Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım. Çok şükür kızım doğdu iyiz ikimizde şimdilik fırsat olunca yazarım. Dualarınız için hepinizden allah razı olsun.
selmosum hayirli olsun canim, cok sevindim. Hosgelmis prenses.💐🤗❤️
DilanBoran DilanBoran nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik? Ben calismaya basladim, cadima annem bakiyor, ara ara gelip burdaki yazilanlari okuyorum ama malesef pek aktiv degili, ev, is, prenses, koca derken sürünüyorum :KK70:
Sen nasilsin? Oglusun nasil?
Canim ben iyiyim cok sukur. Mide bulantim da gecti sayilir. Sizler gibi bebegime kavusacagim gunu bekliyorum. Suan icin ye-ic yat modumdayim.
Senin cadin yasina da basti Masallah🧿. Kucuk cocuklu calisan bayanlarin isi zor gercekten. Allahtan yardimciniz olsun. Ama annenin yakin olmasi prenses ile ilgilenmesi guzel. Op Benim yerime prensesi, o bizim grubun ilk bebislerinden❤️😘. Sen ikinci cocugu dusunuyormusun🙈🙈?

destegin için tesekkur ederim canım
okula taa ocakta basvurmustum kendiliginden hamile kalabilecegimi umuyordum hala. olursa okulda kaydim garanti olur diye basvurdum. tüp k zorlu bir süreç, ne kadar izin alabilirim nasıl allederim diye düşünüyorum şimdi.
bugün havuza gittim yüzmeye. su beni çok rahatlatıyor. hem vedami da yapmış oldum. moralim gün boyu iyiydi yani. ama eve yalniz kalinca bi telaş basıyor. eşim gelecek allahtan birazdan.
Canım normal hissettiklerin, kendine hep anlayışlı ve şefkatli ol...
Umarım çok kolay geçer operasyonun...
şimdiden geçmiş olsun 😘🤗

Kızlar allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım. Çok şükür kızım doğdu iyiz ikimizde şimdilik fırsat olunca yazarım. Dualarınız için hepinizden allah razı olsun.
Ah canım tebrik ederim... allah analı babalı sağlıcakla büyütsün... hoşgeldi dünyaya güzel kızın 😍😍😍
Çok sevindim 😊🤗

Tebrikler canım.. kızınla uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olsun :)
selmosum hayirli olsun canim, cok sevindim. Hosgelmis prenses.💐🤗

Canim ben iyiyim cok sukur. Mide bulantim da gecti sayilir. Sizler gibi bebegime kavusacagim gunu bekliyorum. Suan icin ye-ic yat modumdayim.
Senin cadin yasina da basti Masallah🧿. Kucuk cocuklu calisan bayanlarin isi zor gercekten. Allahtan yardimciniz olsun. Ama annenin yakin olmasi prenses ile ilgilenmesi guzel. Op Benim yerime prensesi, o bizim grubun ilk bebislerinden❤😘. Sen ikinci cocugu dusunuyormusun🙈🙈?
Ah tebrikler canim cok sevindim. Gozun aydin. ❤:))) Tam zamaninda geldi bebis.
Ah canım tebrik ederim... allah analı babalı sağlıcakla büyütsün... hoşgeldi dünyaya güzel kızın 😍😍😍
Çok sevindim 😊🤗
Çok sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu 😍😊

Selam kizlar,
oldu da bitti masallah cocugu olur insallah sarkisiyla yumurtanin sarisi gitti merlinin yarisi sarkilari kafamda dans ediyor.
Agrilarim var, tüplerimin ikisi de alindi, nur topu gibi bir cikolata kistim de varmis, o da alindi.
bebek icin önümüzdeki ay baslayabilirsin dediler ama esimle daha konusmadik nasil yapalim diye.
bugün gercekten de büyük gün oldu.
Selmaal25 Selmaal25 canim gözün aydin Allah anali babali büyütmek nasip etsin, hayirli evlat olsun insallah
dennisgo dennisgo bebisini gördün mü bugün, cok heyecanli olmali, Allah tamamina erdirsin.
Ayrica destek olan bütün arkadaslar desteginiz icin cok tesekkür ederim., tek tek etiketleyemedim kusura bakmayin, kafam hala bulanik

Selam kizlar,
oldu da bitti masallah cocugu olur insallah sarkisiyla yumurtanin sarisi gitti merlinin yarisi sarkilari kafamda dans ediyor.
Agrilarim var, tüplerimin ikisi de alindi, nur topu gibi bir cikolata kistim de varmis, o da alindi.
bebek icin önümüzdeki ay baslayabilirsin dediler ama esimle daha konusmadik nasil yapalim diye.
Selmaal25 Selmaal25 canim gözün aydin Allah anali babali büyütmek nasip etsin, hayirli evlat olsun insallah
dennisgo dennisgo bebisini gördün mü bugün, cok heyecanli olmali, Allah tamamina erdirsin.
Ayrica destek olan bütün arkadaslar desteginiz icin cok tesekkür ederim., tek tek etiketleyemedim kusura bakmayin, kafam hala bulanik
Geçmiş olsun canım. Bebeğine bir adım daha yaklaştın, bir an önce iyileşirsin umarım.
Benim iyi geçmedi. Doktor uzun uzun baktı, defalarca aynı şeyler konuşuldu. Ama uzun lafın kısası kalp atışını beğenmedi. Düşük buldu ve sağlıklı bir gebelik olarak değerlendirmedi. Kan verdim yarın konuşacağız ne yapılacağını.Bazen sonradan düzelir ama çok da umutlu değilim dedi. Kan verip eve geldik, yarını bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım. Bebeğine bir adım daha yaklaştın, bir an önce iyileşirsin umarım.
Benim iyi geçmedi. Doktor uzun uzun baktı, defalarca aynı şeyler konuşuldu. Ama uzun lafın kısası kalp atışını beğenmedi. Düşük buldu ve sağlıklı bir gebelik olarak değerlendirmedi. Kan verdim yarın konuşacağız ne yapılacağını.Bazen sonradan düzelir ama çok da umutlu değilim dedi. Kan verip eve geldik, yarını bekliyoruz.
İnsallah düzelir 🙏

Selam kizlar,
cok gecmis olsun, tuplerinde ne sorun varmis da ikisini aldilar? Tatile ne zaman gitmeyi dusunuyordunuz?
canim senin deger dusuk baslamisti. Belki bir hafta sonra bebegin kalp atisi normale donebilir. Insallah saglicakla ilerler.

cok gecmis olsun, tuplerinde ne sorun varmis da ikisini aldilar? Tatile ne zaman gitmeyi dusunuyordunuz?
canim senin deger dusuk baslamisti. Belki bir hafta sonra bebegin kalp atisi normale donebilir. Insallah saglicakla ilerler.
Bugün transferden sonra bir ay geçmiş oluyor onu referans alıyor ve bir kalp atış sayısı bekliyor diye düşünüp biz de bu dediğini dile getirdik canım. 11. Gün değer 51’di geç tutunmadan olabilir mi dedik.. olabilir ya da olamaz demedi.. bugün beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istedi. Kan uyuşmazlığı niye bakıyoruz anlamadım benim kan grubum pozitif nasıl uyuşmazlık olacak ki?

Sen ki pozitifliginle hepimze örneksin, gene olumlu seyler okuyacagimi düsünüyordum senden, sasirdim, Insallah yarin güzel haberlerle döneceksin canim. Moralini bozma, betan da düsüktü ama bu sonucu degistirmedi.

Sen ki pozitifliginle hepimze örneksin, gene olumlu seyler okuyacagimi düsünüyordum senden, sasirdim, Insallah yarin güzel haberlerle döneceksin canim. Moralini bozma, betan da düsüktü ama bu sonucu degistirmedi.
Onu da sorduk, beta düşük başladı ondan olabilir mi dedik ama olur ya da olmaz diye bir yorum yapmadı. Kafamı karıştıran da bu sanırım. Doktor bu sonuçta, neler neler görüyorlar, öyle bir ihtimal görse söylemez mi? Bu kadar negatif olduğuna göre daha ciddi şeyler olamalı. Bir de tanımıyorum ilk kez gittik. Eski doktorum olsa biraz daha anlayabilirdim yapısını bildiğim için.. sonucunu değiştiremeyeceğim şeyler için dövünmemeyi bir şekilde öğrendim. O nedenle şimdi de pozitif sayılırım. Ben ne yaparsam yapayım, su akacak yolunu bulacak.. şu an olmakta olan gerçekleşiyor aslında.. sonuçta sorunlu bir hamilelikse de başta bilmek en iyisi. Ne olursa olsun çocuk doğurmak değil amacımız, hepimiz sağlıklı bebekler istiyoruz haklı olarak..

Bugün transferden sonra bir ay geçmiş oluyor onu referans alıyor ve bir kalp atış sayısı bekliyor diye düşünüp biz de bu dediğini dile getirdik canım. 11. Gün değer 51’di geç tutunmadan olabilir mi dedik.. olabilir ya da olamaz demedi.. bugün beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istedi. Kan uyuşmazlığı niye bakıyoruz anlamadım benim kan grubum pozitif nasıl uyuşmazlık olacak ki?
Bir dr un demesi ile kotu dusunmeyin canim. Ben bu forumlarda neler okudum. Hatta sana bir ornek veriyim. kizin birine 6. Haftada kalp atisi yok sonlandiralim demis dr. Iki dr ayni seyi soylemis 3. Dr dan 8. Haftayi bekle demis ve 8. Hafta gittiginde kalp atisi varmis. Insallah Allah Sana da mucizesini gosterir ve saglikla ilerler. Ben bile gecen sene 3 dr bebegin kalbi durmus dedikten sonra kurtaj olmustum.

Bir dr un demesi ile kotu dusunmeyin canim. Ben bu forumlarda neler okudum. Hatta sana bir ornek veriyim. kizin birine 6. Haftada kalp atisi yok sonlandiralim demis dr. Iki dr ayni seyi soylemis 3. Dr dan 8. Haftayi bekle demis ve 8. Hafta gittiginde kalp atisi varmis. Insallah Allah Sana da mucizesini gosterir ve saglikla ilerler. Ben bile gecen sene 3 dr bebegin kalbi durmus dedikten sonra kurtaj olmustum.
BEn de bunu düşünüyordum aslında, sonlandıralım derse tek doktorun görüşü ile mi yetinmeliyiz başka doktora da mı gitmeliyiz? Ama yaşanan örneklere bakınca başka doktorlara da gitmek gerekiyor sanırım.

Tesekkür ederim canim. Sivi birikmesi, ikisi de doluymus ve sismisler. yalan oldular yani.
Bunu bir pozitiflik olarak da gorebilirsin. Onceden bu sorunu bilmiyordun ve her ay hamile kalmayi umit edip uzuluyordun. Simdi esinde mecbur sana tup bebek icin butun destegi vermek zorunda. Insallah Ilk denemende bebisine kavusursun.🤲🤲

BEn de bunu düşünüyordum aslında, sonlandıralım derse tek doktorun görüşü ile mi yetinmeliyiz başka doktora da mı gitmeliyiz? Ama yaşanan örneklere bakınca başka doktorlara da gitmek gerekiyor sanırım.
Kesinlikle canim baska dr larinda gorusu alinmali.

Back
X