler var. Diger arkadaslar Belki daha detayli yardimci olabilirler klinik konusunda.

Malesef canim o sifresini unuttu giremiyor siteye. Bir de cocuk isini tamamen kapatti artik. Tekrar bir tedavi dusunmuyor.
Teşekkür ederim burada sigortam yok maalesef çalışmıyorum Türkiye’de çalışıyordum henüz geleli 2 ay oldu

destegin için tesekkur ederim canım
okula taa ocakta basvurmustum kendiliginden hamile kalabilecegimi umuyordum hala. olursa okulda kaydim garanti olur diye basvurdum. tüp k zorlu bir süreç, ne kadar izin alabilirim nasıl allederim diye düşünüyorum şimdi.
bugün havuza gittim yüzmeye. su beni çok rahatlatıyor. hem vedami da yapmış oldum. moralim gün boyu iyiydi yani. ama eve yalniz kalinca bi telaş basıyor. eşim gelecek allahtan birazdan.
Çok basit bir operasyon biraz uyuyacaksın sadece, dinlenmene bak, doktorun her şeyi halledecek ve hamileliğe bir adım daha yaklaşacaksın yarın :)

Doktorumu aradım gittim nst ye bağladı sancim var ama düzensiz. Acilman daha çok az rahim ağzı yumuşamış dedi git sıcak suya gir açılsın dedi .siklasirsa da hastaneye git dedi. Halsiz düştüm gerçekten artık geceden beri çekiyorum.

Bir an önce başlar ve kolayca Doğum olur umarım canım. Son zamanlar yorulsan da sıkılsan da artık bitiyor.. bundan sonra yeni maceralar başlayacak :)

Var sigortası peki yurtdışında da tüp bebek tedavisini sigorta karşılıyormu

Merhaba
Hoşgeldin aramıza.. Aile birleşimi ile gittiğin zaman eşinin sigortasından faydalanıyorsun. Daha doğrusu mevcut sigortasının ücreti artıyor ikinizin sigortası haline geliyor. Bizim yaşadığımız ülkede böyle oldu. Aile birleşimi evraklarından birisi zAten sigortadan alınan kağıttı

dennisgo dennisgo canim insallah yarin minigini gorursun canim. Ilk ultrason resmini alacaksin bebisinin.
Merlin_Merlin Merlin_Merlin Cok heyecan yapma, simdiden cok gecmis olsun. Bu operasyon seni bebegine bir adim daha yaklastiracak.
Teşekkürler canım.. bebeğimize kavuşacağımız, sağlıklı olduğunu öğreneceğimiz bir gün olur umarım.

Kızlar allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım. Çok şükür kızım doğdu iyiz ikimizde şimdilik fırsat olunca yazarım. Dualarınız için hepinizden allah razı olsun.
Gözünüz aydın Allah hayırlı güzel bir ömür nasip etsin 😊
Sana da geçmiş olsun, hoşgeldin prenses 🐣

Back
X