- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #13.521
Amin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. O kadar emek veriliyor ve kimse doğrudüzgün ilgilenmiyor.Merhaba arkadaşlar ben geçen perşembe gittim doktora çok şükür kalp atışı var ama içerde kanama birikintisine var leke leke geliyor arada.
Ama benim size anlatmak istediğim ilk tüp bebek merkezine kanamam olunca gittim iğne verdi yolladı öğlen tekrar kanama voknokunca hastaneye gittik ve hastane beni bir sonraki gün tüp bebek merkezine git diye yolladı. Merkezde doktor baktı ve düşük başlamış sizi normal kadın doktoruna yollayim dedi ve resmen başından attı. Gittiğimiz bayan doktor bana düşük için ilaç vermek istemedi ve bekletti allahrltan beklemiş bebek canliymis Düşük olmadı ve hala riskli ama nihayetinde canli. Ben çok kızdım merkezdeki doktora sizinle de paylaşmak istedim o kadar emek veriyorsun ama insanların umurunda olmuyorsun
Hadi inşallah güzel haberler verirsin insallahDoktordan geliyorum herşey iyi gözüküyor dedi ilaç verdi ve 2 hafta sonra 2 donmuş embriyo transferi olacak dedi.
canim hamilelik disinda o kadar yukselmez hcg. Senin durumun cok karisik Ben de anlamadim.Canım
Hem kanal hem rahim içi dokusu gitmişti Patolojiye giden parçalarda bebek dokusu görünmedi. Tuhaf bir durum yaşadık hatta ben hcg başka nedenlerle artmış olabilir mi diye sorgulamaya başladım ama doktor kesinlikle hamilelikten dedi. 10 gün sonra falan bir ilaçlı filmim var şimdi. Bu arada bu Cuma kan değerim 2 çıktı. Artık sona yaklaştık iki hafta sonra tamamen kapanacak bu süreç..
Sen nasılsın ? Neler yapıyorsun
bebeginin hala senin ile olmasina sevindim canim. Malesef o kadar cok dr hatalari gordum ve duydum ki artik sasmiyorum. Insallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.Merhaba arkadaşlar ben geçen perşembe gittim doktora çok şükür kalp atışı var ama içerde kanama birikintisine var leke leke geliyor arada.
Ama benim size anlatmak istediğim ilk tüp bebek merkezine kanamam olunca gittim iğne verdi yolladı öğlen tekrar kanama voknokunca hastaneye gittik ve hastane beni bir sonraki gün tüp bebek merkezine git diye yolladı. Merkezde doktor baktı ve düşük başlamış sizi normal kadın doktoruna yollayim dedi ve resmen başından attı. Gittiğimiz bayan doktor bana düşük için ilaç vermek istemedi ve bekletti allahrltan beklemiş bebek canliymis Düşük olmadı ve hala riskli ama nihayetinde canli. Ben çok kızdım merkezdeki doktora sizinle de paylaşmak istedim o kadar emek veriyorsun ama insanların umurunda olmuyorsun
Hayirli olsun canim. Insallah bu sefer saglikli bir hamilelik sonucu bebegine kavusursun.Doktordan geliyorum herşey iyi gözüküyor dedi ilaç verdi ve 2 hafta sonra 2 donmuş embriyo transferi olacak dedi.
Evet canim bende de baya yogun olmustu.Düşükten sonra ilk kanama yoğun mu olur ?
Bugün 3.gün ve hala bayağı kanamam var, ilk defa böyle yoğun bir kanamam oldu.
Sağol canımcanim hamilelik disinda o kadar yukselmez hcg. Senin durumun cok karisik Ben de anlamadim.
bebeginin hala senin ile olmasina sevindim canim. Malesef o kadar cok dr hatalari gordum ve duydum ki artik sasmiyorum. Insallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.
Hayirli olsun canim. Insallah bu sefer saglikli bir hamilelik sonucu bebegine kavusursun.
Evet canim bende de baya yogun olmustu.
Umarım bu kez sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın canım..Doktordan geliyorum herşey iyi gözüküyor dedi ilaç verdi ve 2 hafta sonra 2 donmuş embriyo transferi olacak dedi.
Canımcanim hamilelik disinda o kadar yukselmez hcg. Senin durumun cok karisik Ben de anlamadim.
Canim evet hatirliyorum olaylari. Hala degerlerin dusmemesi ilginc. Bence iyi olmus bir kac ay ara vermeniz. Belki ara vermek stersi azaltir bu da insallah iyi gelecektir size. Yani sanirim evet o yazismalari yanlis anladim ben ama bir gun insallah bu haberi alicam senden:)Yok canım hamile değilim. Hamilelik haberi aldım ama sağlıklı ilerlemedi. Dış gebelik şüphesiyle ameliyat oldum.. tek kalan kanalım da alındı. Artık tek seçenek tüp bebek. Sonra değerler düşmedi diye düşük iğnesi vurdular, kontrollerim devam diyor iki hafta sonra bir ilaçlı filmim var . Bu arada hala hcg için tahlil veriyorum henüz sıfırlanmadı. Belki omları gördün sen yazışmalarda. Doktor Kasım’da transfer yapabiliriz dedi ama ben gelecek sene düşünüyorum. Çünkü Kasım’da Türkiye de olacağım tedavi için tatili kesmek istemiyorum. Aralık ayında da Noelden dolayı iki hafta tatilde olacaklar, en iyisi yeni yılda başlamak dedik biz de..
Evet canim aynen icim rahat su an sagol canim.İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, önemli olan gerçekten senin rahat etmen...
Yeni yılda yeniden denemeyi planlıyoruz canım. Umarım o zaman güzel haberler alırız. Senin de yarın değil mi transfer ? Nasılsın ?Canim evet hatirliyorum olaylari. Hala degerlerin dusmemesi ilginc. Bence iyi olmus bir kac ay ara vermeniz. Belki ara vermek stersi azaltir bu da insallah iyi gelecektir size. Yani sanirim evet o yazismalari yanlis anladim ben ama bir gun insallah bu haberi alicam senden:)
insallah sonra ki denemende saglikli bir hamilelik yasarsin canim.Canım
Bazı kanser türlerinde de yükseliyor. Maalesef bizim de ailece böyle konularda biraz fazla hikayemiz var. Ama doktor kesinlikle hamilelikten çünkü diğer durumu açıklayan bir ultrason bulgusu yok dedi. Senin de dediğin gibi tuhaf bir süreç yaşandı. Doktor da aslında çok çözemedi bence. Hamilelik vücutta kayboldu. Ama ne olursa olsun sağlıklı ilerlemeyecekti. Bitmek üzere artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Senin de kontrolün vardı nasıl geçti? Ödemlerin nasıl oldu? Doktor bir şey önerdi mi?
canim yarin ki transferin hayirli olsun insallah bu son olur ve bebisini kucagina alirsin.Evet canim aynen icim rahat su an sagol canim.
Ilaclarin ismi ne?Doktorun verdiği ilaçları şimdi netten inceledim.
Biri menopoz dönemdekiler için diğeri de kalp/ nefes almayı kolaylaştıran bir ilaç( genelde ameliyattan sonra verilir yazıyor).
Size de benzer ilaçlar verildi mi ?
Yeni yılda yeniden denemeyi planlıyoruz canım. Umarım o zaman güzel haberler alırız. Senin de yarın değil mi transfer ? Nasılsın ?
Yeni yılda yeniden denemeyi planlıyoruz canım. Umarım o zaman güzel haberler alırız. Senin de yarın değil mi transfer ? Nasılsın ?
Insallah canim cok sagolinsallah sonra ki denemende saglikli bir hamilelik yasarsin canim.
Bana tuzu azalt ve ayaklarini yukari kaldir dedi ama Benim ayaklarim haricinde ellerimde sismeye basladi. Bir de ben Cok kilo aliyorum, yediklerime dikkat ettigim halde haftada 1 kilo aliyorum. Doguma kadar boyle devam edecek galiba.
canim yarin ki transferin hayirli olsun insallah bu son olur ve bebisini kucagina alirsin.
Ilaclarin ismi ne?
Insallah canim. Iyiyim yogun bir gundu isten dolayi tatile gidecegim icin. Simdi valizimi falan hazirladim. Yarin icin hazirim:)Yeni yılda yeniden denemeyi planlıyoruz canım. Umarım o zaman güzel haberler alırız. Senin de yarın değil mi transfer ? Nasılsın ?
Canım
Hem kanal hem rahim içi dokusu gitmişti Patolojiye giden parçalarda bebek dokusu görünmedi. Tuhaf bir durum yaşadık hatta ben hcg başka nedenlerle artmış olabilir mi diye sorgulamaya başladım ama doktor kesinlikle hamilelikten dedi. 10 gün sonra falan bir ilaçlı filmim var şimdi. Bu arada bu Cuma kan değerim 2 çıktı. Artık sona yaklaştık iki hafta sonra tamamen kapanacak bu süreç..
Sen nasılsın ? Neler yapıyorsun
Şeker bakıldı mı canım ? Fazla kilo alımı hamilelik şekerinde de olabilir diye duymuştum ama çok iyi bildiğim bir konu değil. Sen daha iyi biliyorsundur muhtemelen.insallah sonra ki denemende saglikli bir hamilelik yasarsin canim.
Bana tuzu azalt ve ayaklarini yukari kaldir dedi ama Benim ayaklarim haricinde ellerimde sismeye basladi. Bir de ben Cok kilo aliyorum, yediklerime dikkat ettigim halde haftada 1 kilo aliyorum. Doguma kadar boyle devam edecek galiba
Hangi ilaçları verdi doktorun?Doktorun verdiği ilaçları şimdi netten inceledim.
Biri menopoz dönemdekiler için diğeri de kalp/ nefes almayı kolaylaştıran bir ilaç( genelde ameliyattan sonra verilir yazıyor).
Size de benzer ilaçlar verildi mi ?
Bugün için bol şans canım. Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun ve seninle ilk tatilini yapsın :)Insallah canim. Iyiyim yogun bir gundu isten dolayi tatile gidecegim icin. Simdi valizimi falan hazirladim. Yarin icin hazirim:)