Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim yazın sıcaklarda başlamıştı şişlikler...
Çok sıcaklarda oluyordu, serinleyince hava geçiyordu.
o el uyuşması için benim doktor bir çay verdi işte bakalım, pek faydası olmadı gibi ama belki içmesem daha fena olur.
Benim randevum da cuma günü. O zaman 33. hafta bitmiş oluyor. Acaba daha sık çağırmaya başlar mı ki?
Buyuk ihtimal 2 hafta sonra cagirir canim. Senin doguma az kaldi belki hafta da bir de cagirabilir.

Kızlar benim durum karışık. Çarşamba sabah kanamam oldu gittik kese normal iğne verdi yolladı.oglen bir parça geldi hastaneye gittik ordada kanama yeniden başlamış ama kese duruyordu ama kanama keseye yakındı.aksam eve geldik kanamam kesildi. Perşembe meekeze gittik doktor baktı kesesekli bozulmuş dedi ve %99 düşük olur dedi bir kadın dogumcuya yolladı ilaç versin de düşsün diye.ordaki doktorda pazartesiye kadar kendinden düşmesini bekleyelim dedi ama benim ne ağrım ne kanamam var kızlar insna inanmak istemiyor varmı başına böyle birşey gelen
Canım
Gittiğim kadın doğumcu da kesin düşükle sonuçlanacak mı dedi? PAzartesi gittiğinde farklı bir şey duyabilme ihtimalin ne bilmiyorum ama sağlıklı bir şekilde devam eder umarım hamileliğin.

Ben daha önce diyetisyen kontrolünde epey kilo vermiştim. Eski diyet listelerimi kullanarak spor ile birlikte başladım diyete canım. İstersen seninle de paylaşımım ama kiloya göre de belirlendiği için listeler kaç kilosun ona uygun olanı göndereyim. Kilo azaldıkça diyetin kalorisi de düşüyor ve ekmek miktarı ve protein sebze meyve miktarında da azalma oluyor
Ben suanda 79 falan oldum diye tahmin ediyorum boyum 167

Kızlar bugün doktor baktı sanki duruyor ama canlimi degilmi bilemedi ve beklemeye karar verdi perşembeye kadar bir mucize olur inşallah. bhcg yükselmiş ama ikiye katlamamis bugün yine kan aldılar bakalım hayırlısı duam her ne olursa Rabbim gönlümü o sonuca razı etsin. Benim için dua edin olur mu

Kızlar bugün doktor baktı sanki duruyor ama canlimi degilmi bilemedi ve beklemeye karar verdi perşembeye kadar bir mucize olur inşallah. bhcg yükselmiş ama ikiye katlamamis bugün yine kan aldılar bakalım hayırlısı duam her ne olursa Rabbim gönlümü o sonuca razı etsin. Benim için dua edin olur mu
2000 den sonra 2 gunde degil de 3-4 gunde ikiye katlaniyor. Insallah persembe gunu bizlere guzel bir haber verirsin. Allah tan umit kesilmez. Hakkinda hayirlisi olur insallah.🤲🤲

Dün beni bir Arkadasim aradi, 2 sene önce Tüpbebek tedavisiyle ogluna kavustu sükür, Doktorlar tedavi sürecindeyken sen zor vakasin, tedaviyle bile cocugun olmaz demisler, kendisinde PCO varmis ve kanallarinda tikaniklik varmisti, ama sükür 2ci denemsinde ogluna kavustu,, bu Mayis oglu 1 yasina girdi, ve donmus embryo transferine hazirlanmak isterken Hamile oldugnu ögrenmis, suan 5 aylik hamileymis, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah, kendisi icin cok sevindim, ve yine gördümki, Sadece Allah ol derse oluyor, hicbir ilacin Serumun "faydasi yok".. Onun adina cok sevindim, ama ne yalan söyleyim kendimi yine tökezlemis hissetim :( yanlis anlasilmiyorumdur umarim

Canım
umarım Perşembe günü sağlıkla ilerleyen bir hamilelik olduğunu öğrenirsin ve bizimle paylaşırsın.

Dün beni bir Arkadasim aradi, 2 sene önce Tüpbebek tedavisiyle ogluna kavustu sükür, Doktorlar tedavi sürecindeyken sen zor vakasin, tedaviyle bile cocugun olmaz demisler, kendisinde PCO varmis ve kanallarinda tikaniklik varmisti, ama sükür 2ci denemsinde ogluna kavustu,, bu Mayis oglu 1 yasina girdi, ve donmus embryo transferine hazirlanmak isterken Hamile oldugnu ögrenmis, suan 5 aylik hamileymis, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah, kendisi icin cok sevindim, ve yine gördümki, Sadece Allah ol derse oluyor, hicbir ilacin Serumun "faydasi yok".. Onun adina cok sevindim, ama ne yalan söyleyim kendimi yine tökezlemis hissetim :KK43: yanlis anlasilmiyorumdur umarim
Yani senin de bu duyguyu yaşamak istemen çok çok çok normal. Çevrende birileri hamile kaldığında senin de bunu yaşamak istemen de şu süreçte olması gereken bir duygu hali.
Burada yanlış ve son derece tuhaf olan başkaları yaşarken, sanki o hamile kaldı diye sen kalamamışsın gibi bir tavır takınmak. Arkadaşımın 2. Bebeğe hamilelik haberine, abisinin eşi bebek var mı diye sorulduğunda “ ondan bize sıra gelmiyor ki” demişti mesela. Bu çok saçma.. gerisi bence olağan bir duygu hali..

Yani senin de bu duyguyu yaşamak istemen çok çok çok normal. Çevrende birileri hamile kaldığında senin de bunu yaşamak istemen de şu süreçte olması gereken bir duygu hali.
Burada yanlış ve son derece tuhaf olan başkaları yaşarken, sanki o hamile kaldı diye sen kalamamışsın gibi bir tavır takınmak. Arkadaşımın 2. Bebeğe hamilelik haberine, abisinin eşi bebek var mı diye sorulduğunda “ ondan bize sıra gelmiyor ki” demişti mesela. Bu çok saçma.. gerisi bence olağan bir duygu hali..
Evet Allahim herkese saglikli hayirli evlat versin, kucaginizi tez zamanda saglikli hayirli evlatla doldursun, Amin

Ne yaptin canim, son durum ne? Insallah guzel haberler almissindir.

Ne yaptin canim, son durum ne? Insallah guzel haberler almissindir.
Hala netlesemedik malesef hormon değerim olması gereken yerde doktor umut veemek istemiyorum ama duruyor ve canlı gibi dedi haftaya Perşembe yine bakacak. Kalp sesini dinlemek istemedi sanırım o zarar verebiliyirmus küçükken ama orda bizde gösterdi bir hareket vardı. Birde normalde geçen hafta kese yuvarlakti ama bu hafta fasulye gibi olmuş öyle görünce benim içimde biraz Umut yeşerdi dua edin ne okur canlı olsun

Hala netlesemedik malesef hormon değerim olması gereken yerde doktor umut veemek istemiyorum ama duruyor ve canlı gibi dedi haftaya Perşembe yine bakacak. Kalp sesini dinlemek istemedi sanırım o zarar verebiliyirmus küçükken ama orda bizde gösterdi bir hareket vardı. Birde normalde geçen hafta kese yuvarlakti ama bu hafta fasulye gibi olmuş öyle görünce benim içimde biraz Umut yeşerdi dua edin ne okur canlı olsun
Insallah canim🤲🤲. Degerin de hic mi artma olmamis. Insallah minigin seni hic birakmaz canim. 🤲🤲

İnşallah sağlıkla ilerler.. 🙏🏻

Kizlar uzun zamandir giremedim. Isler cok yogundu. Herkes iyidir umarim. Transferim 1 ekimde yapilacak 1 embiryom vardi. Ama transfer oyle bir gune denk geldiki o gun tatil icin seyahat cikacaktik Hastaneden seyahate cikabilirsin dediler ama size de sormak istedim emin anlamadim. Seyahat ucakla 2 saat. 1 gun ertelesemmi ucusumu. Naapsam dersiniz. Tatilede cok ihtiyacim var.

Kizlar uzun zamandir giremedim. Isler cok yogundu. Herkes iyidir umarim. Transferim 1 ekimde yapilacak 1 embiryom vardi. Ama transfer oyle bir gune denk geldiki o gun tatil icin seyahat cikacaktik Hastaneden seyahate cikabilirsin dediler ama size de sormak istedim emin anlamadim. Seyahat ucakla 2 saat. 1 gun ertelesemmi ucusumu. Naapsam dersiniz. Tatilede cok ihtiyacim var.
Cok buyuk bir sorun olacagini sanmiyorum ama yine de bir gun erteleme gibi sansin varsa ertele canim.

Back
X